Monday, June 20, 2011

pisang oh pisang !


salam semua

thanx to adik izan sbb sudi buatkan kek pisang nie utk akak .. last minute jugak order nya seminggu  .. kata adik izan x per kak .. kek nie senang je .. x cerewet ekekek .. tulah akak je yg cerewet kan .. nak last minute tapi akak rasa ok je sbb kek nie x perlu dideco2 kan ... so memang mudah ..

akak janji ngan izan nak ambil di jalan ke airport .. kebetulan izan nak pi amik hubby tersayang sampai dari pelabuhan .. huhuhu melaram cantik izan arituuu .. nak jumpe hubby lah kan .. kek punnn sedap dikkk aura seronok tuu dah melekat kat kek kuut tuu yg menjadi sgt2 kek nie .. sukeeeeeeeeee :)
thanx again dik ! .. :))

 tgkkkkk teliuq takkk ??


haaaaaaa nie lah rupe bentuknya .. balik umah je dah ngappp x
tahan semua ekekekek , makan sambil minum kopi petang2 .. tapi akak x sempat buat kopi kek dah di ngap ! hahahha



 

Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

31 comments:

  1. wah! memang nampak gebu kek nya ieda...nampak menyelerakan...

    ReplyDelete
  2. mmg gebu

    pandai izan kan...
    ieda...
    ayu tak leh lama2 dalam blog awak..
    sbb puasa.. nanti terbuka awal..
    hahaha

    penangan kek pisang!!

    ReplyDelete
  3. amboi izan buat kek pisang plak. saya klau duk kuantan msti jadi mcm akak jugak nih hahaha hari2 nk kek

    ReplyDelete
  4. akak comel yg sweet, kek pisang tu pekena ngan teh o ptg² sedap gak woooo~~~~~ haihh la kak izan, pandai benor bwt cake kn! ehehe

    ReplyDelete
  5. wah..nape la sedap jer nampak ni..ehee

    ReplyDelete
  6. walahhhhhh!!
    sedapnye kek tu..
    gebu je mcm kak ieda..erkk..hehe

    ReplyDelete
  7. @Citarasa Rinduan ahahahhaha tulah sowii ya ayu .. :)

    ReplyDelete
  8. @So Shy Ladyhuhuhuh akak punn dah gebu2 nie penangan makan kek2 izan nie .. sedap dikk .. x mendukacitakan langsung ! :)

    ReplyDelete
  9. @sha a.sn hermmm lepas nie .. kalau sha dtg ktn layie , akak jamukan kek pisang nie :)

    ReplyDelete
  10. @nurkass ahahhaha gebu dan montel cam akak erkk ... huhuhuhuhu ashik makan kek je nieh huhuhuhu :)

    ReplyDelete
  11. kak, pesan kat izan soh dia delivery kat kl sekali

    ReplyDelete
  12. akaakkkkkk...my peberettt...!!!
    ade lagi x kak..nak sikitttttt...;(

    ReplyDelete
  13. wah..tgk dah tau sedapp.

    ReplyDelete
  14. gebunya kek pisang... macam org yg membuatnya dan memakannya juga

    ReplyDelete
  15. jeles tgk..akak nk order apam polkadot..tapi izan dan bizi sb hubby dia da blik sini..

    kita mkn nati 25hb la ieda deh kat umah izan...

    ReplyDelete
  16. waahh..nampak sedap laa.. :)

    ReplyDelete
  17. emm my fav kek tu selalu sy order kat jiran...

    ReplyDelete
  18. wah sempat lg izan buat kek hari nk amik hubby dia.kalau ratu dah takble buat keje apa pun kak hari tu.ehehe..

    ReplyDelete
  19. ahkakkkkkk , sgt2 zalim key... dh le lapo ni huhuhu

    ReplyDelete
  20. nampak sedap kak tu...
    gebus!

    ReplyDelete
  21. kak...sy pose nie kak...sampai hati..

    ReplyDelete
  22. izan kalo wat kek mmg sentiasa menjadi jer..hehe..sib baik izan amik gak oder akk w/pun last minute

    ReplyDelete
  23. @Radenhuhuhuh sowi dik ! :)

    ReplyDelete
  24. kek pisang sedap..lebih2 lagi kalu yang lembut :)

    ReplyDelete
  25. akak panaskan balik kek tu pon sedap kak bila nk mkn..hehe

    ReplyDelete
  26. jeles akak ko dah rasa air tangan izan.cantik dan gebus kek tu. ngap tuk akak sikit.

    ReplyDelete
  27. mmg terliur kak...minum ngan kopi mmg masyuk...

    ReplyDelete
  28. wow gebus n besaq kek pisang kamoo kak
    lama el x wat kek ni
    dah ada budak kecik kt umah
    skrg ni tahap msk tu dah down..sgt2 letih
    tp bila tgk duit masok dr KELAB JUTAWAN
    rs hepi lak hahahaha

    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=elly

    ReplyDelete
  29. kak mcm mana naik gebu mcm tu..pakai tepung naik sendiri ker?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...