Friday, June 10, 2011

merah dan perak SANGAT menarik


salam semua

kisah majlis kawin last week .. masih ada .. slow2 akak update sbb kesibukan yg melanda .. menarik majlis perkahwinan kali nie sbb yg kahwin adalah adik dan abang ... x sngka pula mereka disandingkan serentak .. jimatkan .. skrg dah ramai yg buat mcm nie ..

Pelamin pula kebanyakan sekrg nie dah buat di luar rumah .. senang katanya tetamu x perlu berasak2 di dalam rumah .. hermmm well akan dtg x perlu beli @ buat rumah besar2 ok .. sbb semua majlis di buat di luar rumah .. kan ! :))

tgk sanding di luar punnn , punyalah ramai org berasak2 kan ..

sambut menantu pengantin lelaki ..

masjlis nikah si adiknya .. 

pengantin di meja santapan depan pelamin .. senang dekat je .. :))

 anak2 dan anak buah yg girang .. bukan selalu dpt makan nasi minyak ekekek


last sekali wajah tuan tanah dan putri tercinta yg kepanasan .. 
merah dah tuuu huhuhu






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

33 comments:

  1. bestnya dapat makan nasi minyak

    ReplyDelete
  2. merahh.. freaky suke merah.. nampak elegan

    ReplyDelete
  3. memang gabungan yg menarik!! :-)

    ReplyDelete
  4. cantek pengantin...tuan blog ni apetahh lagi.......... :)

    ReplyDelete
  5. warna perak/kelabu mmg trend sekrang nie

    semoga berbahagia pasangan adik beradik tu...

    ReplyDelete
  6. kat tempat saya sekarang pun semua buat luar rumah..tempat tidur pengantin je kat dalam umah..
    heheheh

    ReplyDelete
  7. ramai betul buat tema kelabu dan merah ni kan kak..zaman awe warna apa la pulak nanti...heheh

    ReplyDelete
  8. kat perlis asyik jumpa kaler putih-purple

    ReplyDelete
  9. cntiknya pngantin tu..pelamin dia pun cntik..tp lagi cntik tuan belog....:)

    ReplyDelete
  10. Bagus tu, jimat sikit. terkejuk akak, muka pengantin perenpuan yang baju kelabu tu, cam isteri beatiful nara. cantikkan dia. baju merah pun cantik gak.

    ReplyDelete
  11. Cantik pelamin..gabaungan warna pun sesuai..pengantin pun sgt cun..

    ReplyDelete
  12. akak.. sgt suwitt bape lame amik herbalife ni... terkesima bkn tgk pengantik.. tp tgk owner blog hahahah

    ReplyDelete
  13. bestnye..meriah...

    semua cantik...:)

    ReplyDelete
  14. Selamat Penganti baru buat mereka...mmg ramai yg buat majlis serentak adik beradik ni..jimatt kannn...

    ReplyDelete
  15. suke warna grey...suke sgt...

    ReplyDelete
  16. sweet pantin kaler grey tu kan
    sana sini entry psl org kawen hehe
    cuti skolah sama ngan musim mengawan hahaha

    ReplyDelete
  17. mmg cantek... suker eB tgk

    ReplyDelete
  18. camner nk wat shoutbox nyorok g2 yer?

    ReplyDelete
  19. mom ema pun cakap tahun ini kaler merah saja... (mak ema mak andam)

    ReplyDelete
  20. cantiknyeee...;) bestnye la mkn nasi minyak..

    ReplyDelete
  21. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk eida ngidam nak makan nasi minyak jugak nie...huhuhuhu

    ReplyDelete
  22. akak kaler grey tu baju dier cantik sangat...apa yang pasti tuan tanah tu cantik sangat...

    ReplyDelete
  23. colour merah memang cantik..:P

    ReplyDelete
  24. cantik combination color tu....congratulations to pengantins hehe

    ReplyDelete
  25. @eB ezrin dik akak x hinggat dah mcm mana tutor nie .. nie ada adik blogger ajarkan huhuh

    ReplyDelete
  26. @Pepel BoNda AmaNi adoii parah dahh ko nie dikkk ekekke :) gi kedai mamak @ curry house adalah .. :))

    ReplyDelete
  27. cantik kombinasi warna tu...mmg time makan nasi minyak cuti sekolah ni...

    ReplyDelete
  28. cantik dan suka sangat dengan baju pengantin yg warna grey tu... anggun!

    ReplyDelete
  29. kak ida..cun lah pengantin pompuan yg pakai kaler silver tu..simple jer tudong dia.. :)

    ReplyDelete
  30. meriahnya majlis...suka tgok pelamin tu.nampak elegan.merah & perak mmg sesuai sangat coz colournya kontra kan.

    ReplyDelete
  31. semuanya cantik..mmg elok buat kat luar tp time cuaca molek takpe la,time cuaca tak mengizinkan,jd kesian plak nanti kt pengantin huhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...