Tuesday, June 28, 2011

x sangka boleh JUMPE TMP - part II


salam semua

hahahahha kisah last 2 week .. kesinambungan program polo berkuda di padang polo club di raja pahang .. hermmm mcm biasa , yg turut serta adalah nenek tersayang yg x pernah kami tinggalkan .. selagi dia terdaya kami bawa dia kemana sahaja .. kebetulan nenek akak nie memang suke jalan .. kalau kami x ajak , dia yg nak ikut beria .. :) sooo oh layan pic2 nie

cer teka umur dia berapa .. ?? haaaaaaaaa dah menjangkau 86 tahun tau !

mcm biasa .. pic2 poyo akak dan hubby .. pic taken by nina

oh yaaaaaa petang tuuu akak x sangka sebenarnya leh jumpa empat mata dengan Tengku Mahkota Pahang nie .. sebelum2 nie kami tgk dari jauh je .. kali nie dia lalu betul2 depan akak .. akak mcm terperanjat dan terkasima kejap sbb siap leh nampak dia senyum @ tidak .. tapi mcm biasa .. TMP nie bermuka masam petang tuu , kata mak akak dia anak beranak samee je wajah masam .. x tahu lahh dah keturunan kuut .. payah nak tgk mereka nie senyum .. hahahhaha :)




tgk wajah serius dia .. masa nie .. akak selamber gile ambik pic dia .. sib baikkk bodyguard dia x kesahhh cool je .. padahal mengeletar satu bdan .. seram wehhhhhhhhhh

kalau tgk masa nie .. jauh smart hubby akak .. sbb Tengku Mahkota nie ketot je rupenya ... ya ampunnnnnn ampunn tuankuuu huhuhuhuh

raihan yg konon2 bauu busuk taik kudeeeeeeeeeee .. adehhhh x tahan tgk aksi dia masa nie :)




hahahahah tgkkkkkkk ada berani ! .. akak berani .. padahal dlm ati tuuuu aduhhhh mintak2 kuda nie x tendang hahahahah




akhir sekali 

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


 mcm biasa , pic tuan tanah gedik2 di celah pokok .. hahahah ingatkan 
x jadi pic nie ! :)







Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

32 comments:

  1. sya pun penah jumpa TMP dulu tpi di KL... ensem kan dia...

    ReplyDelete
  2. terkesima sy kalau dpt jumpe raja ni...

    ReplyDelete
  3. Wahh dah jumpa TMP secara live yer.. orite ler tuh.. :)

    ReplyDelete
  4. hye kak ieda :) terkesima saya ngk pic yg last..heheeheh... :P

    ReplyDelete
  5. hehe TMP mmg humble orgnya..last jumpa dia thn lepas masa sy bwk anak2 murid yg yatim bukak puasa..

    ReplyDelete
  6. Yelah..TMP ni serius jer muka diakan..
    jarang senyum..tp bila senyum..sweet jer.. :D

    ReplyDelete
  7. Ieda... berani kata ketot ye. Heheh.... kakak tergelak sendiri ieda guna perkataan itu.

    Gambar adik tutup hidung bau busuk tu cute kan...

    ReplyDelete
  8. hensem ke TMP tu...hihihi saje jer nak tau..tak pernah lg jumpe...selalu tengok kat tv jer...

    ReplyDelete
  9. pnah gak jmpa TMP nih live...
    masa majlis rumah terbuka hari raya thn lepas...
    mmg TMP nih susah nak senyum kan????

    hamboiii akak.... suke ati ckp TMP ketot... jatuh murka baru tau... ekekekek....

    ReplyDelete
  10. sal akk x bergambo ngan TMP
    sure gempak abis
    pic last tu x leh bla
    jom kita nyanyi
    underneath pokok klapak
    i waiting for u
    hahahaha

    ReplyDelete
  11. Malam minggu baru2 ini, sewaktu menunggu penerbangan balik ke KL, kakcik terserempak dengan Puteri Sultan Kedah - Tengku Puteri Intan Syafinaz di Lapangan Terbang Alor Setar, sangat simple orangnya. :)

    ReplyDelete
  12. alaahai.... under ni pokok kelapak.. i will wait 4 u... hehehe

    tak berpeluang lagi saksikan sendiri polo berkuda...

    ReplyDelete
  13. paling menarik dlm semua pic kt atas adelahh.................................................................................................











    yg last sekali tu....owesemmm! :)

    ReplyDelete
  14. wah dapat jugak jumpa TMP face to face kan....bestnya

    ReplyDelete
  15. TMP ni mmg minat kan aktiviti sukan2 nih...

    da la hensem <----eh, tetibe pulak..hihihi

    ReplyDelete
  16. emsemnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer









    kuda..

    hehe tetiba plak kuda yang emsem..

    ReplyDelete
  17. wah encemm ..

    diorg mmg jenis pakai gigi pelsu kut sis

    ReplyDelete
  18. ekekekek...klaka bila akak kata TMP tu ketot...

    ya ampun!!

    ReplyDelete
  19. waduh2..jumpa kerabat tuh..hehe

    ReplyDelete
  20. @Zue AnnaLeeya ahahahha syusssssssssss jgn kasi tau sape2 haaaaaaaaa :))

    ReplyDelete
  21. @el ekekke suke lagu tuu kalau ko adee dik sure gempak tauu ! :)

    ReplyDelete
  22. @kakcik ye ke kakcik .. ermm putri raja nie baisanya simple2 je .. yg putra2 nie ... cam handsiome ekekeke :)

    ReplyDelete
  23. @sha a.s ekekkek ade2 je sha nie ! :))

    ReplyDelete
  24. @makdara TERdiva yes dik tapi x leh lawan TMP johor .. tabekkk ! :)

    ReplyDelete
  25. @maszmadi ahahhah jgn dikkk murka nanti ekekek :)

    ReplyDelete
  26. @fazilzura ahahhah zura2 .. gigi palsu erkk hermmmm :))

    ReplyDelete
  27. @wahidaekekek tu lah ingat kan uols x perasan perkataan ketot tuu ekekke :)

    ReplyDelete
  28. seronokkan klu jumpa org2 glamour ni...

    ReplyDelete
  29. cucu yg baik ni.. susah nak jumpa..

    ReplyDelete
  30. kak.jat nk nmpak yg menarik perhatian jat 1 je

    bus ump!hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...