Thursday, June 23, 2011

Jgn LUPA mlm nie !


salam semua

haaaaaaaaaa jgn lupa ya kawan2 mlm nie cer citer cinta akan ditayangkan jam 9.00 mlm .. x sabar nie nak tgk .. hahahahah sbb dah banyak kali sgt selingan cerita nie kuar .. adehhhhhhhhh dah jadi xcited lak .. nak si RCW berlakon ngan Shahir nie .. mauuu x tgk .. sbb dlm selingan cerita nie akak tgk shahir dan RCW tuuuuuu cammm sesuaiiii sgt2 .. adehhhhhhhhhhh ! .. 

entahlah kalau betul mereka bercintaaaaaaaaaaa , alhamduliillahhhh toksah lah tunggu lama2 hokey ! ...........

tgk lah mereka berdua nie .... so SWEET !

Rozita Che Wan Malu 'Berguling' Dengan Shahir

PETALING JAYA: Pelakon jelita Rozita Che Wan mengakui berasa segan apabila terpaksa melakonkan babak romantik bersama Shahir (AF8) dalam telefilem Cer Citer Cinta.

Kata Rozita, dek kerana malu bergandingan bersama, kedua-dua mereka terpaksa mengulangi semula babak-babak romantik beberapa kali sepanjang penggambaran berlangsung pada awal Mei lalu di Perlis. "Kami serasi digandingkan dalam telefilem ini. Cuma apabila tibanya babak-babak romantik, kami asyik nak tergelak saja.

"Bayangkan, salah satu babak ialah adegan berguling-guling dan kami terpaksa lakonkan banyak kali kerana tergelak sakan semasa penggambaran. Ye lah, rasa malu sangat berlakon begitu," selorohnya ketika dihubungi mStar Online, Rabu.

Tambah Rozita, walaupun Shahir nampak seperti seorang pemalu dan tidak banyak bercakap, dia sebenarnya mempunyai bakat lawak semula jadi dalam dirinya.

Salah satu adegan Rozita dan Shahir terpaksa berguling beberapa kali.


selanjutnya : DISINI


guling punn guling lahhhh janji mereka bahagia , x sabar rasanya nak tgk ekekekekke 
UOLS BFAST APA ?? JGN SKIP BFAST TAU !


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

41 comments:

  1. mesti tgk..dari minggu lepas astro dah promo citer nie..

    ReplyDelete
  2. tu la nak tgk..tapi mlm ni bola kan..hubby nak tgk bola..toink!toink!..nak tgk gak mcm ne lakonan si shahir ni..tak bekfast lg..akak keje kat ne ek???nak email akak leh???

    ReplyDelete
  3. mlm ni eh...harus tgk ni...Sha pose sunat hr ni...insyaAllah :)

    ReplyDelete
  4. heheheheh cik ta kate malu,sy yg nengok ni pon rase malu kak.hehehe

    ReplyDelete
  5. X dpt tgk..xde Astro ..uhuk.. ;)

    ReplyDelete
  6. bf kitorg pkul 11 kak.tp skrg da rasa lapar da.tahan2.hihi

    ReplyDelete
  7. tak tau ler sempat tengok ke tidak... huhu

    ReplyDelete
  8. ala..malu2, tapi mau..hehe
    best ker cite ni sis, tertido..tak tgk pon

    ReplyDelete
  9. hehehe...malu arhh nak nengok kak...:p

    ReplyDelete
  10. lelaki perempuan akan over malu kalu mereka ada hati sesama sendiri kak..heheheh..

    saluran brpa kak ek ceirta tu?

    ReplyDelete
  11. ok..mlm ni..kita tengok k

    ReplyDelete
  12. kat astro ke ieda. tak boleh akak tengok tak de astro. beza umur tapi cam sepadankan dorang ni.

    ReplyDelete
  13. sib bek akk kasi tau
    kalo tak el sure mis out ni

    rini dah2 hari pose ganti
    ahaks

    ReplyDelete
  14. Mlm ni kan...slmt akak igtkan hampir lupa dah...

    ReplyDelete
  15. nampak sepadan sgt.. dah baca entry ni lagi tak sabar pulak nak tgk citer tu mlm ni..

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. meleapslah nk tgk adengan guling2 ni..
    kat umah tak pasang astro...hehe

    ReplyDelete
  19. dah macam crite Hindustan dah. ada aksi guling2

    ReplyDelete
  20. hai...org tengah hangat bercintakan
    buat apa pun rasa lawak..hehe

    terlepas tgk ah..

    ReplyDelete
  21. tu ar...nak tgk gak mlm ni..
    jgnla berebut remote dgn somi plak mlm nih... somi saya tuh suker sgt tgk bola kt arena kak... gerammmm....

    ReplyDelete
  22. perggh....thg bercinta syok gitu guling2 :)

    ReplyDelete
  23. igt nak tgk..xtau la kalu terlupak mlm ni..hehe

    ReplyDelete
  24. astro ker kak? ala malam ni xbalik kg, melepas la...

    ReplyDelete
  25. Macam menarik je kan tambah lak kontroversi diorang bercinta tgh gempak hehe..

    bfast karipap 2biji cucur badak 1biji, kenyang sampai sekarang..

    ReplyDelete
  26. ooo malam nie nyek...ala2 hindustan gitu kan...
    hari nie bekpest buah2an...

    ReplyDelete
  27. hehheee.. xrasa nk tgk la...

    ReplyDelete
  28. owg d japan pow x sabaq nak tgk nie...hikhik dah set alarm pow for reminder nanty...tgk kat raacuun :))

    ReplyDelete
  29. huhuhuhuhu...akakkk..rumah kita TAK dak astro....

    ReplyDelete
  30. nak temgok gelagat dorang. sesekali nampak mcm sweet je dorang ni

    ReplyDelete
  31. tgk muke diorang cam seiras kan kak?

    da bekpes biskut oat tiga keping tadi..akak?

    ReplyDelete
  32. tak minat rozita ngan shahir ni..tak tau nape, mungkin saya tgk rozita ni berlakon mcm kayu kot...huhu....

    ReplyDelete
  33. astro asik kuarkan gezek cite ni jek kan, tak sabo tunggu mlm ni...cam best kan :)

    ReplyDelete
  34. cantiknya rozita tuuuu...alah malu2 plak hihi

    ReplyDelete
  35. mmg tak sabar nak tgk ni~

    ReplyDelete
  36. rozita tu macam anak dara kan...

    ReplyDelete
  37. muka pun dah iras2..
    ok la tu

    ReplyDelete
  38. mmg munna lupa tgk mlm semalam....

    ReplyDelete
  39. kak jam 9 tv berapa?

    ReplyDelete
  40. cite ni mcm xreal
    instructor pakai bulu mata plesu hehe
    agak2 la kot

    ReplyDelete
  41. mesti tengok nie...tak sabar nak tunggu malam nie

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...