Tuesday, May 31, 2011

TIDAK ada RASAMAS !


salam semua

jumaat minggu lepas waktu lunch akak diajak kawan ke ECM .. jalan2 katanya sbb nak pi beli perfume dan sorang lagi tuu nak usha baju anak teruna dia .. kebetulan ada sale .. hermm mereka lah yg membeli .. akak tgk jewww .. bukan x nak beli tapi budget x der utk bulan nie .. sibb baik lah x tergugat iman nie .. kalau tidak melayang jugak kad kredit kuu goreskan ekekeke

lepas dah jalan2 peyut lapar lah pulak .. 1st nak makan KFC .. tapi mak buyung kawan akak tuu dah lama ngidam nak makan RASAMAS .. akak ok jew .. sbb punnn dah lama x makan .. huhuhu mcm biasa ... selalu mengecewakan akak .. kenapa erkkk rasamas skrg dah x sesedap dulu huhuhhuu

ruang dalam RASAMAS 

masa nie org x ramai punnn tapi service dia huh ! lembab ... huhuhuh

nie je yg akak order sbb still kenyang masa tuu ..
dan bawah tuuu my friend , mak buyung yg order .. lambat ! sampai lapor2 dah .. sorang lagi kawan amik laksa penang .. perghhhhhhhhhhh pedas nak mati ! .. adehhhhhhhhhhh


air yg akak dpt sekali ngan noodle tuu .. but akak x minum sgt sbb dah lama x minum ais dan gas nie .. sorry 

mereka2 yg kelaparan huhuh .. ciannn kat kawan2 akak petang tuu , dah lah lapoor , pedas pula !

pic last surelah pic tuan tanah ekekekekke


UOLS DAH MAKAN ! .. AKAK BARU NAK PI MAKAN .. HUHUH BILA TERINGATKAN RASAMAS TUU , SUMPAH X NAK MAKAN DAH !





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

37 comments:

  1. tak besh ke akak?tapi tgk cara pon mcm tak sedap je.hmm menyesal ye kak.

    ReplyDelete
  2. kak, dlu sy ske sgt ngn rasamas ni,
    kalau pergi mega, nk mkn xbyk tmpat bes kan,
    rasamas je la terjah,
    tp akhir2 ni..
    mmg betul2 teruk la service dia,
    sy pernah dpt milo masam..adoi
    itu kes kat megamall
    kat parade plak jenis xde customer
    tp kite punye tggu dia nk amek order pun berjam,
    dpt pun lambat..
    kat ecm pun sama gak..
    apehal ekk??
    sy dah la byk lg kupon rasamas ni,
    tp dah frust xnk g lsg dah sana,

    ReplyDelete
  3. kami pernah pergi masa luch dulu kak... berjaman nak nunggu.... boleh pulak tu orang lain dapat dulu.. kumpulan bebudak lelaki lak tu... aiseh...nasib masa tu hari kerja tak bawak anak2.. kalau tak mau nangis dulu bebudak tu baru dapat makan... overall service memang sangat tak ok... lambat! makanan langsung tak rasa sama... takde signiture langsung... lainkali memang takde lagi rasamas untuk kami dah.... SERIK!!!

    ReplyDelete
  4. akak ni amat jrg mkn kedai2 gtu..paling terik mkn kat kepsi dan pijaht ajo..mekdi pom jrg2 amat..

    lebih baik pi mkn kedai nasi panas terus..hehe..

    skrg akak teringin nk mkn sushi la ieda..jom la kita pakat gi geder2 kat kedai sushi...ajak 4 org lagi tu..hehe..

    ReplyDelete
  5. emm . dah lama tak p Rasamas .. rasa2 macam tak mau p la.. tengok menu ieda order pun dah bleh rasa tak berapa best kan...

    ReplyDelete
  6. salam..saya baru lepas makan rasamas ni kat mid ari tu..biasa je..x bape nak sedap sangat la..maybe diaorang patut tukar 'rasamas' tu kepada 'rasaperak' atau 'rasagangsa' kot..hahaha..

    ReplyDelete
  7. dah la lapar...sian makanan tak best .

    ReplyDelete
  8. masamas x pernah pergi tp fishball ke tu ? nampak best jee..

    Mengenai Mata Wanita

    ReplyDelete
  9. Saya suka ayam blackpepper roasted. Tapi, tempat nie antara last choice yg kitaorg akan makan kalau tempat lain penuh...

    Tak suka denggn service diorang. Makan2x lain pun pada saya biasa2x je.

