Thursday, June 30, 2011

“ Jom Terjah Blogger Terbaik Bersama Sharifdez “


salam semua

alhamdulillah pagi2 lagi lepas hantar anak2 ke sek , akak sampai office seawal 7.45 pagi .. :) ceria semua , syukur sbb insyaallah akak still berpuasa .. puasa sunat khamis di bulan mulia REJAB ini .. 

ok bila sampai office perkara pertama buka adalah BLOG hahahah adehh kata tegar kan .. so sure lahhh :) tgk shoutbox ada msg dari adik sharifdez nie .. siapa dia ?? adakah blogger popular ?? artis popular ??
ekekek tidak lahhh dia adalah salah seorang blogger newbie yg sgt xtive dlm usaha memperkenalkan blog dia , meramaikan kenalan dlm dunia maya ini dan salah seorang blogger yg mempunyai banyak intipati didalam lamannya ..

haaaaaaaaaaa akak di jemput ke rumahnya kerana akak sudah terpilih untuk memasuki list2 BLOGGER TERBAIK didalam blog dia .. dari amatan dia lah kannn .. sgt2 terharu dan TERIMA KASIH dik ! .. :)



cer teka .. cer teka .. dimana akak didalam senarai diatas ??
hahhaha akak didalam senarai ke 19 tuuuuuu

dan dalam blog dia juga ada banyak blog2 yg tersenarai didalam blog2 terbaik pilihan dia .. apa kata anda jalan2 disana dan tgk adakah blog anda tersenarai .. sambil2 tu bolehlah meramaikan lagi kenalan dan memanjangkan lagi ukwah sesama kita .. ianya indah tau ! :)

ok .. jgn lupa ramai2 TERJAH rumah blogger dan list2 blogger yg lain :)


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

26 comments:

  1. wahh kat sini leh dpt kwn baru kan kak..

    ReplyDelete
  2. bagus tu ieda tolong blogger baru. cam mana kita dulu masa berblog tercari -cari geng cam tulah dorang.apa salah kalau kita tolong memeriahkan blog dia.

    ReplyDelete
  3. heheheh nmpak je piccy akk tersenyum tu walaupon kecik.

    ReplyDelete
  4. ingat nak posa hari ni, tak sihat plak.. hadoi...

    ReplyDelete
  5. Terima kasih akak ieda.

    ReplyDelete
  6. pernah la pi blog dia..
    saya ingat tau..
    3 kali..
    hehehh

    ReplyDelete
  7. untungnye dia dpt entry khas dr kak ieda ni ;)

    ReplyDelete
  8. tu nmpk pic akak senyum.. ;)

    OK..nnt kita terjah.. :D

    ReplyDelete
  9. no 19 ok la tu....klau blog saya mau tak yg ke ribu2 kot ke juta2hahaha

    ReplyDelete
  10. no 19 ok la tu....klau blog saya mau tak yg ke ribu2 kot ke juta2hahaha

    ReplyDelete
  11. nanti bila ada masa nak pergi terjah gak kat rumah dia. apapun terima kasih atas ucapan

    ReplyDelete
  12. hi kak dah lamer tak kesini rindu kat akak..my komp br ok...adik tu memang ayu...

    ReplyDelete
  13. jom meramaikan2 suasana berblogging..hehe nak pergi terjah

    ReplyDelete
  14. terima kasih kerana sudi singgah di harrazdani...salam uhkwah dari saya...;)

    ReplyDelete
  15. cayalah kakieda, win dpt teka.yg ke-3 tu kakieda kan?:)hehe

    ReplyDelete
  16. @NM02 awat x sihat dik .. aaaaaaahhh amik ubat ye :)

    ReplyDelete
  17. @diana waa cayalah D .. ieda baru terjah sekali :)

    ReplyDelete
  18. @Noriz hermmm saling tolong menolong mengeratkan ukawah yg terjalinnn ekekek amboii ayat x hinggat akak nie kan :))

    ReplyDelete
  19. @(Lizz) http://www.mummycute.com/ huuhu same lah , kemana menghilang dear .. :)

    ReplyDelete
  20. @cucu umie sila dikk jgn x terjah :)

    ReplyDelete
  21. @win@momyShaneQeisha o 3 dari belakang dikk .. kalau ikutkan no 19 tuu :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...