Friday, May 6, 2011

terima kasih kerana SUDI

 salam semua

alhamdulillah akak sebenarnya nak mengucapkan TERIMA KASIH pada adik LALINK7 yg sudi mengajar akak buat READMORE ( yg akak tukarkan ayat kepada Jom Baca Lagi .. tu ) haaa kalau uols perasan adik husz nielah yg pernah comment kat entry akak mcm mana nak mudahkan akak gunakan readmore tu , bila kita klik dia x bukak dlm screen yg lain tapi terus buka dari post kita je .. haaa paham tak .. ??

alahh yg mcm akak buat skrg .. biasa tu kan bila kita klik READMORE tu dia akak bukak screen lain kan .. ( paham tak ?? huh ) tapi dgn tutor yg sudi adik husz tunjukkan pada akak .. maka akak dah berjaya .. walau sedikit LEMBAB akak nie pada awalnya huhuhuh :)


Jom Baca Lagi ..




terima kasih tidak terhingga buat adik LALINK7 kerana yg pastinya x kedekut ilmu mcm nie .. ramai sebenarnya kawan2 blogger kita yg x kedekut ilmu .. akak suke dan alangkah baiknya kalau akak pun pandai dalam bab2 nie kan .. leh lah share2 .. 
ok2 .. akak nak letak link utk tutorial adik husz nie dlm blog akak .. silalah sudi2 utk tgk , kalau x nak buat x per .. kalau buat , mudahkan kita kan .. x kena bayar punn :) 
klik SINI utk tutorial dia :)

harap ia dpt membantu adik2 dan kawan2 semua ya ...

ok , have a nice weekand semua !!!






Jom Jana Pendapatan dengan Klik2 HEARTBEAT


23 comments:

  1. rajin akak godek2 blog.izan nk taip entry pun bertepis dgn anak2 hehe..sbb kt rumah..

    izan time bljr coding2 dulu,bila tgk coding,mcm nmpk hantu hehe...

    ReplyDelete
  2. saya paham maksud akak. berguna jugak utk masa akan datang..

    ReplyDelete
  3. thanx kak ieda coz sharing... lepas ni boleh la gideh blog husnalalink try tutorial dia.. hehe

    ReplyDelete
  4. ratu kdg2 pun slow skit bab2 camni.lambat nk pick up.ehehe...tp skang tgk umah akak dh ringan skit.ratu pun risau kalau umah ratu jd berat.nnti sian kawan2 susah nk loading...tu skang ni taknak simpan gadjet yg bukan2.takut umah berat.

    ReplyDelete
  5. tak reti gak buat readmore..
    bole la terjah blog hus

    ReplyDelete
  6. kak,td jat ada jumpa dgn blogger kuantan tau.nk ajak kak,tp xtahu kak balik rumah ke ada kat kolej td.hihi

    ReplyDelete
  7. saya mg xreti la nak setting metting ni hehe...apa yg ada je

    ReplyDelete
  8. macam akak punya ni mmg senang la sebab tak perlu loading lagi...awe nak buat tapi entri awe pendek2..heheh

    ReplyDelete
  9. saya pon tak reti bab nak seting bagai.. apelagi klu guna nombor2 kod tuh... fenin aihhh... sudahnya, pakai jer mana yg ader... hahaha...

    tp mana tau satu hr nak wat gak read more gini kan??? entry akak nih sgt berguna.. tq for sharing erk...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Ieda

    tak berupa faham
    tapi tak pa
    saya baru lagi dlm blog ni..he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  11. salam k ieda,
    mnarik gak tu...boleh la terjah nnti! ;D

    ReplyDelete
  12. izan ~ x rajin sgt .. tapi nak mencuba .. kasi cantik .. tu pun pueh dik huhuh :)

    ReplyDelete
  13. nMO2 ~ ekekk ok2 dik .. utk akan dt kan .. bila dah boleh buat tuu rasa pueh ati leerr :)

    ReplyDelete
  14. maszmadi ~ ye lah dikk sharing is caring :)

    ReplyDelete
  15. ratu ~ tulah .. akak pu x nak letak gadget yg bukan2 tuu .. baru tahu betapa fedupnya kita nak masuk umah org kalau nak loading lambat2 nie huuhu :)

    ReplyDelete
  16. gimi ~ silakan dik .. amat2 membantu tau .. tapi kena buat slo2 lah :)

    ReplyDelete
  17. jat ~ huhuh jat memang , awat x call akak :)

    ReplyDelete
  18. nana ~ kalau xreti x yah buat dik .. kes naya nanti .. tapi kalau nak cuba apa salahnya kan .. kalau x , sampai bile2 x tahu ekekeke :)

    ReplyDelete
  19. hawa ~ ya dik .. sgt2 senang sbb x yah loading lagikan .. terus je bukak :) mudah kan :)

    ReplyDelete
  20. zue ~ yes dik .. cubelah buat .. x rugi tau .. bila dah buat , nampak sgt2 sweet dan kemas :)

    ReplyDelete
  21. bro razali ~ x bro .. plan2 ekekek :)

    ReplyDelete
  22. ssL ~ ya dik .. silakan , boleh tahan senang nak buat .. :))

    ReplyDelete
  23. thanks akak untuk entri niee..hehehhe..

    =))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...