Monday, May 23, 2011

harap memahami kerana KELETIHAN ini


salam semua

  
sgt2 letih hari ini .. dari pagi sampai ke petang akak x duk diam .. uruskan makan minum pelawat dari program DDQ UTM .. minum pagi ke tghari .. kemas2 .. prepare utk makan2 minum petang JAMUAN KEKAS ( Kelab Kakitangan Kolej ) pula utk meraikan kakitangan yg menyambut kelahiran , perkahwinan & anak .. memang xtivii ini kami jalankan setiap 4 bulan .. huhuhuh kebetulan akak AJK KEKAS .. membantu AJK makan membuat persediann untuk menjamu makan seramai 300++ kakitangan ...



ya tuhan , sakitnya urat belakang , balik akak menangis kesakitan pinggang yg amat sgt .. barulah akak perasan yg akak mengangkat periuk kuah nasi dagang bersama 2 org lagi kawan yg membantu .. sebenarnya akak memang x boleh angkat berat2 nie .. dah diberi amaran oleh DR sejak akak melahirkan 3 org anak secara pembedahan .. tapi demi kerja dan tugas akak LUPA ! , akak call hubby utk cepat2 balik kerana x tahan kesakitan .. " ibu sakit ya .. jgn nangis biar adik jampi " kata zahrien .. huhuhu buat akak tersenyum seketika ..

maaf kepada kawan2 semua kerana x dpt nak BW mlm nie mahupun siang tadi .. sure tertanya2 kemana akak kan .. ( ade ke ?? huhuhu ) letih dan sakit tuhan sahaja yg tahu , masa buat x sakit .. lepas majlis inilah jadinya ...


ps : insyaallahhh esok akak akan singgah kembali umah kawan2 yg dtg menyapa di sini .. thanx again .. LOVE u alls sbb x pernah lupakan akak ...


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

21 comments:

  1. la hai kak.. makan ubat tau.. harap akak ok..

    ReplyDelete
  2. kesiannye akak... cmne akak leh lupe??? akak dah mkn panadol extand ?? leh kurangkan sakit tu sikit... hmm.. nanti akak kene selalu igt lah, x boleh angkat berat2... akak! cepat sembuh okay ! :)

    ReplyDelete
  3. sama la dengan saya..
    tapi saya anak baru sorang..
    tak boleh angkat berat..
    ada masalah rahim..

    ReplyDelete
  4. @diana oh ya .. hope kita sama2 beringat :)

    ReplyDelete
  5. kak ieda,
    u ceaser sdh 3 kali yer? omaigod!!!
    sy mase delivered alya aritu pn ceaser, skrg dh 5 thn still takut nk pegnen again..
    ye la kak, operate takleh kije kuat2 taw, sy skrg pn still rase kalo kije lebih2 sket.. cpt letihh..
    skt tulang blkg tu toksah ckp r, kesan epidural kot.. ;p
    ppsstt: akak, mak sy br start makan herbalife.. =)

    ReplyDelete
  6. sy pun letih kak..rupe2nya dh smpai mase nk dtg..hehhe

    ReplyDelete
  7. ish..ish..bahaya kak ieda..tu kesan epidural..sy pon selalu rasa sengal2..

    rest kak ieda..! Comel Zahrein kesian kat ibu dia..

    ReplyDelete
  8. kak..g klinik la kak...kan melarat lak skt pnggang tu...

    ReplyDelete
  9. siannya kak ieda... makan pain killer lah kak..semoga cepat sembuh sakit pinggang tu ye

    ReplyDelete
  10. Siannye kak..
    Mkn ubat kak..moga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  11. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥ yes dear .. sakit sgt2 .. lepas operation , averything goes right tapi dah dpt advice dari dr to be carefull always .. specially x leh angkat berat2 nie .. memang rasa sakit sgt2 ..
    hermm akak dulu anak 1 & 2nd rapat sikit 2 tahun je selang .. huhuh lepas tu 2nd bb with 3rd one akak jarak 4 tahun .. now akak dah stop , dr cakap cannot preggy anymore
    but its ok ... 3 nie punn dah penat :))

    ps : oh ya .. gud2 utk healthy :))

    ReplyDelete
  12. @Zura owww ekekke aah tu ye juge :) its normal ..

    ReplyDelete
  13. @zatil tu lah ..
    he's always like that zatil , that night akak menangis because so pain kan , dia boleh lagi cakap sepontan mcm tu .. mgkin dia x pernah tgk akak crying :))

    ReplyDelete
  14. @suSuEmIMiE thanx dear .. dah tahan sikit .. last night hubby picit dan sapu minyak panas satu badannnnnnnn ekeke :))

    ReplyDelete
  15. @munna tkasih munna .. sibb baik ada hubby kan , huhuhuh alhamdulillah dia dah urutkan dan dah rasa sedikit segar walau ada rasa2 tu sikit2 :) but its ok .. :))

    ReplyDelete
  16. sama la kak...eida pun sangat2 tired....nak hapdet lak..line TM kat opis nie down lak..huhuhu hapdet xda gambar bleh la...sebab pakai backup line...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...