Monday, June 27, 2011

Lil Zahrah Shanley


salam semua

alhamdulillah lil zahrah selamat dilahirkan ..
nak tahu anak siapa .. jom baca lagi ! :)


Gambar di atas ialah Zahrah Shanley. Zahrah Shanley telah dilahirkan dengan berat 2.2 kilogram di hari Jumaat lepas di Putra Medical Centre, Sungai Buloh.
Jimmy Shanley nampaknya memang benar-benar menghargai dan menanti kehadiran anak sulungnya. Jelas dapat dibaca kegembiraan Jimmy daripada kata-katanya di bawah ini:-
Sudah 31 tahun saya menunggu untuk memangku bayi sendiri dan alhamdulillah, saya sangat bersyukur dengan kurniaan Allah ini. Saya berharap Zahrah menjadi anak yang solehah dan berbakti kepada kedua ibu bapanya. Saya sudah membuat keputusan untuk menjadi bapa sepenuh masa untuk anak saya dan bekerja dari rumah. Cuma pada hari Ahad saya akan keluar untuk mengendalikan program Gala TV Plus di Astro Awani
Zahrah sungguh bertuah mendapat seorang ayah yang sangat prihati dan mencintai dia. Semoga dengan kehadiran Zahrah akan menyatukan kembali ikatan ibu dan ayahnnya. Sama-samalah kita doakan.

sumber : abang NARA

tahniah buat jimmy .. sungguh terharu bila baca kata2 jimmy nie .. harap2 dengan kehadiran anak yg sgt2 cumei ini memberikan sinar baru buat kehidupan jimmy dan isterinya dan jgnlahhh mereka gado2 layie ... huhuhu ciannnnnnnnnn kat bb tu !  huhuhu awat hari nie malas rasanya nak menaip ?? letih lesuuu je badan nie .. lapoor pun ya jugak ! huwaaaaaaaaa




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

42 comments:

  1. kecik tui anak dia ye..

    syahdu bile baca luahan jimmy.. udah2 le tu kan, jgn le gadoh2 lg..sian kt anak yg baru lahir tu

    ReplyDelete
  2. emmm jimmy dan wife dia dah baik semula ker...klu betul alhamdulillah

    ReplyDelete
  3. comeyyyy....hope jimmy & wife akan oke nanty....

    ReplyDelete
  4. semoga anak ini memberi cahaya pada isteri jimmy & kegembiraan buat jimmy :)

    ReplyDelete
  5. mncongnye idong beby die!!

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah lahir baby ni ya :D

    nama baby sgt indah~

    ReplyDelete
  7. cutenya baby dia...semoga jimmy n his wife, berbaik semula ok...aminnnn

    ReplyDelete
  8. comeinyer beby dia....
    hrp2 dgn lahirnya beby nih, jimmy dan wife dia bersatu kembali....

    ReplyDelete
  9. COMELNYA.. untung bby zahrah, dapat ayah yg sebaik cmtu..

    ReplyDelete
  10. kecik ye, comei...semoga menjadi anak yang solehah, insyallah :)

    ReplyDelete
  11. comeyyyyy..sbb mak ayah dia mmg encem dan cantik!

    ReplyDelete
  12. 2.2kg. keciknye. comel. sama2 la kte doakan ngan kehadiran bb kenit comel ni, mak ayah dia kembali bertaut. takmo gaduh2 sian budak kenit ni

    ReplyDelete
  13. tahniah jimmy.. sgt comel kan baby dia.....

    ReplyDelete
  14. alahai comelnya 2.2kg jer...harap2 jimmy kotakan janji2 dia tu yerrr... sian bb ni, baru jer lahir tgk dunia, tp parents pula kucar kacir..hope parents dia dpt berbaik smula :)

    ReplyDelete
  15. kak, mlm td sha tgk gala tv plus kn, ade tnjuk jimmy g hospital nk tgk anak dia..gile sedih part tu...jimmy pn nanges...sedeyh betul la...

