Tuesday, June 7, 2011

sgt2 SWEEETTT suke .. suke .. suke !


salam semua

dlm diam2 betul lah semua cakap2 tuu .. kalau betul alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhh suke2 .. akak suke ... kalau betul .. sampaiilahhh ke jinjang pelamin , walau akak rasa mcm lisa tuu mudeee sgt2 dari yusry kan .. mcm abang dan adik .. tapi ok lahh janji lelaki lebih matang dan bekerjaya .. haaaaaaaaa sape yg x nak ngan cik abang YUSRY kita nie ... artis yg sgt2 berjaya dan KAYA .. lalallalallala :))


CYBERJAYA: Pasangan Yusry Abdul Halim,38, dan Lisa Surihani, 25, enggan menjadikan hubungan mereka seumpama cinta monyet sebaliknya mahu hubungan yang lebih matang.

Yusry berkata, dia tidak mahu istilah cinta diberikan kepada mereka sepertimana hubungan pasangan kekasih lain kerana istilah itu seolah-olah memperlihatkan satu hubungan yang tidak serius.

"Ya, kami sedang menjalankan perhubungan yang lebih matang. Dengan usia yang sudah lanjut, saya tak mahu orang menggelar kami “pasangan yang hangat bercinta” kerana ia nampak macam budak-budak sedang berkasih pula.

"Sebab itu saya katakan hubungan kami lebih daripada seorang kawan dan sedang mengenali hati budi masing-masing di peringkat pertama," kata Yusry selepas sambutan majlis ulang tahun KRU Studios yang ke-19, di studio KRU, di sini, Isnin.


tapi kannn nampak cam x handsome dah yusry nieeee huhuh dia dah tuaaaaaaaaa ekekkeke :))


info : DISINI


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

36 comments:

  1. cemburu tgk yusri dpt lisa.. heHe

    ape2 pun semoga diorang berbahagia.. diorang pun manusia biasa jugak.. :)

    ReplyDelete
  2. uih hensem la tu klu umr dh 38..duit pun manyakkkk! hihi

    ReplyDelete
  3. wahh doakan terbaik untuk mereka..amin

    ReplyDelete
  4. salam Ieda..xper la llaki lbh tua dr pompuan...yg xbestnya klu pompuan lbh tua dr llaki..MCM x sesuwei jer.Semoga Yusri & Lisa..bahgia.

    nak mintak tolong Vote blh?hihi

    ReplyDelete
  5. tp kan lagi suka tgk lisa ngan farid kamil... huhuhu

    ReplyDelete
  6. yelah..sweet la dorg ni :)

    ReplyDelete
  7. memang sweet..mcm sepadan sgt..harap2 ada la jodoh diaorg.. :-)

    ReplyDelete
  8. tak ensem tak per kak...janji macho...hehehe

    ReplyDelete
  9. Sy minat sgt dgn Lisa, sweet je orgnyer..

    tp nape Lisa pilih Yusri, dia kan dah tua, pilih la yg muda cam Farid Kamil @ Fahrin Ahmad ke...opsss overs sudah...ekekekek

    ReplyDelete
  10. cam tak seswaaaiiiii jek...tp kalu da jodoh, tuhan lebih tahu kan?

    moga diorang trus berbahagia..

    ReplyDelete
  11. mmg suke sgt2 kat lysa ni..cantikkkkkkkkkkkkkkkkk..tak jemu mata memandang...

    ReplyDelete
  12. bagus ler tu kan sis
    dari dok di canang satu malaysia tp tak jadi apa..baik ler mcm nie..
    lebih matang lebih serius

    ooo..suka arr lisa ngan yusri

    ReplyDelete
  13. sian teruna2 kat luar sana yang minat giller ngan lisa... beruntungnya yusry.... harap2 jadila dorg ni...

    ReplyDelete
  14. handsome lah tu utk usia dia..tp tak handsome utk lisa. heheheh

    ReplyDelete
  15. lelaki muda ke, lelaki tua ke, yang penting mereka bahagia. itu paling penting. Doa kan aje yg terbaik.. ISNYALLAH

    ReplyDelete
  16. calon yusry semuanya yang cantek jelita gitew...walaupow dah berumur tetap menten macho ooo..duwet pow banyakkkk!

    ReplyDelete
  17. kalau betul jadi dorang berdua ni...mmg sama padanlah. doakan yg terbaik buat mereka berdua~

    ReplyDelete
  18. memang sweet mereka berdua

    ReplyDelete
  19. semoga hubungan mereka berakhir dijinjang pelamin..

    ReplyDelete
  20. ena memg setuju je if jd mereka ni.. sbb lisa lemah lembut orgnya.. yusri pulak bukan kaki perempuan.. dalam gambar je kot nampak dier berumur sbb kalo tgk kat tb secocok je.. mcm sebaya jekkk.. suka suka... mudah2an mereka kejinjang pelamin dan berbahagia selamanya.. :D

    ReplyDelete
  21. mmg sesuai la diaorg ni :)

    ReplyDelete
  22. i likeeee toooo..soo sweettt.hmmm byngkan aje yusree dlm cite hujung nyawa..tua2 pn ensem gk..haahahaha:p

    ReplyDelete
  23. agar hubungan matang ini ke jinjang pelamin...

    ReplyDelete
  24. saya pun suka jugak..sweet je kan

    ReplyDelete
  25. sangat sweet kan pasangan nie....

    ReplyDelete
  26. yg penting yusry tu kaya...hehehe...

    ReplyDelete
  27. kalau sungguh diaorg bercinta..meraung lah mamat2 kat luar yg suka kat lisa tu.

    termasuklah hubby sy..hehe

    ReplyDelete
  28. sesuai..sweet jer diorg berdua ni..

    ReplyDelete
  29. ehek pakcik yusry dah ni..=D!

    ReplyDelete
  30. kehenseman dah kurang..sebab kertu..

    ReplyDelete
  31. kalau dah jodoh diorg kan kak..hihi

    ReplyDelete
  32. kita doakan agar hubungan mereka kekal hingga ke jinjang pelamin lah kan....

    :)

    ReplyDelete
  33. semoga dorang berbahagialah...betul yusry matang, berjaya n kaya....

    ReplyDelete
  34. pasangan sepadan. sama kaya dan pandai. semoga ada jodoh dorang tu.

    ReplyDelete
  35. lisa nie memang cantik...sweet je muka dia..sebutan pelat dia pon sweet..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...