Wednesday, June 22, 2011

SAYAAAAAANG ayah !


salam semua

belum terlambat lagi rasanya akak nak update entry nie .. kad ucapan HARI BAPA dari anak2 buat ayah mereka .. kata nina " ibu , nina ada buat kad ucapan utk ayah di sek , tapi ayah balik lambat .. mcm mana nak bagi " huhuhu sebak akak dgr ... " ermmm x perlahh akak letak je atas meja makan tuu nanti ayah balik , ayah nampak ayah bacalah ... " ku cuba pujuk hati nina .. 
tiba2 riena pula mencelah " alarrrrrrrrrr anggah x buat punn , kat sek cikgu x suh buat punnn ..., anggah nak kasi kad kat ayah jugak !  " dengan wajah sedih .. bila nina dgr mcm tuu dia ajak adiknya membuat kad utk ayah mereka .. sungguh sebakkkk akak melihat mereka berdua diwaktu itu .. terharu sebenarnyaaaaa :( ... alhamdulillah anak kenal erti kasih sayang dan penghargaan .. syukurrrrrrrrrr




kad dari amanina , cuba uolss baca .. akak baca rasa sebak .. pandai nina menyusun kata ..


v

v

dan ini pula kad dari sabriena .. biasa2 sahaja tapi yg penting dari hasil tangan mereka sendiri :)

semoga anak2 ku dirahmati & dilindungi allah  dan berjaya dalam pelajaran sentiasa sebagai mana doa dan harapan mereka kepada kami .. aminnnnnnnnnnnn

ps : happy sgt hari nie .. sbb hari nie hantar zahrien ke tadika dia x nangis punnnnnnnnnnnn :))




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. ratu pun sebak bace...yela kan kak..budak2 ni hati dorang telus...

    ReplyDelete
  2. tersentuh baca ucapan..so sweet

    ReplyDelete
  3. terharu sye kak klu sye yg jd ayah nye...;(
    sgt sgt..sgt sweeettt..;)

    ReplyDelete
  4. budak2 ni..asal tulis kad je..minta maaf kan..heheee

    tu luahan hati deme..tau buat slaah..tapi pastu..buat lagi..dah pe'el budak2..hehee

    ReplyDelete
  5. saya pun sebak kak. teringin nak sambut hari bapa.. huh... sabar!

    ReplyDelete
  6. Assalam Kak Ieda...
    uhuhuhuh...anak2 sekarang bijak2 belaka. Kalau tulis kad @ surat kat parents mesti janji nak belajar bersungguh2 tapi bila kita suruh baca buku banyak plak cekadak deme...alahai anak2 skrg

    ReplyDelete
  7. best2 tak sabo tunggu amanda beso plak buat kad utk ayahnya nanti :)

    ReplyDelete
  8. seronoknyer anak2 dah besar pandai menulis...pandai berfikir...
    kalo me dpt cenggini terharu kak...huhu

    ReplyDelete
  9. So sweet..x sabar gak nk tunggu Qis besar..buat mcm ni..mesti terharu.. ;)

    ReplyDelete
  10. Emm pndai diorang menyusun kata2 yg tulus..anak yana belum pndai lg nk susun kata2 :)

    ReplyDelete
  11. alah comelnye mereka nih pandai meluah kasih sayang ^O^

    ReplyDelete
  12. sweetnyer ayat2 dier tuh... ikhlas & tulus :)

    ReplyDelete
  13. alolololohhhh so sweeettt anak akk.

    ReplyDelete
  14. alahai..pandainye...sweet..

    ReplyDelete
  15. alolor...cayang nyeee

    ReplyDelete
  16. Alahai sayu jer hati baca ucapan tu..anak2 kan... mereka mewarnai hidup kita...

    ReplyDelete
  17. sweet la.. anak2 memang tulus..

    ReplyDelete
  18. sweetnya, kanak² pun tau erti kasih sayang =)

    ReplyDelete
  19. pandainye anak2 kak ieda...terharu

    ReplyDelete
  20. Amy yang baca pun tersentuh inkan pula ibu bapanya , bertuah akak memiliki anak yang kenal dan menghargai erti kasih sayang...

    ReplyDelete
  21. mmg ucapan yg luhur dan jujur dpd seorang anak huhu

    ReplyDelete
  22. wah!! terharu jugak lah masz baca ni kak ieda.. bestnyer..

    ReplyDelete
  23. terharunya kalau dapat kad2 dari anak2....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...