Monday, May 9, 2011

Terimalah kasih tidak TERHINGGA


salam semua

alhamdulillah lagi .. hari ini genaplah 1000 followers akak ..
sungguh2 terharu kepada yg sudi mengFOLLOW akak .. kalau folo jgn x singgah2 lagi ya .. jgn sunyi2 utk jenggah umah akak .. 

thanx again to adik FATIN NASUHA aka http://sumpahan-sesemek.blogspot.com
 kerana telah berjaya menjadi follower yg ke 1000 ..


Jom Baca Lagi ..


dan kepada semua FOLLOWERS akak yg sudi menjenggah dan x jemu2 memberikan komen di teratak yg x seberapa ini .. terima kasih juga ..  
LOVE U ALL SO MUCH !!






Jom Jana Pendapatan dengan Klik HEARTBEAT

48 comments:

  1. tahniah kak!!!
    dh cecah 1000...blogging mmg indah kan..ehehehhe

    ReplyDelete
  2. tahniah kak ieda :)

    bestnya ramai follower kan..camner la nak kumpul follower seramai tu..rasa dah jenuh p follow org tp org tak mo follow sy haha =P

    ReplyDelete
  3. wah tahniah kak ieda...byk folower tur..

    ReplyDelete
  4. waa..
    tahniah untuk follower tu:)

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    1000 dah..
    congrats kak ieda..

    ReplyDelete
  6. Tahniah Ieda..
    1000 follower...wow kamu hebat..tahniah sekali lagi..

    ReplyDelete
  7. wah cayalah kak
    dah 1000 tu

    ReplyDelete
  8. Wow..ramainya..1000 dah? Tahniah!
    berapa lama dah terjun ke dunia blogging ni?:)
    Tentu sentiasa ada idea bernas utk update entri ni..

    ReplyDelete
  9. mak aihhh... dah 1000 tuh... femes sudah kakakku nih.... thniah kak..

    ReplyDelete
  10. mummy haraz ~ thanx dik ..
    uik dik .. tul ke ?? huhu x pandai lak bab nie .. :))

    ReplyDelete
  11. cida ~ yes dik .. its really enjoyable !!

    ReplyDelete
  12. ariana ~ biasa je ariana .. entry seperti org lain juga :)
    baru 3 tahun dear :))

    ReplyDelete
  13. zue ~ thanx dik .. uishh femesss ! mane ader huhuhu femes di mata kamu aje :))

    ReplyDelete
  14. mama tims ~ thanx dik :)

    CGG ~ tu lah dia memang folower bertuah :)

    ReplyDelete
  15. congrats yer..meletop tauu

    ReplyDelete
  16. tahniah ieda! dah ramai ni..

    ReplyDelete
  17. pergghhh...giler lah...1k tu!!

    congrate akak!!

    ReplyDelete
  18. wahhh..kalu duit tu..byk leh soping moping..hhehehe

    tahniah ieda..

    ReplyDelete
  19. waaah..tahniah kak...

    ReplyDelete
  20. perhh.. ramainya follower k.ieda.. best tu..

    tahniah kak.

    ReplyDelete
  21. yeayyyy!!
    congrats kak eida!!
    org follow kita, kita pon mesti follow org gak, iyer tak?
    jgn lupe follow my blog too ok!
    hehehe..

    ReplyDelete
  22. wowwww weeeee
    sudah 1k follower nyer kak
    cayalah...jauh lagi nak kejar follower akak tu.....

    ReplyDelete
  23. waaa tahniah yea :)) hiks

    ReplyDelete
  24. zana ~ ekkeke kelakor bila adik cakap nak kejar ekkeke :) kejar dik jgn x kejar huuh :))

    ReplyDelete
  25. rara , sya & asha ~ thanx dear :) thanx sudi jenggah blog akak nie ..

    ReplyDelete
  26. white cappu & wahida ~ thanx dik .. tanpa anda siapalah akak .. ecehhh dah mcm artis konon2 nyeee eklekkek

    ReplyDelete
  27. kak zea ~ thanx kak :) muah !
    hahah kalau duit saya dah ajak akak , gader2 lagi kak :))

    ReplyDelete
  28. zura , mama hanim & akmal ~ thanx dik kerana sudi folo akak selama ini :)

    ReplyDelete
  29. jelita ~ ya dik .. thanx , insyaallah akak singgah kembali :)

    ReplyDelete
  30. mappiau ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  31. tahniah..
    ape rahsia anda...dah dpt angka ribuan...hehehe..

    ReplyDelete
  32. ainnoraini ~ x ada rahsia lah ain , rajin2lah BW tu je .. alahh baru 1000 kann bukannya 10,000 huhuh

    ReplyDelete
  33. Tahniah kak eida , teruskan berblogging ye kak.......

    ReplyDelete
  34. best tu kak 1k.. hehe...tahniah2..teruskan tulis2 =D err taip2

    ReplyDelete
  35. amy ~ thanx dik :) nak jadi mcm amy followers dah cecah 3 ribu lebih ..
    ( sorry kalau akak silap ) :))

    ReplyDelete
  36. wahhh tahniah2. smoga belog ini sntiasa maju

    ReplyDelete
  37. congrats kak.. 1000 sudah :)

    ReplyDelete
  38. bestnye..follower sy baru ade seratus lebih..cian..cian..

    ReplyDelete
  39. wahhh..hebat la akak..tahniah22..hehehehe..blog akak nie best sangatt..tue rmaai followers niee.hehehe..tahniah ye

    ReplyDelete
  40. lalink ~ ye ke dik .. huhuhu tkasih terharu akak .. apa yg best akak x tahu ... apa yg akak tahu pueh perah otak nak update ekekke

    ReplyDelete
  41. maira ~ thanx dik :)

    Qis ~ ekekek x per dik .. akak pun mula mcm qis jugak :)

    ReplyDelete
  42. ferra ~ thanx dik :)

    ReplyDelete
  43. tahniah!cepatnyeee..dh lintas sy..hehe go ieda go!!

    ReplyDelete
  44. wow , hebat tue. dah sampai 1000 orang follower .

    kak , kalo rasa nak upgrade lagi blog akak ke tahap yang lebih mantap , sudi-sudi tgk perkhidmatan saya disini

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...