Monday, June 13, 2011

3 majlis TERUS !


salam semua

lagi cerita kenduri last week .. kali nie akak ke rumah 3 pasangan .. lepas satu .. satu hahahhaha dlm satu hari 3 majlis sekali gus huhuhu bayangkan tiba ke rumah ke 3 kami makan keropok je ekekek .. 

kebetulan rumah pertama lauk pauk sedap .. bedal banyak2 mula2 tuu ekekke x menahan sbb kebetulan kami mulakan perjalanan dari jam 12 .. lapoor :)) bila sampai rumah pertama anak2 , mak abah dan hubby semua makan banyak , menu boleh tahan .. perghhh rasa nyesal lak sbb amik sikit ekekekek :) 
majlis2 nie dekat2 je .. dlm kampung .. cer bayangkan dlm satu kg ada 3 majlis kawin serentak ! ...

majlis pertama 

kak long pun ada .. kami naik sebuah kereta je ..

nasi dan lauk pauk yg akak amik ! .. adehhh lapor lah pulak bila tgk nie :))

sambil2 .. ngader je kan ekekke



majlis kedua 

kawan along akak masa sek dulu .. dia baru sampai jodoh .. along akak dah anak 3 .. alhamdulillahh :)

bersama pengantin .. kami dah lama kenal :) rumah akak nie kami makan bubur kacang je .. perut dah penuh .. x daya nak makan huhuhu


rmajlis ke tiga


pasangan pengantin adalah dua pupu hubby akak .. tapi dia x berapa kenal akak punnn huhuhu

pengantin perempuan dengan tema pink ! .. majlis kawin cuti sek kali nie banyak yg menggunakan tema pink dan merah .. ermmm cantik ! rumah nie pula kami makan keropok je .. ekekek dtg pun dah dekat2 2.30 ptg masa tuu .. nak tidur je raseee :))



SELAMAT MENJAMU SELERA SEMUA !


ps : hari nie agak sebuk .. sambil2 buat pendaftaran online akak BW ekekke .. sib baik entry auto publish .. adeh nak kena cakap ke auto publish nie ........... alooooooooooooo 

 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

28 comments:

  1. sana sini kenduri..
    sy pun attend kenduri kawin.. best jugak dpt merasa lauk kenduri kan kak ;)

    ReplyDelete
  2. bila dah hjg2 cuti sekolah mmg makin ramai org kawen..hehe..sesambil kita cari sampul untuk salam kaut bg tuan rumah hehehe

    ReplyDelete
  3. akak majlis yang pink tu kat ne???hari tu maa balik pekan ade gak napak tema pink..lokasi macam same je..samar dlm kesamaran..

    ReplyDelete
  4. ieda tak santak ke perut ko 3 rumah sekali. yang penting ada lauk kat situ, buat akak lapar ni. rasa nak ngap lauk yang ko ambik tu.

    ReplyDelete
  5. mmg banyak kerja kawin...sekali satu hari 2 3 rumah pergi..hehe

    ReplyDelete
  6. akak, tgugat iman Sha tgk nasi kenduri tu haaa...saje je nk kasik org pose ni terliur meleleh² atas meja ni haa...ehehe

    mcm biase, akak comel sgt!

    ReplyDelete
  7. musim orang kawin kan.. cuti sekolah jer pasti berderet yang kawinnya kan

    ReplyDelete
  8. wow banyaknya kenduri..larat ke nak makan byk2?hehe.bgusla pegi kenduri yela kdg2 org yg ajak kita tu mngahrap kita dtg kan.

    ReplyDelete
  9. wah 3 majlis sedas ke sis.. kalau daku harus umah ke 3 tu daku teguk air jek .. perut dh ketat

    ReplyDelete
  10. hi kak...wah best nyer gi kenduri...suker kaler baju pengantin kaler pink sweet sangat...

    ReplyDelete
  11. aduh, tetiber jerk raser cam nk gi mkn kenduri... ;p

    ReplyDelete
  12. tahniah kepada semua pengantin..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..amin :)

    ReplyDelete
  13. biasa la cuti sek mcm tu la...masa ni la geng2 pengantin ambik peluang buat kenduri...

    sy pun sama kak..masa cuti hari tu semuanya p kenduri sanak saudara ja...

    ReplyDelete
  14. penuh kenduri kan cuti skeolah ni!

    ReplyDelete
  15. seronok klu dapat pergi kenduri kendara kan..

    ReplyDelete
  16. kalo 1 hari byk kenduri mmg gantung kuali la kan kak?

    ReplyDelete
  17. waaahhhh..sekali 3 akk pegi kenduri..mesti time tuh perut mcm senak giler kan..ekekekke ;)

    ReplyDelete
  18. Wah kak..kenduri sakan..tp yg bestney xyah ssh2 nk msk kt umah..hoooyeaah..

    ReplyDelete
  19. wah....
    menariknya...2 minggu ayu layan 4 pengantin.. penat ko....

    selamat pengantin baru utk pengantin2 yang ieda attend ya...

    ReplyDelete
  20. sedapnya nasik minyak.. lama x makan.. huhu

    ReplyDelete
  21. sama la kita kak , tak terkejar nak menghadiri undangan kenduri kahwin.perut keyang siap ada kasi lauk lagi.cuti dari memasak hehehe..

    ReplyDelete
  22. yg pntg dtg kak...memenuhi jemputan.ratu sejak cik kitol takde byk jemputan tak pegi :( sorang kan...segan pun ade kecuali yg mmg terapat pegi la jugak...

    ReplyDelete
  23. rajin akak pegi kenduri...

    ReplyDelete
  24. 2 minggu cuti sekali ja makan kenduri..hu3

    ReplyDelete
  25. tu dia..
    mmg tgh musim mengawan ni hehee

    ReplyDelete
  26. dlm cuti ni..akak attend dua je kenduri kawin..hehe

    satu kwn akak..satu lagi kwn somi..bygkn kwn somi tu..umur baya kami baru nk menikmati alam rumahtangga..hehee

    ReplyDelete
  27. 1 hari..3 kenduri sekali pergi..mmg kenyang lah kak ieda kan....

    ReplyDelete
  28. rajinnya akak pergi smpai 3 kenduri...suka yg pngantin pink tu..cntik!..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) blog (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...