Saturday, May 14, 2011

x boleh SELALU tau !


 salam semua

ermm petang semalam akak beli je makanan di pasar malam .. bdn dah rasa semacam kan soo x masak lah .. hubby pun balik lewat .. jadi budak2 nie request nak makan mee dan mee hun , zahrien pulak suke nak makan rojak .. ermm selera tinggi jugak anak teruna akak tuu ekekek .. 

ok lah moh layan .. oh mee grg dan mee hun grg yg siap di grg di pasar malam sekarang bukan rm 1.00 lagi kan .. skrg dah rm 1.50 ... huhuh semua dah naik .. dah lama sebenarnya akak x beli mee mcm nie .. ermm lagi sedap akak masak kuut huhuh

 tgk lah tuu .. nina dengan mee grgnya .. nina nie dari awal2 lagi memang suke mee grg :)

Jom Baca Lagi ...


 riena dengan mee hun grg nya .. padahal pagi tuu akak bekalkan mereka mee hun goreng ..

 ermmm zahrien .. kakak2nya buat thums tuu .. dia pun nak buat .. dengan rojak mee dia .. habis tuu .. jgn x percaya .. huhuh

 suke tgk anak2 makan dengan seleranya .. tapi x leh selalu beli luar nie .. banyak ajiii woooo huhuhuh


 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

28 comments:

  1. fuhh..kemain anak3 awk mkn yek..berselera..kalu anak akak..satu tu kongsi 3 tau..huhu..punyalah jenis kureng mkn..

    mkn kat kdai atau beli ni tu la risikonya..kalu kita msk..xde guna pak aji shio tu...

    ReplyDelete
  2. yerla kan kak.. memg banyak pak aji dorg buh.. kalo kita masak jrg sangat nak buh.. lebih2 lg mende gini.. memg tak suka buh la..

    selera sungguh tu.. :D

    ReplyDelete
  3. dah kira murah la RM1.50 tu kak.. susah nak carik.. hHehe

    Jangan lupa terjah n komen k.. :) "Jalan2 di Melaka "

    ReplyDelete
  4. sedap tgk anak2 mkn..nmpk best je mee grg tu bila tgk aksi anak2 akak..kak,kepap tu sedap..bley order lagi hehe...

    ReplyDelete
  5. kak zea ~ ekekek aah mereka nie semua berselera kalau mee kak .. tu yg payah nak kena masak selalu huhu

    aah kan kak .. sya kalau buat memang x taruk pak aji sbb saya ada serbuk rahsia dari pekan .. dah lama kami gune dia perisa tambahan :)

    ReplyDelete
  6. ena ~ ha tu lah .. kita kalau masak memang x ubuh mende2 tu .. sbb mende tu semua membotakkan dan sah2 x elok kan huhuh

    ekekek buat org tgk lapoor lak ekkek :)

    ReplyDelete
  7. ejulz ~ huhuhu pada akak mahal sbb isinya x seberapa .. tu yg anak akak makan tuu akak mintak rm 2 punya huhuhu :)

    ReplyDelete
  8. izan ~ ye ke dik .. ekekek sedap kan :) lehh boleh .. no hal :)

    ReplyDelete
  9. Semua tunjuk thumbs up nihhh
    mesti bestlah tuu..:):):)

    sesekali suka jugak kuehteow goreng sebab ada kerang!Tapi sekarang cam dah kurenggg jekkk kerang tuu!!aDUHAII..

    ReplyDelete
  10. bihun dan mee goreng pasar malam punye bukan ada isi apa pun..
    sayur pun boleh kira..
    kicap je yang lebih..
    goreng sendiri lagi sedap..kan??

    ReplyDelete
  11. bgs sbb akak suke msk & bekalkan kt anak2x....kdg2x kat psr mlm tue bhn khasiat dlm2 x byk/

    klik all ur nuffnang sis

    ReplyDelete
  12. berselera tgk depa bertiga makan, tapi mmg betul tak boleh slalu beli kat luar, byk sgt pak aji naik moto...hehehe

    ReplyDelete
  13. kak kartini ~ huhuh aah kak .. geram kan semua nak mudah je org menjual skrg nie ..brg dah mahal huhuhu

    ReplyDelete
  14. diana ~ yelah diana .. akak nie sbb anak2 nak sgt + akak demam .. x daya nak masak .. huhuh kalau kita buat lagi sedap kan huhuh

    ReplyDelete
  15. mia ~ aah dik .. huhuh masak sendiri lagi sedap sebenarnya huhuh :)

    thanx dear :)

    ReplyDelete
  16. mamasyaza ~ huhuh aah kak .. nie sesekali beli .. nak2 mee grg nie jarang sgt beli huhuhu

    ReplyDelete
  17. Comel la anak2 akak....(^__^)

    ReplyDelete
  18. seleranya tgk anak2 akak makan. zahrien pun bukan main lagi tu... pandai dia thumbs up...ekekeke

    ReplyDelete
  19. kalo dulu jimat kn bli brg kt psr mlm.tp skang...bwk 50 kjp je habis.

    ReplyDelete
  20. klu munna suka beli kue teow goreng je kak...

    ReplyDelete
  21. akak kalau kat pasar malam selau gak beli cam tu tapi kueh teow goreng .senang, sedap gak.

    ReplyDelete
  22. kak ieda, budak2 ni klu org masak mmg sedap sokmo..sotong yg x suka pun di bedal..kalau kita masak...segala rencah letak tepi..makan mee semata...

    Comel thumbs up zahrien..:)

    ReplyDelete
  23. pndai anak2 akak makan..nak2 si zahrien tu....

    ReplyDelete
  24. kak,psar malam kat im ke?

    ReplyDelete
  25. amboi berselera tol diorg yer,
    hihihihihi

    :)

    ReplyDelete
  26. murah sis rm1.50 tu.kat tmpat sy dah rm2.00 tau.

    yelah, tp x elok mkn luar byk2..byk letak perasa.

    x elok untuk anak2 kan

    ReplyDelete
  27. kalau makanan kat kedai memang banyak pak aji. huhu sesekali tapau makanan kat pasar malam pun best gak kan kak..

    ReplyDelete
  28. btul tu ieda..sedap mmg la sedap..tp bape byk la pak aji yg deme taruk..baik la masak sendiri kan..

    tp kdg2 bebudk ni yg kita msk taknak..yg kedai gak best..anak2 sdara sy pun kalu time psr malam kemain lg..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...