Monday, June 20, 2011

wah ! wah ! x SANGKA kannn ..


salam semua

sgt2 terperanjat wooooooooooo .. akhirnyaaaa anak melayu kita boleh berjaya .. vanger sgt2 .. alhamdulillah sure tersenyum dato yusoff ! .. mana tidaknya anak lelakinya dah berjaya membuktikan hasil didikan dia boleh berjaya ... huhuhuhu berbunge2 lak ati akak nie .. adehhh terlebey sudah ! ...

tahniah shamsul .. haaaaaaaa lepas nie si shamsul nie mcm grg pisang panas lahhh ekekekekke


Akhirnya angka keramat RM10 juta yang cuba dilepasi oleh semua pengarah filem Malaysia telah pun dilangkaui oleh Syamsul Yusof, pengarah filem KL Gangster. Menurut Syamsul Yusof di dalam Pancaindera hari ini, kutipan filem KL Gangster kini hampir mencecah RM11 juta. Abang Nara cuma mampu mengkagumi kehebatan pengarah muda yang sangat berbakat ini. Respek bro!!!

Terharu sekejap Abang Nara membaca pesanan Tok Wan Syamsul Yusof di dalam Pancaindera hari ini:-
Tiada apa yang mustahil jika kau bersungguh-sungguh berkerja,ikhlas dengan niat yang baik.Yang lain kau serahkan pada DIA.DIA tahu kerja DIA.DIA Maha Adil.Orang nak cakap buruk tentang kita,biarkan.Orang mahu perlekehkan usaha dan hasil kerja kita,biarkan.Jangan melatah dan mudah naik darah.Fikir sebelum kau bercakap dan bertindak.Terlajak perahu boleh diundur.Terlajak kata?Berganding bahulah dengan Papa dan keluarga.Merekalah orang-orang yang tidak akan pernah jemu memberi sokongan dan akan terus membantu sampai bila-bila,walaupun sampai Tok Wan tiada.
Berita baik untuk kita semua, Syamsul khabarnya akan mengarah filem prekuel KL Gangster selepas sambutan yang sangat memberangsangkan ini. Kejayaan Syamsul ini sepatutnya dijadikan pedoman kepada pengarah-pengarah lain. Sesungguhnya filem yang baik pasti akan mendapat sambutan daripada penonton filem Malaysia. Tak gitu?
Kepada Syamsul, semoga terus maju dan terus berusaha membuat filem-filem yang mantap.

info : abang nara






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

32 comments:

  1. best eh? x penah tgk pun.....

    ReplyDelete
  2. wow..sukses tue...lebih 10 juta...rekod baru nie...

    ReplyDelete
  3. hehehe, saya salah sorang penyumbangnya tu kak...

    ReplyDelete
  4. wow! best sangat ke? apa pun mmg dia buat filem untuk tontonan anak muda zaman kini, mmg kenalah tu rasanya...

    ReplyDelete
  5. wow... best review tuh :)
    happy dd's day :)

    ReplyDelete
  6. ERMM... SEMUA ORG KATA FILEM KL GANSTER NI MMG BEST!!

    ReplyDelete
  7. wahh..tahniaaahh..iklan pun nampak best dah !

    ReplyDelete
  8. wahhhh..banyak nyeee...tahniah utk syamsul yusof

    ReplyDelete
  9. ramai yg ckp best.. tp xtau bila boleh p tgk.. hehehe

    ReplyDelete
  10. mmg dasat arr kan..salute arr kt syamsul ni..baru 25thn tp dh ade segala harta kekayaan dunia..murah rezeki dia..

    ReplyDelete
  11. ppperrgghh...tumpang bangga!

    ReplyDelete
  12. tunggu filem dlm astro first barulah dpt tgk...

    ReplyDelete
  13. wa xde hati nak tgk sbb kang jd mcm citer khurafat...kata best tp bl tgk xbest mana pun..kang tggu raya je kuar kat tv

    ReplyDelete
  14. perghhh 10 juta tuh hebattt kot

    ReplyDelete
  15. mak aihhh, jutawan muda syamsul ni!

    ReplyDelete
  16. cite ni mmg besh kak.dh kalah dh kru ni.heee.cayalah.bangga dh dgn peningkatan filem melayu.

    ReplyDelete
  17. tgk preview pon mmg xmcm citer msia..mcm citer filem hongkong kn..

    ReplyDelete
  18. best ke cite nie??xberkesempatan nak tgk lg..orng mesti nak tgk seth tan versi ganas nie..

    ReplyDelete
  19. advantage sbb ada seth tan..eh aaron aziz..ngee =P

    ReplyDelete
  20. tahniah shamsul.. tumpang bangga sebagai anak muda melayu yang berjaya..

    ReplyDelete
  21. ingatkan berita baiknya nak bagi msuk free tengok wayang..
    heheheh

    ReplyDelete
  22. belum sempat lagi tengok citer ni, tapi anak kata best sangat

    ReplyDelete
  23. alahai ieda...

    janganlah terasa ya tak jumpa awak di Kuantan..huhu.

    Yus mmg rakan fb kak zia, so, senang nak contact dia sebelum pegi tu. ieda punya msg pun yus baca bila dah sampai sana, pas tu kak zia kata ieda balik kg rasanya...

    Lenkali InsyaAllah boleh jumpa ya...

    Add yus di fb kalau ada, butang 'f' kat blog yus tu boleh bawa ieda terus pada fb yus...:)

    please...jangan terasa ya...:(

    ReplyDelete
  24. awe tak tgk pun....takpe la..apa-ape pun tahniah dan semoga filem negara mmg melambangkan budaya negara...jgn terlalu tiru barat sampai budaya dan adab timur terjejas :)

    ReplyDelete
  25. @~ yus ~ ekekek x derlah yus .. ok je .. biasalah ieda ngosekkk tuu :)) no heart feeling lah ..

    ermm ok2 nanti ieda add .. ieda ni dah lama sebenanrnya x layan FB .. x best dah huuhuh

    ReplyDelete
  26. @Nur Hawa Mohd Zin aah dik akak pun x tgk layie .. tapi kalau nak tk x tgk wayang lah koot .. ada org cakap ganas .. tapi mcm mana ganas tuu kurang pasti .. apa2 pun budaya melambangkan bangsa kita .. harap2 mereka tidak ambil mudah .. :)

    ReplyDelete
  27. mmg nk tgk tp maklumlah bulan hangus bulan ni.byk citer kt wyg yg tertangguh.tggu cd je la jwbnye.lgpun citer cmni tak sesuai lak bwk anak2 ratu.nnti dorang terikut2.

    ReplyDelete
  28. ntah bila lah nak pi tgk wyg lg..macam malas nak pg sbb x de gu..aishhh!

    ReplyDelete
  29. ena plak lepas tgk Nurk Kasih aritu.. sampaila ni tak deplan nak tgk wayang dah.. lalo ada citer2 layan2 feeling2 suka la. ahahha.. citer2 gaduh2 ni tak suka plak tgk.. alamakkkk!!

    ReplyDelete
  30. tabik spring kat syamsul... memang ikut jejak bapak dia arrrr

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...