Tuesday, June 7, 2011

walau PANAS tetap beraksi ..


salam semua

pic2 nie akak amik masa majlis kawin last week .. makan .. makan .. makan .. panas toksah cakap .. yg lucu dlm panas2 tuu zahrien tetap berselera dgn ayahnya .. tgk lah muke dan badan masing2 kemerah2an dan berpeluh2 sakan huhuhu ... ciannnn ..

sungguh2 ku CINTA sama KAMU BERDUA !

apa yg digeramkan oleh zahrien tuuu .. hahahah kalau nak tahu hubby akak tgh menghabiskan ABC tuuu .. 

hermmm tgk .. agaknya sbb panas sgt2 .. akak suh dia pose2 , terus jadi mata stimmm menahan kepanasan .. kalau hubby x yah cakap lahhh berpeluh uhuhuh ciann lak .

hermm .. panas2 punn makan not bad ! .. kuat makan tau ,
sama naik ngan ayah dia :))





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

25 comments:

  1. zahrien ni saling tak tumpah muka akak kan...hehehe

    ReplyDelete
  2. cuti sekolah mcm nie,
    byklah pi kenduri kan:)

    ReplyDelete
  3. skrg mmg panas sgt2..tu yg nk beli 10 butir ekon..hehe

    zahrien ni sb putih dan cucu mat salleh..memg jelas la kelihatan panasnya..merah la mukanya..hehe

    ReplyDelete
  4. kak zia tu mmg nk sgt 10 ekon hihi..bg izan jugak tau kekeke...

    anak akak ni mmg betul la sebijik muka akak =D comey!~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    tengah beselera....
    jangan membazir
    he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. hensem nyer hero...ehiks...hero kecik ye :)

    ReplyDelete
  7. zahrein, meh nak peluk skit... aloh... montok mcm untie jugak. hehehe

    ReplyDelete
  8. haa comelnye anak.. chuby gtu :D

    ReplyDelete
  9. gebu betul zarien ni kan.mulus je kulit dia..tuko ble..?

    ReplyDelete
  10. alolor.. comelnya zahrien tu.. geram tgk pipi dia yg chubby..

    ReplyDelete
  11. kak.. geramnya tgk pipi dia.. tembammmm..

    ReplyDelete
  12. eeii!!gewamm nak cubit zahrien ni!!

    ReplyDelete
  13. Zahrien maintain comel walau kepanasan.geng ayah ya zahrien :)

    ReplyDelete
  14. bagus la nak makan..
    ada budak langsung tak nak makan..tau makan jajan je..

    ReplyDelete
  15. alahai sian kepanasan, cuaca skrg mmg panas kan kak...

    Budak tgh selera biarkan dia makan, mcm anak2 sy susah benor nk mkn, nk masuk nasi sebiji pun jenuh paksa...adehhh..

    ReplyDelete
  16. alah comeynye si zahrien ni..
    tgk perut dia tu..ishhh..geramnye..nak cubit jek pipi dia..

    ReplyDelete
  17. sedapnya makan ABC tengah2 panas tu... nyum nyum

    jom asah bakat berpantun di sini

    ReplyDelete
  18. mmg syok makan abc masa tgh panas2 kak~

    ReplyDelete
  19. panas2 makan ABC sure laju je abes.hihi.

    ReplyDelete
  20. tak kisah ler kan hensem boy tu
    panas2 pun....makan tetap makan
    hensem tetap hensem
    yang penting
    even posing senget pun tetap maintain hensem

    ReplyDelete
  21. xpe kak janji dia nak mkn..kalu anak xnk mkn ni risau kita dibuatnya

    ReplyDelete
  22. alo alo tomei zahrien.jahat tau ko ni, panas tu dia, mata sepet tak boleh buka.kena silau matahari. biasalah ieda budak nak membesar.

    ReplyDelete
  23. hehe..mukaa letey tue kak..sian diaa..tp badan sihat..hehe

    ReplyDelete
  24. zahrien sebiji akak.. tp rambut dia perang mcm anak mat saleh.. ehhe

    ReplyDelete
  25. cute la cara dia jeling kat mangkuk abc tu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...