Wednesday, June 22, 2011

merah CANTIK ke oren cantik ??


salam semua

ini cerita last week jugak ekkekeke majlis kahwin anak kawan ummi di kg .. kami ikut je .. tapi kali nie satu je majlis kawin nya .. sooo terlebey melaram pulak akak dan anak2 ekekek :) alahhh sesekali kan .. ok lah .. oh ya tema masih sama .. merah dan putih .. memang ramai yg ambil tema nie utk majlis perkahwinan mereka kan .. adik akak dulu kawin punn akak pilih tema merah itam :)

sblm sampai umah pengantin .. melaram dlm kereta dulu .. budget cumei konon uhuhu .. tulah akak rasa wajah akak nie bukan photogenic kan .. dm pic susah nak dpt pic yg cantik2 melainkan yg mengambil tuu dari kamera amatur atau jurugambar yg pakar ngeeeeeeeeeeeee :) ye dokkk ??


 bila sampai .. yg paling x sabar dan xcited adalah zahrien :)
  selipar pun main sarung je .. anak .. oh anak ..

 pasangan pengantin .. x tahu nama , mak dia je yg akak kenal huhuh

 amacam ... merah cun kaaa oren yg cunnn .. masa nie kami selambee je take pic , bila cameraman duk sebuk suh pengantin posing2 .. akak dan anak2 pos x jauh dari pengantin ekekekek

 pic non cantik dari camera sonny akak jeee huhuhu

  oh anak .. oh anak ! ...

dan

last sekali


v




v



v



v



v

mcm biasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tuan tanah lahhh yg kena enterpreme !

pic take by amanina .. sib baik ok :)) 

ps : apalahhhh nak masak balik nie .. kalau puasa ada je idea nye .. huhuhu boleh tak balik nie tidur je .. lalalallalala :))

 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

47 comments:

  1. dua dua cantik kak...

    ReplyDelete
  2. mcm bese, CANTIK N COMEYYY!!!!

    ReplyDelete
  3. merah dan oren sama2 cantik dan menawan..

    ReplyDelete
  4. cop! OREN sgt cantik ;)

    merah pong cantik juga :D

    makin lawa kakieda ni ya :)

    ReplyDelete
  5. kalo dah cun tu kan...
    kaler apa pun tetap gak cantik beb...!

    pica2 uols ni cun hoccay!

    ReplyDelete
  6. oren cantikkk!!!...hhihi

    ReplyDelete
  7. cantik...n cun....sorang cantik sorang cun..adil kan...kekekekkeke

    ReplyDelete
  8. dua2 cantik !! Akak nampak gojess ! :) :)

    ReplyDelete
  9. merah cantik, oren pun cantik jugak. sama2 cantik :)

    tuan tanah memang konpem cantik :)

    ReplyDelete
  10. oren ngan merah sy suke kaler oren lg kak..:D

    ReplyDelete
  11. cun aper...
    sweet lagik tu:-)

    ReplyDelete
  12. gelang kita cam same jek... tetiba.. hehehe

    ReplyDelete
  13. orang lawa pakai kaler apa pun cantik..:)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Ieda

    apa pakai pun
    memang cantik....

    Wassalam

    ReplyDelete
  15. merah seri pengantin baru mmg cantik kak... yg oren ni ha kena bagi tahu rahsia tetap maintain anggun dan jelita...

    ReplyDelete
  16. kulit putih sesuai belako ieda..
    ce kulit cam akak ni..ala2 mariyah karie..warna warm ajo sesuainyan..hahahhaa

    ReplyDelete
  17. @munna ekkekeke terima kasih semua ..

    dikkk rahsia x der hanya tips amalkan makan maajun dari kg je .. :)) menjamin kesihatan ! .. insyallahhhhhh

    ReplyDelete
  18. @sarah-najwan tu lah .. tapi kak kulit sawoo cam akak nie ok gak .. janji berani mencuba warna2 garang nie :)

    ReplyDelete
  19. sudah semestinya akalah yg cantikkkkk!!

    buka puasa apa hari ni kak?

    ReplyDelete
  20. dua-dua pun cantik kak..tapi yg oren tu nampak menyerlah gitu..hehe

    ReplyDelete
  21. Assalam Kak Ieda...
    dua2 cantik menawan...

    ReplyDelete
  22. merah cantik . HEHE

    oren pon cantik jugekkk :)

    ReplyDelete
  23. Kak ieda yg oren cantik ..:)

    ReplyDelete
  24. merah menawan..oren dua kali menawannya..hehe...

    ReplyDelete
  25. Oren ngan merah mmg feveret kaler..:)
    Cun kaler baju tuh..sama ngan orgnyaa.

    ReplyDelete
  26. oren lagi cantek! hehehe

    ReplyDelete
  27. oren cantik. berseri-seri sebab ieda cantik dan kulit putih sesuai sangat ngan oren dan merah.

    ReplyDelete
  28. hai sis.. lama x jguk kan.. hahaha.. dua2 meletup.. + chomelss... i like..

    ReplyDelete
  29. kalau yg oren tu pakai kaler merah pun cantik jugak..hehe

    ieda pakai warna apapun cantik..tp oren ni menyerlah

    ReplyDelete
  30. undi utk oren..he he he...
    harusler oren yg cantik....

    ReplyDelete
  31. merah dan oren color2 kegemaran nehhh

    ReplyDelete
  32. 2 2 cantek,nk 2 2 lah tak kak.hehehe

    ReplyDelete
  33. wah wah! orange mmg sesuai ngan colour kulit akak. saye ni dah lme giler x serbu rumah pengantin. hurmm, ble la agaknye ade rezeki ye?

    ReplyDelete
  34. akak cntiklah kak...kalu guna camera biasa pun mmg nmpak akak cntik tau..kurus jer...jels sy....:)

    ReplyDelete
  35. chantek la oren sis...rasa bertenaga dan ceria warnanya

    ReplyDelete
  36. muka akk sebijik muka kwn saya..dh lama perasan..hihi

    ReplyDelete
  37. dua-dua cantik kak

    awe ingat akak pakai baju merah ngan oren dan nak tahu mana pdan :)

    ReplyDelete
  38. sbb dilla minat merah, op cos la merah cantik kak...

    tp akak pakai oren ni cantik jugak, kena ngan kulit akak...psssttt..akak pakai lipstick brand ape..cantik le warna die..nk cari la kaler pink2 camni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...