Friday, June 10, 2011

bos ! bagi pejabat mcm ini BOLEH !!


salam semua

hohohohoho syoknyaaaaaaaa kalau dpt pejabat mcm nie .. well bos2 sekalian .. amatlah aman dan tenang kalau dpt place of work mcm nie kan .. :))

A place dedicated to work. The garden based POD is of the highest quality design and provides a work environment that is separate from the disruptions of home life.







duk bayangkan dpt sorang satu mcm nie ... dekat laman yg luas , selain dari duduk di dalam pejabat yg luas dengan kebisingan org2 sekeliling ... perghhhh berangan lebeyyyyyyyyyy !! ekekekke







Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

24 comments:

  1. hmm.. tanpa gangguan...
    mmg best, tapi bayangkan malam malam...
    kalau ada 'sesuatu' ketuk pintu, nk lari mana..?? haha
    : twilight saga: BREAKING DOWN akan datang NOV 2011
    : TEKAN SAMPAI PENAT!!

    ReplyDelete
  2. amboi, kalau dapat gitu mmg best...

    Takut boss kata, aku pun tak dapat, anak buah dah pandai mintak pulak ya?...hehe

    ReplyDelete
  3. wahh dapat yang ni memang best tapi macam sunyi je.. syok duk sorang2 dalam pejabar camni

    ReplyDelete
  4. mmg best, tp tak mo arr dekat ngan utan camtu

    ReplyDelete
  5. pergh..demand ni hehehe..unik tu kak...tp utk sorang je ek..

    ReplyDelete
  6. duk bayangkan gak ni..kalu cikgu2 dpt sebijik sorang..letak kat tgh padang pun takpe..ekekeke

    ReplyDelete
  7. wah...
    macam pondok jaga je..
    hehhhe

    ReplyDelete
  8. wowwww!! bestnye klu dpt opis cmni......btmbah semangat nk bwt keje...ehehe

    ReplyDelete
  9. perghhh.. mintak2 ofis bru nnti camni.. haHa

    ReplyDelete
  10. bestnyerr!!tapi mcm bosan je dok sorg2. huhuhu. xd teman bergado, bergossip. haha

    ReplyDelete
  11. Ieda kalau cam tu punya ofis, mesti rasa nak pegi opis hari-hari. mood kerja pun tip top.

    ReplyDelete
  12. comelnya office macam ni. :))

    ReplyDelete
  13. alahaiii.opis sebelah saye ni pon greeeen gitu..suke tgk

    ReplyDelete
  14. comel...selesa jer nampak....

    ReplyDelete
  15. hehe..

    tak pe.. semuanya bermula dari angan2 kan kak.. :D

    ReplyDelete
  16. andai ini lee rupanya tempat keje..baru lee boleh kata..
    ofis ku rumah ku!!!!

    ReplyDelete
  17. Salam Ieda, kalau setakat opis camni akak pun teringin gak, boleh lah berblogging dengan tenang

    ReplyDelete
  18. huhu..kalu akak xsuka dok sensorang gtu..akak xle xde org..sunyi..

    akak suka dok rmai2..sakan bole borak2..

    tapi dia punya cara opis tu...mmg superb..

    ReplyDelete
  19. kalu opis mcm tu...sy siap tido dlm tu..hehehehe

    ReplyDelete
  20. best tu tp memalam takut gak..hee

    ReplyDelete
  21. http://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-oleh-101-blogger

    hai salam..ada masa join laa contest ni..saya ada tag awak..contest from denaihati.com

    ReplyDelete
  22. best...tp cam sensorg je...sunyi plak....kalo ada jiran2....ok skit..tp takmo reramai plak...heee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...