    ReplyDelete
  16. comel je bby dia... harap2 jimmy n wife dpt berbaik2 semula kan~

    ReplyDelete
  17. sangat comeykan baby tue....

    ReplyDelete
  18. akhirnya,saat2 yg jimmy tunggu dh tibe.sgt comelsss baby tu,nama pon sodap.

    ReplyDelete
  19. Comelnye baby dia.
    Hidung mancung..
    Harap Jimmy & wife dia dpt berbaik semula..

    ReplyDelete
  20. Semoga rumahtangga mereka akan berbahagia semula. :)

    ReplyDelete
  21. tahniah wat jimmy

    kak ieda, masz pon rasa malas sesangat nak ngadap blog, nape yerk.....?

    ReplyDelete
  22. tahniah kat jimmy..ehhh..!dia bsalin kat PMC..kat hospital time intan bsalin kan ank intan

    ReplyDelete
  23. Tahniah..moga kehadiran si kecil yg comel ni dapat menguatkan ikatan suami isteri..

    ReplyDelete
  24. @sha a.s aloor akak x sempat tgk lah .. sedih sgt kan .. mcm mana agaknya perasaan dia masa tu :(

    ReplyDelete
  25. @maszmadi aah akak pun lemau je ari nie .. nie baru nak pi makan huhuhu

    ReplyDelete
  26. happy untuk jimmy sbb akhirnye dia dapat mendukung anaknye setelah ape yg berlaku..mesti syukur tak terhingga kan..

    ReplyDelete
  27. anak penghubung kasih sayang...

    ReplyDelete
  28. wah jimmy mmg penyayang...
    nampaknye mereka dah berbaik..alhamdulillah...harap2 cerai berai dielakkan ye jimmy....asha doakan terbaik tuk jimmmy..suka dgn jimmy masa trek selebriti dulu tu...

    ReplyDelete
  29. moga berbahagialah mereka anak beranak..semoga pengorbanan jimmy dihargai oleh isterinya dan keluarga..

    ReplyDelete
  30. alahai...chumelnyeeee....

    untung bini die kan dpat laki baik camni kak...ape pun salah die, maafkan la dan jadi la mcm suami isteri yg lain, tuk kebaikan anak jugak kan..

    ReplyDelete
  31. Mengetahui rentetan kehidupan kedua ibu-bapa Zahra Shanley memang syahdu. Moga rahmat Allah ini ada cahaya buat rumahtangga ibu-bapanya....

    ReplyDelete
  32. Kesian tgk baby Zahrah.. harap laa isteri Jimmy akan kembali pada Jimmy anaknyaa dpt membesar bersama2 ibu dan ayahnyaa..

    Cantik..anak Jimmy..

    ReplyDelete
  33. comey jer bb dia tu..mintak2 mak n ayahnye berbaik la semula..kesian kat bb zahra...

    ReplyDelete
  34. yalah, semoga mak ayahnya kembali bersatu, kesian baby ni, huhu :(

    ReplyDelete
  35. syahdu jek baca ayat jimmy
    harap lps ni sume ok

    ReplyDelete
  36. Moga Zahrah pengikat hubungan Jimmy dan isterinya ;)

    ReplyDelete
  37. sangat 44x comel kak..semoga kehadiran orang baru yang Allah beri akan memberi sinar dalam hbgn jimmy dan isterinya

    ReplyDelete
  38. kecik nye bb dia
    sure sng banak
    bertuah zahrah dpt daddy cam tu
    smoga jimmy ngan bini dia kembali bahagia smula..jgn gado2..sian zahrah hehehe

    ReplyDelete
  39. comeinyaaaaa.....
    harap hubungan jimmy dan siteri kembali pulih dan dapat duduk serumah mcm satu kuarga normal..

    ReplyDelete
  40. subhanallah..canteknye zahra..semoga baiklah mak n ayah die cpt2

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...