Friday, June 10, 2011

Sorry to say " AWAT BANGGANG sgttt "


salam semua

geram bila baca artikel ini kelmarin .. aduhhhh memang kes nie dah lama .. dah mcm malas nak review , tapi akak memang geram bila semua kenyataan gambit nie x masuk dik akal , akak barulahhh nak mula meminati lakonan dia nie .. ermm siapa tahu dia boleh jadi pengarah bagi klip video yg akak rasakan sesuatu yg sgt2 BODO yg dibuat oleh seorang lelaki islam di dunia ini .. huh ! 

apa nak jadi skrg ini ?? .. bila mana perkara2 mcm nie x dpt dibendung , jgnlah disalahkan masyarakat skrg bila keruntuhan akhlak remaja berleluasa ...



PETALING JAYA: Pengarah klip video kontroversi, Gambit Saifullah, 26, menjelaskan pelakon Shahz Jaszle sudah mengetahui jalan cerita klip video yang diarahnya sebelum bersetuju untuk melakonkan adegan yang diberikan.
Gambit berkata, sebelum menerima tawaran itu, Shahz sudah dimaklumkan dengan adegan yang bakal dilakonkan termasuk berpelukan dengan penyanyi Prema Yin dalam klip video tersebut.
“Shahz sudah dimaklumkan apakah adegan yang hendak dia lakonkan dalam klip video Prema Yin itu,” katanya kepada mStar Online di sini, Isnin.
Gambit diminta mengulas kenyataan Shahz Jazle dalam sebuah portal hiburan kononnya dia terkejut hasil klip video itu yang agak keterlaluan dan mengakui tidak selesa melakonkan adegan berkenaan.


Shahz Jazle menjadi model klip video bagi menjayakan single terbaru Prema Yin berjudul Marilah dengan aksi yang dilihat keterlaluan seolah-olah sedang berahi dalam menonjolkan keintiman hubungan suami isteri.

Ia menjadi lebih hangat apabila Gambit membuat kenyataan klip video itu adalah untuk pasaran Amerika Syarikat selain berpendapat ia tidak berunsur lucah seperti mana yang diperkatakan umum.

Gambit bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut berhubung kenyataan yang diberikan oleh Shahz itu sebaliknya menjelaskan pelakon tersebut sedah mengetahui apa yang hendak dilakukannya. “Saya pun tak mahu memanjangkan lagi perkara ini. Saya mengaku agak stres,” katanya.


haaaaaaaaaaaa baru tahu .. sorry to say lahhhh awat yg hang banggang dan daif sgt .. sah2 ko tu lelaki melayu dan org islam tau ! ... 

kenapa yg merelakan diri buat benda2 mcm nie .. dan dari apa yg akak perhatikan .. apa sebenarnya  motif si GAMBIT nie buat video clip mcm nie haaaaa ?? nak kata sedap soree si PREMA YIN nie .. adehhhh ... geli geleman adalah .. huhuhu sedih sgt2 .. tgk benda2 mcm nie menular dan secara tidak langsung menjejaskan minda anak2 muda zaman skrg .. dah lah upload kat YOUTUBE .. sah2 boleh di review serata dunia TERMASUK malaysia ! bengong !!!

MARILAH KITA RENUNG2KAN BERSAMA DAN BERINGAT 
SELALU AGAR DIJAUHKAN PERKARA2 YG TIDAK ELOK INI DARI PANDANGAN MATA ANAK2 KITA SEMUA 

ps : baru2 nie dpt tahu si GAMBIT nie telah di panggil oleh SENIMAN utk sesi kaunseling sbb dia sgt2 tertekan .. HAMBIK !!!!!


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

40 comments:

  1. nak buat..panggil la model bukan islam.. ape lah..

    ReplyDelete
  2. dua2 pun tak betul, bila dah jadi macam ni, mulalah letakkan kesalahan pada yang satu lagi, tak tahulah apa. Kalau dah sah dia yang dalam klip tu, tak kan tak tahu kot..huhu

    ReplyDelete
  3. Mmg tak sesuai utk tontonan umum.. ikss..

