Thursday, June 23, 2011

tosted BREAD ok ape !


salam semua

dah makan lum .. sure lah dahh kan .. akak ?? huhuhu konon2 budget x nak makan nasi .. nak makan roti bakar jee .. tapi kat cafe tadi x der lak stok roti .. dah habis ! macammmm mana leh habis ekekekek , eiii nak marah lah kononnya masa tuu .. ermmm tapi kena sabar .. x baik marah2  kannn .. maka terjadilahhh kejadian yg tidak disengajakan iaitu akak makan nasiiii lalalalalallalaal ngeeeeeeeeeeee

haaaaaaaaaa nie tayang roti bakar kelmarin mlm .. pic duk simpan dlm draf lah konon2 .. last2 lupe nak publish .. disebabkan tgk pic nielah tekak nie nak makan roti bakar .. tapi sayang x dapekkk

ermm masa nie akak makan bersama tea O .. perghhhhhhhhh sedappp 
disapukan dengan majerin dan kaya .. aduhhhhhhhhh ! balik nak buat lahhh ekekekekek , buat minum petang punn sedap nie kan kan kan



malasnyaaaaaaaaaa nak masak hari nie .. ingat nak pi pasar malam di IM14 tuu tapi takoot x cukup lak pulus nie .. kalau gi sendiri senang , amik mana yg perlu aje .. tapi bila bawak anak2 nie huhuuh almaklumlahhhh mauu melayang rm 50 , dah lah gaji lum masuk lagi nie .. huhuhu ayanggggggggg ! nak uwitttttt aci ! .. :))


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

31 comments:

  1. hehehehehe..dgn ank2 ni memang la kak..kalau sikit2 tak cukup...

    ReplyDelete
  2. anak2 pulak amik itu ini..mmg kopak lah di buatnya kan.
    tu kalau amik makanan jer..kalau nmpak mainan? aduh..

    ReplyDelete
  3. akak, time pose ni semuanya jd terliur tau....sha slalu gak bwt roti bakar ni..yg pasti, kaya lebih! cair-mair...perghh....

    ReplyDelete
  4. roti ni klu dgn anak2x mmg ngap habis aa...mkn ramai2x lg sedap kak

    ReplyDelete
  5. sedap..sedap..sedap..td pagi pun mkn ni jugak

    ReplyDelete
  6. hehe..betul2 kalau bawa anak2 selalu terlebih budget...

    roti bakar macam tu feveret anak sulung yus Aqil. 6 keping pun dia boleh belasah selamba je...:)

    ReplyDelete
  7. kak, tosted cenggini kat umh saya ada 3 kak. hadiah kawen dedulu tak pakai2 langsung...

    tu pun dah bagi mak, adik..

    ReplyDelete
  8. roti bakar akak mkn pagi ajo..heeheh

    jom ar ieda pi psr mlm IM14 tu..akak nk pi jugok..hehhehe

    ReplyDelete
  9. @Mia-Ina miaaaaaaaaaaa akak x leh masuk umah mia2 .. kena private kan huhuuh ...

    ReplyDelete
  10. @NM02haaaaaa dik ! bak mai pos 1 kat akak satu .. ekekke sbb nie yg mak akak nyer .. akak rembat last month ekekek :)

    ReplyDelete
  11. @sarah-najwan akakkkkkkk jom .. saya gi kak .. tapi kul 5.45 lahh balik korjer ! :)

    ReplyDelete
  12. roti balor... celek planta..celek skaya..mmg best!!

    ReplyDelete
  13. rini saya pose kak
    terliur sudahhhhhhhhh
    huwaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  14. peberet iols makan roti bakar ni
    nak plak ada teh-tarik panas
    perghhhhhhh!~

    ReplyDelete
  15. roti bakar salut telur...

    ReplyDelete
  16. sgt sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  17. Dh lama x buat roti bakar..
    Teringin plak nk mkn.. ;)

    ReplyDelete
  18. time2 sejuk, nk releks2 mmg best lyn roti bakar kaya kan kak..nyum nyum ^_^

    ReplyDelete
  19. ptg mcm ni makan roti bakar pun best kan kak....

    ReplyDelete
  20. jat ikut musim kak.kalau dtg musim nk makan roti bakar,sian malam tiap2 hari nk makan roti bakar je.haha

    ReplyDelete
  21. kalau sy lunch mesti nak mkn nasik =P

    roti bakar ni utk sampingan bolehlah hehe..

    ReplyDelete
  22. huwa......makan panas2 sedapnyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Ieda

    kami dah gaji hari ni....he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  24. roti bakar mcm ni memeng kegemaran anak saya kt umah tu... klu buat mesti abis punya...
    beul tu klu p psr mlm mcm pi sopin psr raya pulak sekarang ni... hehe...

    kan gaji ari ni...kuikui..

    ReplyDelete
  25. saya suka letak marjerin dengan gula. peh sedap!~ ehehe

    ReplyDelete
  26. roti bakaq memang sodap :D

    ReplyDelete
  27. sedap gak tue,
    nyum nyum nyum:)

    ReplyDelete
  28. sedap kak roti bakar tu..mkn panas2 mmg syiok...

    mmg kak kalu p pasar mlm sekjp je duit habis...

    ReplyDelete
  29. ni menu minum ptg ni...tp hubby tak suka jenis kepit camni...dia suka yg bakar biasa tu jek...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...