Friday, June 24, 2011

kopok lekor & mee hun sop


salam semua

dapat kiriman dari adik tersayang semalam yg balik dari berkursus di terengganu .. kopok lekor katanya ... x sabar nak bukak dan rasa .. mlm tadi merasa lah makan :) rasa ikan lebih banyak dari keropok lekor yg pernah akak beli .. harap2 sedapnlah bila grg nanti .. thanx dear adik ! .. muah2 


tgk isi dalam nya .. separuh dah akak makan mcm tuu je .. sedap kan kopok nie kalau makan mcm tuu je , nak2 kalau ada pencicah dia :))

lepas tu akak simpan dlm peti .. malas nak grg , ingat nak grg balik umah nanti .. sbb dah decide dlm kepala nak buat mee/mee hun sop , anak2 suh buat .. :)

close up sikit .. ari nie ramai x pose kan .. ok lahhh x lah terliuq sgt kannn :)


haaaaaaaa yg paling suke adalah anak teruna akak nie .. dia memang suke mee hun sop nak2 kalau ada mee tuu , kicap dia jgn lupe yaaaaaaaaa :)






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

30 comments:

  1. sedapnya kak..kepok lekor tue..eida xpenah makan kepok lekor cam tue jerk....

    ReplyDelete
  2. kalau drp sana mmg sedap. original lah katakan :)

    ReplyDelete
  3. tetibe rasa nk balik kg!hihi

    ReplyDelete
  4. uihh sedapnya.. smlm baru mek makan mehun sop.. kepok lekor kat losong best kak

    ReplyDelete
  5. adeh lapar terus perut tgk kopok dgn bihun sup tu =)

    ReplyDelete
  6. lamer giler tak makan kopok lekor..!!! nak yang macam tu...yang macam tu terase sikit ikannye...

    ReplyDelete
  7. walahhhhhh..
    telan liur jelah kita ni..adehhh..

    ReplyDelete
  8. emmm sedapnya kepok lekor tapi tak la pernah makan macam tu saje...mee sup pun fav fa,ily saya jugak...

    ReplyDelete
  9. mak aii kak.. sodap nyo mee sup tu.. post laa kat sini skit..

    ReplyDelete
  10. huhuh...kepok lekor ganu mmg best

    ReplyDelete
  11. apa jua air tgn ibu psti anak selera je mkn tau kak

    ReplyDelete
  12. sedapnyee kak..terliur saya..huhu

    ReplyDelete
  13. klau kopok tu xgoreng,kt brape erti nak mkn..klau dah goreng,mmg laju je la mknnye..hehehe

    ReplyDelete
  14. hehehehe tul tu el rini x pose..ahaks

    ReplyDelete
  15. klw kopook leko ganu
    gerenti sedap lak
    ritu sy penah bli kat area tanjung lumpur kt kuantan
    sedap giler

    ReplyDelete
  16. lama x mkn keropok lekor...pesan kat kwn hr tue suruh pos but dia takut rosak sebab lama dlm flight...so meleleh ayaq lioq tgk...uwaaa

    ReplyDelete
  17. KEROPOK LEKOR MUNNA SUKA KLU REBUS JE KAK IEDA.....

    ReplyDelete
  18. kepok lekor nih saya suker mkn gitu jer kak...
    klu panas2 lagi best...
    pastuh cicah dgn colek tuh...
    perghhhh... sedap kak....

    ReplyDelete
  19. sedapnyeeeeeee..!! akk post skrang..kat sini dah ketandusan kopok leko

    ReplyDelete
  20. akak, terliurr occayy....naseb sha x pose hr ni...

    sedapnye kopok lekor tu...hr tu mase sha g kuantan tu kn kak, ktrg kn beli kopok lekor n kopok keping kn, semua sedap!!!! terbaik la rase dia....

    ReplyDelete
  21. akk kopok tu gatal lidah x kalau mkn?

    ReplyDelete
  22. aduh akak buat ratu terliur la tgk kopok leko tu..

    ReplyDelete
  23. akak sanggup ke TC..beli kopok gini..hehehe..

    **sori ieda..smlm akak xpi psr mlm..sb dok layan cinta melody finale smlm..heheh

    kita jumpa esok deh..umah izan..

    ReplyDelete
  24. ouch!!

    lapo perutku..

    kak ieda..mai la sepinggan :)

    *selamat berhujung minggu

    ReplyDelete
  25. sedapnyer kopok lekor...

    ReplyDelete
  26. kalo panas2 mmg best makan begitu shaja...kalo kak ieda dtg kemaman..sure sy belanja akak makan kepok lekor, sata....hello je la kalo nak dtg..

    ReplyDelete
  27. semalam g buat mee sup...
    tgh sakit tekak..bertambah2 plak g makan heheehe

    ReplyDelete
  28. tak pernah lak lagi makan keropok lekor mentah2 nie...susah nak dapat keropok lekor yang sedap

    ReplyDelete
  29. Woow tgk kepok lekor tuh mmg meriah ngan ikan..

    Amboi anak bujang gebunyaa pp tuh..geramm tgk.. :) berselera tgk dia makan.. :)

    ReplyDelete
  30. mee sup ade kicap teringat bakso...kakak ape akak kasi dia makan ehhhh bolat jek geram saya tengok...anak saya makan jugak tapi tak membolat laaaa...haihhh

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...