Sunday, June 26, 2011

akhirnya ku kayuh juaaa eheks !


salam semua

setelah sekian lama ku tidak berkayuh ecehhhhhhh ekekek .. akhirnyaaa semalam dan hari nie .. inilah hasilnya .. alhamdulillah banyakkkk gak kalori yg dpt ku bakar .. hahahah lepas tuu pi makan kenduri lak .. adehhhh
tapi nasib baik ada org ingatkan .. penattt berkayuh katanyeeee ehekssss 

jgn risau , insyaallahhhh akak sebenarnya dah insaf sbb kg skrg dah makin naik .. sgt2 merunsingkan sebenarnya .. sibbb baik dah nak masuk bulan2 berpuasa nie .. :) .. nak tahu berapa kg ?? haaaaaaa rahsia .. tapi idokk lah memeranjatkan sgt cuma kalau x der keinsafan nie , fuhhh bahayaaaaaa :)) 

maklumlahh lepas cuti sekolah nie penuh ngan makan2 kenduri kawin .. even semalam punn akak ke rumah org kawin .. tulahhhh makan x hinggat kanan kiri .. walau kita makan sikit tapi xcersice tu x der susah gak kan .. banyak lahhh lemak2 yg terkumpul ... :) nak2 mcm akak nie .. kalau x insaf cepat huhuhuh alamatnya mencecah balik lahhh kg dolu2 (78) tuuuuuuuuuu x rela makkk wehhh ! ..

 semalam petang ! 

pagi ini dengan jayanyaaaaaaaaaa ! :))

ha nie nak bersiap2 ke rumah org kawin layie .. mintak2 leh kawal nafsu dgn nasi minyak dan lauk pauk hahahahah boleh ke ?? lalalalalallalalal .. doakan lahh ye :)) x per2 .. esok nak pose .. ahakssssssss 
insyaallahhhhhhhhhh

ps : x sangka SEPAH menang maharaja lawak kan .. ingatkan JOZAN .. sbb ramai yg menyokong JOZAn tu kan .. apa2 punn dlm hati dah jangka cuma x nak mengecewakan diri lahh kan since ramai yg sokong JOZAN .. sbb kemenangan nie bergantung pada undian .. soo TAHNIAH buat SEPAH .. U ALLS TERBAIKLAH ! ... :)





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

26 comments:

  1. curlasttt akak...ayu pow selalu dah berbasikal tapy basikal yg betul la...mokmok dah gara2 byk makan cake...uwaaa hentak kaki

    ReplyDelete
  2. wah rajin bersenam..

    tapi mmg bagus kita sedari awal2...sbb byk penyakit skrg ni...jadi marilah kita disamping menurun kan berat menjaga kesihatan juga

    ReplyDelete
  3. wahh...semangat kesukanan betul! cayalahh!!!

    kak, Sha happy gile Sepah menang..psl dorg mmg TERBAIK!

    ReplyDelete
  4. akak tgk awk da slim mlim la ieda..nk kayuh tang mana layie..hehee

    ReplyDelete
  5. moga2 berjaya lah diet sis ni yer.
    sy pon dh start kayuh basikal kat rumah tu..hope boleh turun lah, kalau x..x muat pulak baju raya nnti, hehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya blh bersenam kat umah....

    ReplyDelete
  7. akak besh nya.rara nk beli gak basikal tu,,,

    ReplyDelete
  8. kayuh kak kayuh..hehe best tu dpt buang lemak

    ReplyDelete
  9. kayuh kak..chaiyukkk..hehe..bestnye ad beskal tak gerak tu..nak jugakk..;p

    ReplyDelete
  10. hihi,musim kenduri ada lagi eh skrg kak.jat ni ha sama je makin naik sbbnya malas gl nk bersenam.huhu

    ReplyDelete
  11. awe lama tak senam ni kak...sekali sekala mengayuh sedap juga ni

    ReplyDelete
  12. wah best ni...ratu pn sama sdg menginsafi diri..hihi...good luck kak..

    ReplyDelete
  13. kayuh sis..jgn tak kayuh.adik punya dah simpan kemas2 dlm kotak.haha

    ReplyDelete
  14. Wah dah start berkayuh nampaknya ..chaiyok..chaiyok kak hihi

    ReplyDelete
  15. wah akak hebatlah,
    gud luck to akak:)

    ReplyDelete
  16. hebat.. cekalkan semangat terus berkayuh... caiyok!

    ReplyDelete
  17. Chayok kak..chayok..akak pasti blh.. ;)

    ReplyDelete
  18. kayuh jgn x kayuh...:)

    klik HB

    ReplyDelete
  19. bagus bagus, mesti jaga kesihatan :)

    ReplyDelete
  20. teruskan usaha..dan selamat bersenam.

    saya ni bila la nak bersenam..huhuhu

    ReplyDelete
  21. kayuh jgn tak kayuh....dh ada kemudahan tu..kalo buat perhiasan, simpan habuk pun tak baguss gak...heheee

    ReplyDelete
  22. bunga xpe sapa menang..asal jozan tau sepah..ehe..

    rajin gak sis ni..eheh..bunga malas nak bersenam..ehe

    ReplyDelete
  23. pinjam... nak tumpang belari.. hehehe

    ReplyDelete
  24. wahhh selamat ngayuh yer kak ieda

    ReplyDelete
  25. jozan boleh juara kalau 100% undian peminat...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...