Thursday, June 30, 2011

kalaulah dpt makan hari2 .. hurmmm


salam semua

eii sakit ati tul dgn blogspot nie .. dari tgh ari tadi akak x leh nak log in .. huhuh x dpt nak publish entry2 :(

hermm bila jalan2 umah blogger2 lain mcm tu jugak , sedih tul lah dgn blogspot sejak akhir2 nie .. kenapa erkk .. adakah wajar kalau kita tukar je ke domain lain .. hermmm nak ajak MTD & munna lahh sbb mereka ada jugak singgah cakap x leh login .. akak x leh komen layie dikk
sib baik balik mlm nie dah ok .. hermmm nie semua pic2 menu berbuka akak semalam .. sepatutnya akak publish tadi tgh ari .. tapi gagal sbb kan blog yg meragam huhuhu 

soo layan jelahhh menu2 nie .. huhuhuh

nasi kukus pemberian kawan ofiice .. rejeki berbuka nie :)

mee hun sop yg sempat akak buat utk anak2 .. mana cukup nasi kukus satu je kan ekekek  ** alamak salah tulis lahh mee hun tomyam nie ekekek sib baik yus & adik Gee tegur .. hahahah sudah nyanyukkkkk waaaaaaa :))

close up sikit .. konon2 nak seksakan jiwa uols siang tadi .. sekali x jadi maaaaaaaa hahahhaha akak lak yg sakit ati ! ekekekkeke

oklah .. akak nak pi hantar anak2 tuisyen jap .. sat2 layie akak sambung dgn BW .. balas dendam siang tadi .. ekkekeke ok bye !





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

34 comments:

  1. akak..nasi tu nmpk sgt sedap...huhu

    ReplyDelete
  2. cnfirm nasi kukus juna 2.

    jat baru je siap makan tau kak.

    haha.

    kak,nmpknya kat tv da ckp lynas selamat.jat pn da bt da entry psal lynas.

    ReplyDelete
  3. samalah...xdpt nk log in blog shari2 td..nsib baik dh ok mlm nie...esok2 xtahu pulak...

    ReplyDelete
  4. adeii trus ngidam nasik kukus ni ieda!hehe

    ReplyDelete
  5. saya pun tgk sakit hati dgn blogspot ni. sampai terpk2 nak buat entry khas pasal blogspot bengong ni. eceh entry khas konon, update blog pun malas hehe.

    ReplyDelete
  6. sedapnye bihun sup tu... T_T

    ReplyDelete
  7. ohh mmg blog problem ker?
    daku ingt kan opis ku dh blok wakakakakakk... hrp2 sok ok..


    kak kalau nk tukor domain ke, aci bgtau yekk. nak join.. tensen dgn bloger dh

    ReplyDelete
  8. ya ampun sodapnyer terlioq ai tgk....ai ingat ai sorang jer rupanyer ramai kena ek...in login guna IE...chrome,opera,mozilla x boley...hentak kaki nangesss :D

    ReplyDelete
  9. sume pun nmpk sedap sgt tu kak! lapar plak perut malam2 ni~

    ReplyDelete
  10. mee hoon sup ieda tu mcm mee hoon tom yam pulak yus tgk...:)

    ReplyDelete
  11. sy dlm mood kenyang...

    tak jiwa disitu...
    hahaha...



    hai kak...rindu lor

    ReplyDelete
  12. kaler meehoon sup tu mcm meehoon tomyam jer kak hehehe

    ReplyDelete
  13. Sedap-sedapnya lah lauk berbuka Ieda ye..
    akak ingat blog akak je yg problem pagi tadi..x boleh log in, sib baik ptg td dah ok..:)

    ReplyDelete
  14. Sedapnye......meh anta kt kl sket

    ReplyDelete
  15. nasi kukus mmg ngancam kak ieda, nak-naknya ayam goreng yg masih panas...yummm..;D

    ReplyDelete
  16. arghh skrg jam 12am lebey dan sy tgk mknan tu semua tetiba laparrrr

    ReplyDelete
  17. KAK KLU BLOGSPOT BUAT HAL LAGI KITA JEMAAH RAMAI2 TUKAR DOMAIN KAK IEDA ... MENU MUNNA MLM NI MEE HUN SUP AJE

    ReplyDelete
  18. sedapnye..pepagi ni dh lapar tgk menu akak ni.. ;)

    ReplyDelete
  19. ni nasi kukus sbelah shahputra ka..hehe

    ieda..ada cara utk setel problem blog kita tu..tgk blog akak..heheh

    ReplyDelete
  20. akk pagie2 dh buat saye laparrrrrrrrrrrrr.

    ReplyDelete
  21. sedapnyaaaaaaaaaaa....adess....
    ni yg buat terus nk bekpess ni...heee

    ReplyDelete
  22. adeh pg2 tgk makanan lapo lapo hehee

    ReplyDelete
  23. ada problem ye smlm kak? apa2 pun nasi kukus tu mmg nnpk sdp ok!

    ReplyDelete
  24. la..kass ingatkan komputer kass yg ada masalah..rupenya mmg blog yg bermasalah..adehhh..baru hari ni boleh BW..

    ReplyDelete
  25. aaa la smlm tenet sy pun buat hal. dh dtg sini tp t.leh komen plak ;(

    bdebar ni tunggu result GA heheh
    sukanya klau dapat haha

    ReplyDelete
  26. nasi kukus tuh shedapppp kak...
    lama tak mkn....
    nanti blanjer saya mkn nasi kukus area shahputra tuh yer kak.... hehehehe....

    ReplyDelete
  27. tulah kan kak
    kalo ari2 mkn tu kan best..
    kalo jenis badan x naik kan syok je mkn
    ni el jenis badan naik tu yg control skit..hehehehe

    ermmm best mkn tomyam bihun tu
    teringat nak buat bihun grg tomyam lah..lidah dah rs kejung dah ni ahaks

    ReplyDelete
  28. niat akak songsang smlm...nak bagi kami seksa jiwa tgk makanan2 tu...ehehehhehe sbb tu blogspot bengong smlm....

    sy pun tension gak smlm...ahahaha...

    sib baik sekejap je..apa la yg buat jagi gitu ek....hackers ke yg buat semua blogspot jadi gitu???

    ReplyDelete
  29. niat akak songsang smlm...nak bagi kami seksa jiwa tgk makanan2 tu...ehehehhehe sbb tu blogspot bengong smlm....

    sy pun tension gak smlm...ahahaha...

    sib baik sekejap je..apa la yg buat jagi gitu ek....hackers ke yg buat semua blogspot jadi gitu???

    ReplyDelete
  30. mengigil perut akak kelaparan nengok semua masakan tu. dah la belum sarap. selamat berpuasa ieda.

    ReplyDelete
  31. bihun tomyam... adehh terliur ni =_=

    ReplyDelete
  32. member eida yang preggy..hari2 dia makan nasi kukus tue kak..sampai laki dia cakap..xlalu nak makan nasi dah..kekekekekke..

    ReplyDelete
  33. adulahai kakk ni bukan close up sikit taukkk....akakkakakkaa perghh nasi kukus kegemaran ku bila mengandungkan si ismeth dulu..hahahhaa

    ReplyDelete
  34. Woow nampak sedap laa nasi kukus tuh..ngan tomyam meehon :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...