Monday, June 20, 2011

bercanda di sisirann PANTAI !


salam semua

ok ini cerita last week yaaa
hari ahad lepas akak ke pantai sepat bersama mak saudara , dan sepupu sebelah hubby dan akak .. syokk sgt2  semuanya x plan .. kami cuma cakap2 petang tuu dan terus jadi esok paginya .. masak punn semua baru pagi tu yg masak ekekek .. 

tu lah lucu sgt bila semua x dirancang nie berjalan dengan lancar .. x kelam kabut punnn , siap semua kami beramai2 konvoi ke pantai sepat dan sampai lebih kurang kul 10 pagi ..


hubby sebuk nak beli tembikai .. kebetulan panas .. ermmm tembikai dia habis dulu .. :)

menu yg kami empat keluarga sediakan .. akak dan ummi masak nasi lemak , mak saudara pun sama .. kakak sepupu buat nasi grg dan mee hun , sepupu sorang lagi bawak keropok .. dan mak saudara hubby bawak nasi berlauk .. penuh ngan makanan pagi tuuu :)

sampai2 aje dah nak makan .. mana tidaknyaa menahan perut dari pagi .. sbb dah plan sarapan di pantai .. sarap dah kul 11 .. kira lapoor gile ! ...

anak2 ape layie .. bab mandi no satu .. nak2 anak2 akak jarang sgt jumpe pantai nie .. ape layiee .. zahrien dah x nak naikkk dah .. huhuhu


zahrien dan sepupunya .. ermm pandai buat peace tuuu ahaksss

dah boring ! .. ekekkeke

bersama sepupu lelakinya .. tua setahun dari zahrien tapi zahrien nampak lagi besar kan huhuhu


suke pic nie .. ! 

dan ini .... :)) hubby melayan anak sambil mandi .. akak sorry ! x akan mandi .. huhu payah nak bilas2 dan salin baju nie .. :))
dannnnnn

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

akhirnya mereka ke"PENGSAN'nan ! ahahhahahha akibat kepenatan mandi dan kekeyangan makan .. inilah yg terjadi .. sabor jelahhh habis ngan ayah2 nye sekali .. ekeekek




ps :  winduu kat uolsss semua .. bila x update nie .. haaa kena update cepat2 nie .. oh ya ada pertandingan polo padang antarabangsa di Royal Club Polo , Pekan tau ... moh ramai2 .. akak dah kesana petang semalam .. nanti akak share pic2 yaaaaaaa ! :)


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

28 comments:

  1. wahh bestnyer gi pantai...lepak2 pastu mkn.

    ReplyDelete
  2. seronoknye akak! mknn tu dahla sedap2 pulak tu...terus laporr....ehehe

    ReplyDelete
  3. Kak, dh cantik ek pntai sepat skrg? Dh lame xg, dlu kan kecoh pantai tu kotor sbb byk taik lembu, huhu tringin nkg pulak la, tgk cm bes je,huhu

    ReplyDelete
  4. besttnya kak dpt outing dgn family mcmni.

    ReplyDelete
  5. bestnya dapat piknik ramai2 macam ni. terliur tengok lauk pauk tu.

    ReplyDelete
  6. eceheceh...seronoknyue berkelah ramai-ramai.

    Seronok kan lewpak kat pantai. Tak sabar nak tunggu setiap bulan sebab hujung bulan saya akan ke terengganu semata-mata nak lepak tepi pantai. Huhu

    ReplyDelete
  7. akak xpenah pi pantai sepat..
    kat tg lumpur tu kan..hehee

    sakan noo makn2 gtu..mmg best..

    yg tak menahan guaner bole lena tu..org lain nye ke mana weh..tido ka atau main pantai?

    kalu akak pi pantai..akak pom xsuka manda..layan anak4 aje la..

    ReplyDelete
  8. akkk besh nya.tapi kan kak.picccy last tu paling bermakna,sbb nya bile dh mandi2,kompom penat.tu yg paling besh skali.

    ReplyDelete
  9. Wah..bestnya..lama dah tak pg Pantai sepat ngan family, tp baru ni, ada bawak anak murid buat kem kat Kem Desa Cempaka, sblm Pantai Sepat tu..

    ReplyDelete
  10. wow best nya dh lama x piknik ngan family cam gini...:)

    ReplyDelete
  11. bestnya kak...plak tu meriah ngan makanan..ni yg best p ramai2...sorang satu bawak makanan...

    ReplyDelete
  12. humangai makanan....cam kenduri!

    ReplyDelete
  13. wah bestnye kak berkelah di pantai. last buat macam tu masa kecil je. =_=

    ReplyDelete
  14. syoknyer...
    piknik dgn family..last bpiknik blh 2 dulu.. tp skarang x brani nk bpiknik..sbb pantai kat sini..nmpak bgelombang skit..

    ReplyDelete
  15. alahai sonoknye mandi laut
    comei je gambo seme pengsann tu ehhe

    ReplyDelete
  16. dok janji2 nak bw farah g pantai...huhuhuhuhu...D yg belum2 sampai pantai lg pun...

    ReplyDelete
  17. mak aiii, best betul mkn ramai2 gitu...lauk best2 lak tu..

    ReplyDelete
  18. wow bestnye, byk sungguh menu ari tu ekkk, mesti berselera. yg paling best dpt berendam kat air laut..meriah suasana

    ReplyDelete
  19. wahhh..bestnye kak..sye juga yg sambut hny ala kadar..dah lame x mandi pantai.. ;(

    ReplyDelete
  20. perghhhh...best tur..gi picnic,dgn angin sepoi2...lama dah tak g picnic..

    ReplyDelete
  21. seronoknye..makanan mewah..makan lak ramai2..

    ReplyDelete
  22. bestnye picnic kak...

    ReplyDelete
  23. syiokkkkkk

    lg2 tang last pic tu

    ReplyDelete
  24. he3 enjoy sampai fengsan...

    ReplyDelete
  25. gambar yg last tu suka tgk....happy family....aiseh rugilah kak ieda tak mandi...

    ReplyDelete
  26. wahahaha gbr last tu sgt comel..ank beranak pengsan..eh akak pon pengsan gak pas snap gbr kan kan?? muehehe =P

    ReplyDelete
  27. emm siapa yg jd mangsa kena tanam tu? yelah mandi laut ni satu je yg tk sukanya sebab bawa balik segala mala pasir dan habuk semua tapi enjoy kan? hehe

    ReplyDelete
  28. suka picnin tepi pantai sebab angin laut..dlu selalu makan tengahari tepi pantai..tak mandi pun saja santai :)


    mandi laut mmg memenatkan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...