Friday, June 24, 2011

huhuhu mcm nie punnn ada !


salam semua

 x terkata akak nie .. blogger nie ada masuk dan tegur akak dlm shout .. bertanya khabar akak ok !!! kenal ke aku ngan blogger nie ?? tak .. akak x kenal ! tapi akak terima sapaan dia dan akak klik lah kat link dia .. adehhhhhhhhhhhhh masuk lahh dlm blog dia nie ... huhuhuuu , akak baca dan tgk .. apa yg akak leh rumuskan kat sini adalah


malunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

benda2 mcm nie di paparkan .... sebagai org islam dan masih waras akak still x suke dengan topik2 yg dibincangkan dlm blog blogger nie .. x tahulah niat dia ape .. huhuhhu apa2 pun bukan niat nak cari gaduh tapiiiiiiii fikirlah sendiri ..

anyway thanx sudi singgah blog akak .. 
tapi kan akak still x paham 
kenapa ,mengapa dan apa maksud anda semua buat blog dan berBLOG ! ...





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT


30 comments:

  1. iskhh macam tu pun ada ke.. huhh!!

    ReplyDelete
  2. hurmm biasalah... nk promote smthn yg lucah. sabar je lah kak..

    Heart In A Cage
    .

    ReplyDelete
  3. makk aihh...ni harus kena banned ni...ehehe

    ReplyDelete
  4. aduhai akaksaya pon tak ppaham

    ReplyDelete
  5. WHAT THE HECK. GELI SUNGGUH. SAJE LAH TUH KOT MANUSIA CAMTU NAK ONG BANYAK

    ReplyDelete
  6. Masya-ALLAH,
    sbb tue wanie tutup shoutbox tue,
    sbb merepek2 yg masuk,
    hurm...

    ReplyDelete
  7. erk..blog lucah2 camni pun ada?

    ReplyDelete
  8. aishhh!nak kena pancung pala pemilik blog ni..huhu

    ReplyDelete
  9. aduiyai...mcm ni pun ada ke...xelok tau blogger tu..

    ReplyDelete
  10. alahai, ptt la bnyk dtg blog ni.. gua cerita ttg realiti. bukan fantasi, hipokrit semua tu. :) mmg ni yg happend in real life..

    ReplyDelete
  11. geli geleman g kak...adoyaiiiiii

    ReplyDelete
  12. @Gua Tertidur ya dik akak terima ia sebagai realiti kehidupan tapi kita still kena ingat sensetiviti masyarakat melayu specially kita adalah org islam dik.. x kan x tahu dimana batas2 kita , walau di alam mana sekalipun kita berada , adab2 still kena jaga .. harap adik paham .. bukan niat nak mencari kesalahan tapi utk renungan dan pandangan dari akak ..

    pada akak kita berblog boleh cerita semua perihal kita tapi kena ingat blog utk semua , semua boleh baca .. dan jgnlah ia dijadikan medan utk melempiaskan cerita2 seperti ini dan ia adalah terlalu peribadi ..

    happy blogging bukan setakat atas niat tapi perbuatan kita :)) jgn sampai niat kita disalah ertikan org dan mengundang kata2 nista .. itu suatu doa dik .. :)

    ReplyDelete
  13. Nauzubillah....tpi islam ke tu???

    apa la :(

    ReplyDelete
  14. alamak, takut kiteeeeee

    ReplyDelete
  15. some people just don't bother to use their brain!

    terlalu gelojoh nak jadik glamer dan popular... dan sanggup guna cara yg keji utk mencapai hajat di hati!

    ReplyDelete
  16. erm...kena jaga sensitiviti..kita ada adab, so kena jaga batas2nya

    ReplyDelete
  17. kak ieda: okay lepas ni gua letak warning before masuk. gua nyatakan content blog gua ok kak. so sesape yg masuk jgk atas diri sendiri. bg gua ni normal. sorry cakap k kak :) gua bukan cerita tentang seks. tapi lebih kepada kehidupan. lagipun kebanyakan entry gua dari pengalaman gua dan dari surat2 kabar. tajuk je nampak macam kelucahan. tapi kontent tak. maaf ye kak kalau terlalu sensitif.

    ReplyDelete
  18. @Gua Tertidur alhamdulillah , terima kasih dik .. insyaallah kita cuba perbaiki dimana kelemahan kita bersama .. disamping kita merialisasikan realiti dptlah juga kerahmatan dari illahi .. :)

    ReplyDelete
  19. miloais: cik milo ais, gua nk cari populariti dari segi ape? gua xde pun letak iklan nuffnang macam cik milo ais? gua ada perniagaan gua sendiri yg dah nak masuk 3 tahun gua handle dan bukan perniagaan alam maya. so gua nk cik milo ais bagitau dari segi ape gua nk popular? bukan gua bukak sesi beramas mesra, jumpe2 pun. gua cume cerita reality life. setakat baca tajuk entry gua je, dah menilai gua. cik milo ais kirenye just don't bother to use your brain? sorry, tapi cik milo ais xde hak cakap gua tak guna otak :) yg lain bagi komen nk geleng kepala gua xkisah pun :) kite punye cara masing2 beblog kn. tapi gua respek cara kak ieda tegur gua.

    ReplyDelete
  20. @nieda setuju nieda kerana bukan kita sahaja yg hidup di muka bumi ini :))

    ReplyDelete
  21. @miloais insyaallah , semoga kita jadikan renungan dan perbaiki diri :)

    ReplyDelete
  22. @Noriz :) try lah jenggah blog dia dik :)

    ReplyDelete
  23. kadang2 budak ni cakap je lebih..budak2 main kotak la tu sis

    ReplyDelete
  24. pangkat terus je blog camtu..menjengkelkan...huh!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...