Thursday, June 23, 2011

sudah nya .. INILAH dia !



salam semua

haaa nie kes minggu lepas jugak .. si kakak nak naik basikal , konon2 nak bawak sepupunya jalan2 atas basikal tapi cam takut kan .. akhirnya mcm mana dia dpt idea , nina letakkan sepupu dia dlm raga depan basikal .. adoiiii ! terperanjat akak nie .. menjerit along akak .. bukan marah tapi dia ketawa sbb anak dia dah mcm anak2 org kemboja dah .. ekkekeke bukan ape .. kat pekan nie ramai org2 kemboja yg bermastautin .. kebanyakan wanita disini bawa anak2 kecil mereka dlm raga basikal mcm nielahhh , jadi nie dah sebijik mcm anak kemboja ekekekek :) tgk lah si zahrien tuu duk sebuk jugak nak naik di belakang ..

Apa yang merunsingkan akak masa tuu akak takut nina x mampu nak bawak sbb berat kan .. last2 nina tolak je basikal tuu , dia x berani katanya ahahahhaha takut jatuhhh :))

hermm tgk lah tuu 

wajah selamba , happy dan takutnya nina masa nie ekekkeke

ekekekek hanan sofia yg dah jadi macam anak kemboja dlm raga :))

suke pic nie .. terserlah 2 btg gigi yg baru tumbuih ...
adik amy ! pic nieee leh masuk takk utk contest senyum menawan tuuu ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

36 comments:

  1. ekekekekeke...comel jek!!!hahaha...

    ReplyDelete
  2. heheh mcm2 idea budak2 ni kan kak =P

    sgt comel!

    ReplyDelete
  3. punyalah kan nk naik beskal.hihi.comel je semua.

    ReplyDelete
  4. hehehheh..comel je duk dalam bakul g2..cute plok

    ReplyDelete
  5. he3 comel la..
    budak2 mmg cepat terikut ngan persekiran kan..
    tapi bijak jugak bila leh pk bab risiko tu... syabas

    ReplyDelete
  6. masuk la kontest tu..
    sesuai ni..
    comel nye gigi..

    ReplyDelete
  7. wah besh nye dpt beskalllll

    ReplyDelete
  8. wah2 kesian pd org yg nak tunggang tu..last2 tolak ja dia ye...

    ReplyDelete
  9. hahahh...comelnye duduk dalam bakul kak :) muka pasrah jerk

    ReplyDelete
  10. Panjang akal betul anak akak nie , hehehehe...comelnya sangat

    note: sis nama tersenarai tue nama sis la

    ReplyDelete
  11. comel kan..budak2 katakan..

    ReplyDelete
  12. kena hati2 gak sbb takut skru raga tu longgar..jatuh plak raga tu nnti

    ReplyDelete
  13. ahahaa..lawak la anak kemboja....comel sungguh mereka tu....tgkla mak depa pulak kannnnn...eheheh

    ReplyDelete
  14. alahai kak...comelnyeee...muat2 die hah.....ekekekkeke.....muke pasrah jek sebab kene dok dlm bakul beskal yeak eheehehehe...takpe laaa, asalkan dpt jalan2 naik beskal....

    ReplyDelete
  15. alahai..comelnyer duk dlm raga...muat2 lak tu..hik3

    ReplyDelete
  16. hahaha...siyes comel dok dlm bakul tu. terperosok bby~

    ReplyDelete
  17. budak2 ni xkisah ieda..anak kemboja ke hape..jnji naik beskal..sanggup dok bersepit dlm raga tu..yg zahrien tu..akak agak..sakit gak montot dia dok belakang..hehehe

    ReplyDelete
  18. hua..hahaha...dlm bakul beskal pun leh jd ekk..huuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  19. mmg leh masuk contest senyum menawan :-)

    ReplyDelete
  20. ekeke..comel jer dia duduk dlm raga tu.. ;)

    ReplyDelete
  21. comel je senyuman tu....munna pun failed klu bawa basikal ada penumpang...

    ReplyDelete
  22. mmg patot la akaknya risau nk bw beskal...

    sweet tol laa

    ReplyDelete
  23. hahahha..nasib muat kan..ksian dia..betul2 mcm ank kemboja

    ReplyDelete
  24. kih2,comellah..redha je dok dlm bakul

    ReplyDelete
  25. aaaaaaaa... seriau eB tgk :)

    ReplyDelete
  26. ekekeke..aah..macam anak kat vietnam ek...duk lam raga..hehe:P

    ReplyDelete
  27. kecik2 dl beskal ni kenderaan wajib yang mesti ada..

    ReplyDelete
  28. cam gigi arnab sy je

    ReplyDelete
  29. kreatif dan inovatif

    ReplyDelete
  30. Alolo...comelnyaaaa!!! muka mood tak sabar nak racing tu..hehe

    ReplyDelete
  31. ala comey jer...muat plak dok dalam raga basikal tue..hehehehe

    ReplyDelete
  32. muat lak tu masuk dlm bakul basikal tu...hehe...

    ngam2 je....

    ReplyDelete
  33. br tumbuh gigi..comel..

    ReplyDelete
  34. tomeinyaaa diaaa...gerammm

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...