Tuesday, May 31, 2011

tidak lah JELITA mana ..


salam semua

huhuhu x de lah jelita mana pun mereka2 nie kan ?? kalau x make up , takut lak tgk ekekeke :) alhamdulillah akak di kurniakan wajah yg x seberapa nie .. make up pun cantik .. x make up punnnn lagi cantik ! ahaksss pelacan lah pulak !!!!!


 






ps : internet lembabnyaaaaaaa lah pulokkkkkk .. satu2 loading huwaa






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

21 comments:

  1. mekap kan..sebab tu tak suka pakai..

    ReplyDelete
  2. uishh lain sgt2 tu.smpai merubah wajah hehe..tp izan keje sbg tukang mekap,kena jugak la mekapkan org..sendiri pun suka mekap tp xde la tebal2..eyeshadow pun jarang pakai sbb suka eyeliner =D

    ke ni gmbr diorang b4 surgery kak? hehe...lain sungguh.

    ReplyDelete
  3. huhu..akak gak la yg teringin nk dimekap...sb xpenah mekap yg betul2nyer..waima masa kawinku dulu..

    tapi..dgn kecantikan kita yg sedia ada ini..tak mekap pun xpalah..ecececece

    ReplyDelete
  4. DUlu masa remaja memang amy minat make up sebab jaga betul keterampilan diri tapi lepas kahwin ni dah jarang make up , barang make up pun x berapa nak ada sebab hubby x kasi make up dia kata x make up lagi nampak keaslian muka..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..kita tetap cantik di hati..

    ReplyDelete
  6. ehehe...tp kulit dorg lawa~~~~

    ReplyDelete
  7. heheheh natural beuty.hehehehe.sume org kalo makeup lawa.kalo tak makeup,mcm k.limah je,hehehe

    ReplyDelete
  8. hehe..yelah jauh beza bila diorg makeup dgn x makeup..

    ReplyDelete
  9. betuilah..hrpkan makeup jer kan..

    mmg lately tenet sgt lembs!

    ReplyDelete
  10. biar kita pelacan..kita punya muka..hee

    ReplyDelete
  11. uhhh kita pon tetibe terpelacan cantik jer dari dorang2 tu...ahakss

    ReplyDelete
  12. teknik solekan yg power!muka saya klu bersolek pun cantik kot?hehehe

    ReplyDelete
  13. harap make up je lebih..munna suka yg simple je...janji tak nampak pucat sgt muka

    ReplyDelete
  14. agaknya kalu saya mekap lg lawa kott!!hahaha (nak perasan gak!)

    ReplyDelete
  15. heehe..artis mmg berselindung dr wjah sebenar dgn make up..tak rmai yg btul2 ad natural beauty cam kita kan kak?ahaks perasan malam2 buta*__*

    ReplyDelete
  16. buruknye..xmekap,,hehehe

    ReplyDelete
  17. x make up punnnn lagi cantik. hakhak ^^
    bagus akak. konfiden 2 yg buat kite cantik. tehee :D

    ReplyDelete
  18. kalau x make-up standart muka2 kita je. kite2 lg lawa kan? kehkeh

    ReplyDelete
  19. saya plak alergik ngan make up..
    tapi pakai gak la bedak ngan lips glose kalau tak pucat sangat..

    ReplyDelete
  20. kak,agak2 artis malaysia camne?hihi

    ReplyDelete
  21. akak..mak saye cakap...batang kayu di solek lagikan cantik..inikan plak manusia..hehe...solekan mmg akn membuatkan seseorg tu kelihatan cantekk...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...