Wednesday, June 8, 2011

ala kadar janji anak2 HAPPY


salam semua

pic dan sambutan my bday last week .. huhuh dlm keadaaan sgt2 ala kadar .. makan2 di umah bonda akak di kg .. x plan apa2 pun .. ambil tempahan kek dari adik IZAN dan terus balik kg , kebetulan anak2 pun nak balik kg .. akak bawak terus kek ke kg .. potong dan makan bersama mak dan ayah .. makan ape ?? nasi lahh sbb dah malam kan .. akak grg sikit mee hun sbb akak x nak makan nasi .. :)) bolehlahhh janji anak2 happy sbb ada kek ...

 ok moh layan pic2 nie .. carrot chesse cake dari adik IZAN .. sgt2 sedap dan x pernah mengecewakan akak yg dah jadi regular castemerr ekekkeke :)) 
thanx dik ....

 


potong kek lah konon .. dah tua2 punn nak potong kek huhuh .. ape nak buat masa kecik2 x merasa nak potong kek kan .. bukan mcm skrg nie .. bday budak2 skrg semua gempak2 .. x mcm dulu .. nak kata bday party .. nak potong kek punnn mujur .. ye idok !!!


posing x semenggah ! .. huhu tgk lah zahrien dah bosan tunggu ibu potong kek .. ibu lak sebuk nak take pic .. ekkekek maklumlahhhh bukan selalu ada pic bday kannn :))


ermmmmmmmmm yummyx3 cheese carrot cake dari adik izan .. :))

last sekali tuan tanah yg enterpreme .. ekekke jgn maraaaaaaaaa :))


akak nak minta maaf banyak2 , this month akak dah start sibuk dengan intake baru program UTM  .. semua entry adalah autopublish .. dan mgkin lepas entry nie dah jarang2 ada entry .. banyak kerja yg perlu di update bila masuk semester baru nie , penawaran subjek , pendaftaran subjek , bengkel2 pada awal2 semester , semua akak kena uruskan sebelum semester baru bermula awal JULAI ini .. huhuh , insyaallah segala kunjungan anda ini akan di balas di waktu mlm nanti yaaa.. doa2kan :)) 
thanx alots sbb x jemu2 singgah umah akak nie :) & paling penting memahami situasi akak skrg .. love u ollssssss ....



 



Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

42 comments:

  1. menten cun melecun..tho dlm kaftan..hehe
    bestnye kek tu..kena tempah ngan izan gak ni..hehe

    ReplyDelete
  2. akak,walaupun dirimu berkelawar,tetap cun n meleps gitu...

    lusa amik kek akak kt tmpt biasa k =D

    mekacih!~

    ReplyDelete
  3. happy birthday kak...nak ucap lagi :)

    ReplyDelete
  4. lps ni nk try merasa gak la kek izan ni

    ReplyDelete
  5. akak ttp cun voge meletop gitu...heheh...tak pe kak..potong kek tak kira usia :)

    ReplyDelete
  6. xper, eB pn suker ptong kek... hik3... :)

    ReplyDelete
  7. yang penting di samping mereka2 yang tersayang kak...

    nampak sedappp ler kek tu kak..
    kalau ler dekat..nak gark test order ngan izan..

    next 2 week..adik yg belajar kat shah putra habis belajar..so, nanti nak ambil dia ngan barang2 dia...harpa2 ler dpt jumpa akak

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday kak..moga sentiasa bahagia dan cun hihi..

    Sama la kak, qema bln jun ni agak sibuk, kejap2 je dpt luang masa buka blog..

    ReplyDelete
  9. Xpe simple yg penting penuh bermakna kak..

    nampk sedap jer kek tu..

    ReplyDelete
  10. happy belated bfday kak...wlupun pakai bj kelawar..akk ttp comel.. ;)

    ReplyDelete
  11. simple tu kdg lebih seronok utk dikenang.. :D

    ReplyDelete
  12. nasib ade blog kan kan.atleast kite leh abadikan cerita2 camni dlm blog utk dikenang2 dikemudian hari...anyway slmt hari jd utk akak...ratu dah 2 tahun bday suami takde disisi :)

    ReplyDelete
  13. walaupun ala kadar tapi seronokkan..cam best jek kek tu..:)

    ReplyDelete
  14. wow sedap tau kek ni
    minta sket

    ReplyDelete
  15. wawahhhh.... dah jadik regular customer izan erk...
    nnti nak oder jgkla kek nih dgn izan... hehehe....

    ReplyDelete
  16. Happy belated birthday Ieda :)
    seronok celebrate bersama yang tersayang ye..:)

    ReplyDelete
  17. Wahhh!! Mendapat pujian ramai gitew akak. Tapi memang cun pon. Maintain jer. :)

    Harap masih sempat lagi, selamat hari lahir akak. :)

    ReplyDelete
  18. sedapnya carrot kek!! adeh la...telan air liur je la saya ni...

    ReplyDelete
  19. happy belated birthday kak...=)
    ermmm sedapnya kek carrot tu..sy pun 2hari lepas baru je try buat kek lobak tapi x bertopping cheese...

    moga akak success!!!

    ReplyDelete
  20. wahhh...tak penah ni rase kek camni...tgk cam moistnye...telan air liur tau..

    beznye anak2 akak sambut skali..

    ReplyDelete
  21. Woow bestnyaa ada kek.. meriah dikeliling oleh anak2, suami dan mak ayahkan.. sedap nampaknya kek tuh.. :)

    ReplyDelete
  22. @Kalamhati sila .. sila beb tempah :)) sedapp wooo

    ReplyDelete
  23. @qemaishak tulah dik .. huhuh nie sambil2 jew sedih2 .. :)

    ReplyDelete
  24. @ZanaNordin ye ke dikkk waaaaaaaa x sabar akak nie .. roger2 akak ya dik :))

    ReplyDelete
  25. @ratusiput lor , sabar ya cayunk .. akak ada nie .. leh nyanyikan lagu bday .. jgn sedey2 ok :))

    ReplyDelete
  26. @Kasih Ibu thanx dikk ... oh yaaaaaaa :)) ermmmm nie sedap sgt2 sbb ada topping cheese tu ..

    ReplyDelete
  27. @Kasih Ibu thanx dikk ... oh yaaaaaaa :)) ermmmm nie sedap sgt2 sbb ada topping cheese tu ..

    ReplyDelete
  28. @♥Mrs.Eady♥ thanx dear ! ucap banyak kali punn x per dik .. sukeeeeeeeeeee !! :))

    ReplyDelete
  29. sedapnya kek tue kak..huhuhu telan air liur taw...

    ReplyDelete
  30. so sweettttt..takpe kak...take ur time okeh..kami setia je tak kemana..heheh

    ReplyDelete
  31. kemain akk pki baju kelawar
    hehehehe

    ReplyDelete
  32. AMBOIIIIIIIIIIIIIIIII BESDAY GURL SIAP BERKELAWOR LG TU .. TU YG MAHEI GAMBO NYE TU

    ReplyDelete
  33. hepi besday sekali lg sis...ada jugak potong2 kek...hakak ni non adoooooo...huaaaaaaaa......nages bloodtears lagik...

    ReplyDelete
  34. sedapnyer tgk cheese carrot cake tu, habis x mkn? klu xhbs bak mai cni skit..hehe

    Hpy belated bday eida, sga pjg umur & murah rezeki sllu..

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. bestnye..sy pon suke cheese carrot..sebab sy suke cheese & carrot:P

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...