    ReplyDelete
  4. nk buat vidclip mcm tu, panggil je la omptih buat..kompom tadek kontroversi

    ReplyDelete
  5. publisiti murahan namanya tu kak.. tak cukup glemer lagi gamaknya.. tu yg sanggup jual maruah bangsa & agama..

    ReplyDelete
  6. publisiti murahan sangat..xsukaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. seb baek dah mintak maaf kat media aritu.. kalo x mmg dah boikot la pelakon ni.. baek boikot je dari dunia lakonan..

    ReplyDelete
  8. sy pon bengang ms bace kenyataan diorg ni...nampak sgt thp mental diorg tu..lebih rendah dri budak tadika..huhuhu

    ReplyDelete
  9. nyampah gak...nama jer pun gambit memang sesuai la sangat ngan nama dier tu...haha...bajet ensem

    ReplyDelete
  10. geli tgk video ni
    pompuan tu bkn lawa pon hahaa

    ReplyDelete
  11. terkedu... baru tau nih

    ReplyDelete
  12. sungguh tak bermoral...nasib baik tak minat dua-dua pelakon ni...

    ReplyDelete
  13. giler agaknye..perasan bagus...geli jer tengoknye...

    ReplyDelete
  14. aduhhh baru nak minat dia jugakk...ermmm saya tak suka minat lelaki yang msih belum berpikiran jauh lagikkk...

    ReplyDelete
  15. patut kerajaan haramkan cerita, vid klip atau iklan yang ada unsur2 macam ni...naik jelak tgk

    ReplyDelete
  16. nasib baik dua2 munna tak minat.... eloklah pergi kaunseling tu...

    ReplyDelete
  17. Masa tgok clip tu, rasa nak ketawa ada dan nak nangis pun ada.. memalukan je!

    ReplyDelete
  18. MMG BANGANG GILE mamat sekor ni..
    sengal sgt2, zr dh tgk klip tu , sgt2 cm cite lucah.. gelisssss daku

    ReplyDelete
  19. bila tau salah baru nak salahkan orang..
    cer kalau orang puji mesti masing2 mendabik dada..

    ReplyDelete
  20. kalu stress bebwk la sujudkan dahi tu di sejadah..ilang sket stress tu

    ReplyDelete
  21. amy x suka dia ni dah...x de otak bengong

    ReplyDelete
  22. eloklah dipanggil kaunseling. biar bersih sikit pemikiran tuh..

    Dah tgk video klip tuh...adoyaiii!!!

    ReplyDelete
  23. lebih elok kiranya dia tak gunakan shah jaszle tu tp gunakan org lain yg bkn islam.. :D

    ReplyDelete
  24. semuga dia sedar akan kesilapan dan tidak mengulanginya semula....

    ReplyDelete
  25. mcm2 hal la skrg ni.....

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. geram sungguh kak ieda ni yerk.. saya pon geram gak nie..... dia x fikir yang YT tu boleh di lihat oleh seluruh dunia..... kata nak buat pasaran Amareka, upload lagik dalam tu..... iskiskisk, saje nak lari kenyataan lah tu, yang si pelakun tu pon same gak, terima tawaran, bila dah kuar cenggitu, x ngaku lak.. iskiskisk lagik

    semoga mereka insaf.. ameen

    ReplyDelete
  28. erkk..
    kass mmg tak suka dia ni..
    start tgk citer pengembara dia ngan geng2 dia tu..terus tak minat..

    ReplyDelete
  29. mmg tak minat lakonan dia cos sgt fake nampaknya..huhu..

    ReplyDelete
  30. yg berlakon kat awan dania tu ke pelakon ni kakieda?

    ReplyDelete
  31. sama2lah kita semua berdoa supaya mereka berubah utk kebaikan dunia dan akhirat, amin.....

    ReplyDelete
  32. Risau tgK artis2 sekrg.. Bukan aps tskut buat pengatuh kat anak2...:(

    ReplyDelete
  33. jwpn beliau bkn utk pasaran M'sia mcm tak logik huhu..

    mcm2 diorang ni nak glamer punya psl...

    ReplyDelete
  34. ..memang memalukan!..:(

    ReplyDelete
  35. tau xpe. memg jijik tengok video klip tuuu. eeeee

    ReplyDelete
  36. dia yg cr masalah..last2 tertekan..padannnnnn..ngong...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...