Tuesday, June 14, 2011

huhu dari manalahh dtgnya ITU ..


salam semua

dah nama pun anak jantan kan huhu nak2 anak jantan sorang nie .. :) 
balik kg masa cuti sek tuu baru akak perasan .. kenapa ngan hidung zahrien nie .. tanya dia .. dia buat muke blur .. kalau tgk betul2 mcm kena api .. sbb melepuh kan , kalau kata calar x nampak calar pun .. tapi tulah x tahu manalahhh dtgnye tuu huhuh ..

sempat layie buat muke seposen ! ... muke konon2 nak minta simpati sbb tahu ibu dia marah dia ekekeke

tgklah habis calar sana , calar sini .. penangan duk kg seminggu .. habis muke .. huhuhu ... kata ayah dia .. haaaaaaaa nie lah anak ayah .. huwaaaaaaaaaaaaaaa pening ibu !


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

34 comments:

  1. ciannnn dier...tp xper anak lelaki kena ganasss n macho...hehehehe

    ReplyDelete
  2. betul kak..samelah ngan ank jantan sye kak..calar sane calar sini..dr hensem terus x jadi hensem ank jantan sye tuh,..ekekekkekek ;))

    ReplyDelete
  3. cepat sapu ubat...bg hilang cepat..

    ReplyDelete
  4. encem sgt Hero akak nih...cuma x berkesempatan nk jmpe dia mase kita jmpe di Kuantan kn kak.....demam punye psl yer....

    betul la, ni br la anak ayah...anak jantan! ehehe

    ReplyDelete
  5. ni mesti mian westling ni

    ReplyDelete
  6. hehe..biasalah boboy..lasak.. ;)

    ReplyDelete
  7. hmm sama mcm my aQeel..tetiba je ade tanda..kadnag nyamuk tp dorang garu tnpa sedar then jadi camtu..

    ReplyDelete
  8. main kucing ke tu zahrien?

    ReplyDelete
  9. anak lelaki begitulah kan kak ieda..hihi

    ReplyDelete
  10. biasak le tu , kato boboy kan .. harus le calor2 skit

    ReplyDelete
  11. barulah namanya anak jantan ieda...hehe

    Teringat pulak anak saya Abid tu, kepala dia dah 3 kali berjahit tau! tapi masih tak serik, lasak bukan main...huhu

    ReplyDelete
  12. ni sure x hengat donia main kt kpg ni..xpelah kenangan tu kak ms cuti sekolah hahahaha..nti elok la si zahrien ni kak..xpe jd budak kampung hehehe

    kak saya dh dpt komisyen join KELAB JUTAWAN tu kak..jom lah kak join..ternyata ianya x tipu OK

    http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=elly

    ReplyDelete
  13. ank2 mcm tu la sis...
    kita kdg2 marah2 si abah plak baking2..mau tak pening...

    ReplyDelete
  14. xpe kak boy
    baru ensem ade parut2 sket
    heheee

    ReplyDelete
  15. kene kuku kot..

    budak lelaki mmg camtu..anak jate akak..parut byk gak kat muka..

    disebabkan kulit budak cepat elok..parut tu cepat je hilang..

    ReplyDelete
  16. aha..kalau calar takpe lagi kak ieda..jgn kena getah pokok jek..

    ReplyDelete
  17. ada luka-luka baru stylo kak..heheh

    ReplyDelete
  18. ala..abes dah budak comei ni calar2 ek

    ReplyDelete
  19. Anak jantan, tak pe.. biar lasak.. sama je mcm anak i..

    ReplyDelete
  20. ala ciannye dia...
    tak pe masih hensem lagi tu...boy mmg la mcm tu kan...baru la macho hihihi..

    ReplyDelete
  21. sekali tgk cam tahi lalat jer...alah sikit 2 jer tu....

    ReplyDelete
  22. merah nya bibir dye kak?heheh gud boy,calar calar baru anak lelaki.

    ReplyDelete
  23. biasalah anak laki lasak dan banyak rahsia

    ReplyDelete
  24. takpe,hero mesti kuat dan parut2 tu tnda macho hehehe

    ReplyDelete
  25. hero mmg camnilah kak. tak sah kalau takde bekas sebagai tanda dorang balik kg~

    ReplyDelete
  26. ala cian nyee bdak encem tu... abis la kak ieda... kurang duit hantaran nanti..hehehhehe

    ReplyDelete
  27. la..berbirat sane sini nih...mesti sonot sgt main sampai jatuh sana sini..huhu..takpe, boboy mmg kena jatuh2 nih baru la kuat..

    ReplyDelete
  28. seb bek anak lelaki....hehe..

    ReplyDelete
  29. Anak lelaki xkisah la calar sana cni, klu anak perempuan hbs jatuh harga nti...hehe

    ReplyDelete
  30. anak munna pun kalau dah berkumpul dgn sepupu sepapat dia mulalah ada yg calar dan lebam...

    ReplyDelete
  31. gitu baru anak jantan..
    heheheh

    ReplyDelete
  32. ehehehe xpe anak lelaki...

    ReplyDelete
  33. hehehe kesian hati ibu...kak, tengok mana tau kuku dia ada yg terpanjang cenggitu la iskandar cakap bila ada serupa tandanya di hidung...yg tepi2 kuku tuh rasanya laa

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...