    ReplyDelete
  10. sy pn klu ngidam je terjah rasamas..klu time x ngidam tu xtau la rs apa rasamas nih..haha~ =)

    ReplyDelete
  11. dah makan dah..heheh..ikan bakar

    ReplyDelete
  12. x penah makan kat rasamas.. dekat d'rasa pernah laa.. haHa

    ReplyDelete
  13. tak pernah makan kat rasamas tu....

    ReplyDelete
  14. menu2 x bape nak best tgklah kak..tp muka akk best tgk hahahaha larikkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  15. tengok branch kot..
    sy makan kat midvalley & subang jaya ok aje

    mcm makan tepanyaki jugak... makan kat midvalley ok sedap...makan kat jusco balakong...sungguh hampeh siap hangit2 lagi dia masak daging tu..

    ReplyDelete
  16. pulak~~~ ehehe...Sha x mkn pn td...g Celceom...(pdhal cover line nk diet!) ekekke

    ReplyDelete
  17. ooo tak sangka rasamas ada jual laksa..ingat nasi ayam ngan ayam baka je..ternyata lama tak g sana..tapi ayamas ttp dihati..masih sedap seperti dulu..rasamas tu anak syarikat ayamas kalau tak silap..

    ReplyDelete
  18. last mkn rasamas bln 3 arituh...
    guna kupon tuh...
    tp mmg kureng dah rasanya...
    tak mcm dulu kan???
    mmg last la sy mkn situ... huhu...

    kak zia ajok geder2 nok mkn sushi????
    tekok kito meme melayu sejati kak..
    sayo tokleh tele lasung sushi... huhu...
    kito geder2 kt lain la neh...

    ReplyDelete
  19. samala... saya pernah makan sekali jer... pastu dah serik... tak sedap...

    ReplyDelete
  20. kat alamanda pun ada gak

    tapi tak pernah terliuq nak makan ..hehe

    ReplyDelete
  21. i and family kurang nak makan tpt2 cam ni. mcm fast food gak lah kan..

    ari ni i masak nasi goreng tomyam, ikan goreng masak sambal, dan bubur cha cha..heee

    ReplyDelete
  22. sedap ke..? tgk pic mcm x mnyelerekan jek..

    ReplyDelete
  23. betul la tu kak,tak sedap sgt...dulu2 sedap n byk sikit dia letak.bab lambat tu mmg la sgt2 lmbt.pernah izan siap tinggalkan meja mcm tu je lps sejam tunggu order tp rasamas megamall,padahal org takde sgt.bila tnya,tgh buat tgh buat.

    ada kupon yg buy 1 free 1 ni pun tak abis2 lg... =(

    ReplyDelete
  24. tak sedap eik??
    biasalah produk tempatan..
    super lembab..
    tak de semangat bersaing dalam perniagaan...

    ReplyDelete
  25. tengok muka pun macam paksa rela je kak..kak...herbalife leh kasi gemok tak kak???

    ReplyDelete
  26. harus menerai la itu laksa!huhu..tak pernah lagi rasa rasamas ni :)

    ReplyDelete
  27. mak aii ... x sodap ye kak ? zr mmg x penah makan kt rasamas

    ReplyDelete
  28. nampak dalam pic pun cam xsedap....xmenarik...

    ReplyDelete
  29. soh dia tuko signboard jd rasakarat :)

    ReplyDelete
  30. kalau kat ecmall ada 2 tempat makan yang jaja barred..satu the chicken rice shop dan satu lagi Rasamas..rasamas ni tak kira la kat ecmall ke kat mega mall ke..memang lambab nak mamposssssssss...kat megamall sama la macam izan..jaja pernah blah mcm tu jek lepas 40 min tunggu..dengan air pun tak sampai2..dan last sekali jaja gi hari tu..orang takde pun dlm rasamas..tapi nak dtg amik order dekat 10 min..sampai jaja ni dah pusing2 tgk waiter2 tu..

    ReplyDelete
  31. aku rasamas ni kureng sikit entahla service tak bess menu pun tak bess

    ReplyDelete
  32. tak pernah pon makan kat rasamas..outlet die mcm banyak kan leh jumpe kat mane2..tak sedap rupenye ek foods kat sana..

    ReplyDelete
  33. mmg rasamas tak sedap pun kak...xtau nape..

    ReplyDelete
  34. jat pernah makan gak kat rasamas ecm ni.mmg lambat pn kak,nk tnggu siap order,leh masuk angin dulu.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...