Wednesday, June 29, 2011

RED in lil fasya & arissa bday


salam semua

alhamdulillah , sukee sgt2 sbb dpt ke bday celebration lil princess of mummy chacca aka izan nie .. princess fasya & arissa .. akak , kak zia dan zue dpt menghadirkan diri .. best sbb tema bday celebration adalah merah hitam .. salah satu warna kegemaran akak wehhh :) sib baik lahh leh ikut tema .. cuma lari sikit2 lah .. 

kami bertiga berjanji nak gi sama .. sib baik akak pun dah biasa dengan kawasan gambang nie :) x lah risau sgt .. cuma akak x pernah sampai umah izan lagi , tu yg mengfolo kak zia dan zue .. kebetulan pula zue naik dngan kak zia .. hermm lagi senang .. sampai2 aje dah ramai org .. kami ingat kami yg lewat rupanya lepas potong kek punn still ada lagi jiran2 dan sedara mara izan yg baru sampai .. apa2punn majlis berjalan dengan jayanya .. nak2 bila tgk bday kek yg sgt2 GORGEOUS uuuu !

rumah izan sgt2 cantik .. suke deco yg simple mcm nie :)


tgk lah kek nya .. aduhhhhhhhhhhh kelam kabut sekali bila anak2 akak , kak zia dan zue melihat kek nie .. termasuk lah kami , perasaa mcm punn ada .. rasa syokkk tgk kek nie .. takut nak makan punn ada .. x sangka izan leh buat kek yg sgt2 menarik mcm nie .. hermmmmm next time akak leh tempah erkkk tapi please ! kasi diskauunnnn lah erkkk :))


the beauty of izan & her family .. hubby yg pemalu , bila tgk dah lebih kurang hubby akak je :)


kami2 yg hadir .. 

anak dara ku dan anak dara zue memang xcited bila tgk kek tuu .. mata x berkelip2 tauuu :) susah ati huhuhuh

nie part 1 tau .. tunggu part 2 .. banyak layie pic .. :))

uols lunch apa ?? akak x lunch , nak BW puas2 .. sbb akak pose ..
soo SELAMAT MENJAMU SELERA ..





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

41 comments:

  1. sy pon suka merah hitam...

    kek tu mengancam sungguh...syg nak makan..hehe

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt hadir party birthday anak2 izan :)

    smlm sy jumpa izan kt kl mmg sgt kiut anak beranak..

    psstt kak, tak bukak fesbuk ya? sy ada bg msj kt situ nnt baca ya ;)

    ReplyDelete
  3. Wahh merah.. suka warna merah.. cantik dan meriah tgk kek..besday tuh.. :)

    ReplyDelete
  4. HEEHHEHEE..NMPAK K.ZUE TU X BERKELIP MATA..TGU NAK NGAP KEK TU...

    COMEL DEKO RMH IZAN..I LIKE:-)

    ReplyDelete
  5. akak je yg xikut tema..huhu

    mmg meriah sb geng kita peramah sgtt..

    ReplyDelete
  6. grandnya majlis.. kek dia pun mmg super lawa.. kreatifnya dia.. cantik plk tu.. suka tgk gambar2 tu semua..

    ReplyDelete
  7. meriah n lawa lah kek dia...
    selamat pose sis

    ReplyDelete
  8. wah kek..cantik, menyerlah cantik tema hitam merah ni...

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Lahir buat mereka..
    Lawonye kek tuuu...sayang nak makan..
    :D

    ReplyDelete
  10. cantiknya kek kak... bape izan ambik tempahan ye? hehe...

    ReplyDelete
  11. kek dia memang cantik...

    yg satu tu kek gambang water park ke?

    ReplyDelete
  12. cantiknyer kek, syg pulak nk makan klu dah cantik gitu kan..hehe

    ReplyDelete
  13. mmg meriah majlis kt umah izan..... pastuh memasing kecoh nak pegang anak masing2... anak2 teruja tgk kek yg superb tuh kan??? huhu...

    ReplyDelete
  14. awak nmpk merah... i lioke :)

    ReplyDelete
  15. bestnyer kak jupe blogger...happening gitu..


    akak dok kuantan area mana?

    ReplyDelete
  16. Kreatifnya dia buat kek tu..cantik sungguh..pasai tu la anak dara ieda tak kelip mata tgk...

    ReplyDelete
  17. wow..cantiknye kek..
    Kreatip sungguh izan ni kan..

    ReplyDelete
  18. amboiii..merah menyala2 kak..suke..suke

    ReplyDelete
  19. @mamyharraz ekekek ok dik akak dah balas dah :)

    ReplyDelete
  20. @sarah-najwan aah kan kak .. geng2 kitalahh x leh blah nye ekekek :)

    ReplyDelete
  21. @Hanis Azla aah kak .. nampak grand sbb pilihan warna yg meletopss .. nak2 izan nie pandai buat kek .. layie lah meriah majlis dgn kek yg superb ! :)

    ReplyDelete
  22. @Rozita kek biasa tuu adalah tempah tapi anak2 akak makan kek choc .. mereka tgk je .. mereka makan cc je ..
    ermmm rege kek tuu kena tanye izan lah dikk huhhu akak x tahu lahh :)

    ReplyDelete
  23. @Zue AnnaLeeya ekekekek aah kan zue .. geram jugak kat budak2 nie .. biasalah tu kan budak2 memang kalah ngan kek nie :))

    ReplyDelete
  24. @zati embong dok lah dikk .. kek choc dan satu lagi choc layer strawbery .. tu je akak makan .. anak2 akak makan cc , mereka x makan kek choc nie :)

    ReplyDelete
  25. @cik dah aah best , nak2 kami sekepala .. :) aah duk ktn dik .. area batu 6 , depan simpang pekan ktn tuuu :)

    ReplyDelete
  26. @Eye_nee yer lah kak .. ekekek :)

    ReplyDelete
  27. sgt awesome kek tu kak.huaaaa suke nya...

    ReplyDelete
  28. slmt berbuka nnti kak..

    *suka kombinasi mrh + htm.. ctk kan

    ReplyDelete
  29. aishh..geram la tgk semua!!

    ReplyDelete
  30. sis , I PUN LIKE tema MEROH & ITAM .. sgt2 sukeeeeeeeeee..

    vouge nye tuan umah , lawoo ..

    meriah tui kek nye

    ReplyDelete
  31. Bestnya kak mesti meriahkan...

    ReplyDelete
  32. wowo...grand nye majlis!
    merah lak tu...mmg meriah :)

    ReplyDelete
  33. mmg teruja tgk kek izan buat tu.....

    ReplyDelete
  34. cantiknye kek..bertambah meriah mjis dgn kek cantik tu

    ReplyDelete
  35. suka la tgk muke izan tu
    lawa
    mcm model
    kek dia tu tak tahan....
    grand!

    ReplyDelete
  36. cantiknye tema merah...dan kek pun sgt cun

    ReplyDelete
  37. best nye kek dia...meriah sungguh!

    ReplyDelete
  38. wah meriahnyeeee....windu gak kat izan ni...ratu kalau wat kek camtu mau mende lain takble nk buat dah...tak cukup kaki tgn sme dh sbb nk ngadap wat kek...ni bukan 1-2 jam punye deko ni...hihihi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...