Tuesday, June 7, 2011

ku ke udara LAGI .... winduuuuuuuuuuunya !


salam semua

haiiiiiiiiiii uolssss .. aduhhhh windunyaaaaaaaaa akak kat blog dan kawan2 semua .. alhamdulillah hari ni akak dah pun mula bertugas .. ekekke mcm lah lama sgt cuti .. aduhhhh memang lama punnnn , kalau x silap last entry akak pada hari jumaat ke sabtu .. huuhhu kalau tidak,  ada jeww entry yg auto publish dari akak seharian kan .. bila x der nie .. selalu je teringat tau ! ... haaaaaaaa cuti kali nie betul2 merehatkan diri dan menternak badan .. bayangkan 5 hari bercuti naik 2 kiloooo .. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .. insaf2 ! .. :))

nak buat mcm mana kan .. makannnnn je siang dan mlm .. banyak lak kenduri , bukan setakat kenduri kawin .. , tahlil dan cukur rambut anak2 saudara sebelah hubby dan akak pun ada .. perghhhhhhhh , siang mlm makan kenduri .. tapi hari ahad kelmarin hubby akak diserang sakit kepala pula .. huhuhu bersilat lah akak memicit kepala dia .. bawa ke klinik , last2 bawa berurut .. banyak tul angin dlm bdn dia tuu .. huhuhuhu .. 
nak buat mcm mana kan .. tapi bila tiba malam dia gagahkan juga bangun untuk gi kenduri .. tgk ! ekekekek makan punye hal .. :))

ok lah hari nie .. entry x der pic .. tunggulah , sbnrnya x banyak pun pic2 yg akak amik semasa cuti sbb mcm biasa , ashik kenduri kawinnn je .. soo malas nak take pic banyak2 .. sikit2 cukuplahhh :))
ok .. hari nie nak BW sambil2 buat kerja .. oklah kannn :) 

oh yaaaaaaaa akak nak ucapkan terima kasih buat adik2 , kawan2 dan kakak2 blogger yg x putus2 menyinggah umah akak ini walau x ada entry dari akak .. sgt2 terharu .. LOVE u ALLS tau ...


ps : akak pose ari nie .. ada sape2 pose ... sila angkat tangan !! :)) kita geng ...





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

29 comments:

  1. yg penting hati senang kak :)

    ReplyDelete
  2. rinduuuu kat akak jugak!!!

    izan plan nak pose tak jadi...huhu~

    ReplyDelete
  3. SELAMAT KEMBALI :-)

    MULAKAN HARI INI DGN SENYUMAN....

    ReplyDelete
  4. kak dah timbang berat badan ke belom??hehehe

    ReplyDelete
  5. rindu kat kitaorg ek..rindu kat akak jugak..hehehe..(malu la)

    ReplyDelete
  6. selamat kembali...semoga ceria selalu ye...

    same la dgn kite ni asyik makan jer...mmg terasa dah berat badan ni...

    ReplyDelete
  7. sy ni ha lagi lama menyepi..hahahaha..syiok je xupdate blog..ekeke:D

    ReplyDelete
  8. blog sy berabuk kak..dh mcm biskut dah

    ReplyDelete
  9. slmat kembali, eB pn samer jerk ;p

    ReplyDelete
  10. uish kak,biar betul 5hari naik 2kilo...mmg betul2 hepi ni hehe

    takpe kak,janji kit asihat dan ceria selalu..

    slmt bertugas!~

    ReplyDelete
  11. sama jugak cam akak, byk undangan perkahwinan yang nak kena pegi, tak sampai ati lak kalo tak pergi, dah tuan rumah menjemput bagai nak rak....balik kenduri sah2 sakit kepala, panas sgt agaknya dok bwh khemah

    ReplyDelete
  12. lepas ni giliran saya lak yg cuti berblog.. sbb balik kg smpai 12hb.. smbg g APC smpai 14hb...

    ReplyDelete
  13. welcome back akak....eida pun ada niat jugak nak posa nie..huhu minggu depan baru nak start marathon ganti posa....

    ReplyDelete
  14. welcome back kak ieda :))

    ReplyDelete
  15. akak rindu kat saya tak?

    ReplyDelete
  16. rindu jugak pada akak... yang penting hati riang kan

    ReplyDelete
  17. rindu akk juga :)

    slmt kembali..nnt boleh boh entry banyak2..dan sy boleh ulang kejap2 ke sini :))

    ReplyDelete
  18. yeay akk dh balik.besh nya.sonok holiday kak?

    ReplyDelete
  19. welkam bek!!

    whaa ni mesti sbb hepi sgt kan..hehe

    mizz u tooo beb!!

    ReplyDelete
  20. kak ieda lepas ni turnkan balik 2 kg tu yer..hihihi

    ReplyDelete
  21. waa..bnyk kenduri kak..sy nie dah lame x makan nasi minyak..hehe..nak makan yg sendiri punya lambat lagi~

    ReplyDelete
  22. selamat kembali..
    rindu gak sket2 sb n3 awk kat blog akak tu xbegerak2..hehe..asik oreo je..

    so..selamat berpose dan berbuka..akak nk pose nati bukok skol..

    ReplyDelete
  23. winduuuuuuuuuuuuuu...jika ada fb sila la add adik ye sis,sbb esok dah nak blk malaysia dan mmg jarang dpt berblog.

    selamat berpuasa

    ReplyDelete
  24. sesi ternak bdn mmg best..hehehe

    ReplyDelete
  25. ema pun baru masuk opis hari ini...selamat berkerja

    ReplyDelete
  26. malas je rasa nak keje kalo dah lama cuti.. heHe

    ReplyDelete
  27. dilla pun kalu ujung minggu la paling senang nk naik badan..abih da makanan tersedia jek..takkan nk tgk jek kan?

    ReplyDelete
  28. xpe kak lepas ni diet balik...sekali skala cuti dr diet...xpe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...