Saturday, May 14, 2011

terharu dan terima kasih !


salam semua

mlm tadi , on pc selepas hantar anak2 akak gi tuition .. mula2 baca shoutbox sebelum akak baca comment2 kat entry .. baca comment dari adik mama Gee .. " akak antara top 5 tau ! .. " hah top 5 ape pulak nie .. gee sudah bikin akak kelam kabut sikitt .. ekekek xcited pun ye jugak nak tahu ape kan .. manalah tahu menang apa2 adiah atau ape2 ajelah ( ehh mana ada akak masuk mana2 contest dari Gee .. @ ada ke Gee buat contest or GA .. adehhhhh ) 
blur kejap akak ..

apa layie terus terjah umah Gee .. sbb umah Gee nie akak memang selalu dan kerap jugak masuk .. kira diantara list2 utk BW akak jugalahhh .. :) haaa sekali akak punn terbacalahh ini ...


Jom Baca Lagi ..


 terharu sgttt .... adik mama Gee telah memilih blog akak yg x seberapa nie sebagai Top 5 dlm list wajib terjah dia ... aduhhhh tersenyum kambing akak ekekekek , dah macam menang award pulakkk ( hahha dush2 ) .. yer lahh kan  .. 

blog adik mama Gee nie ramai jugak follower dia berbanding akak :) x sangka pulak dia sudi jadikan blog akak sebagai blog yg wajib dia terjah ... huhuhuh terima kasih dikkk kerana sudi ..


terima kasih juga kepada semua kawan2 .. kakak2 ..dan adik2 sekalian & followers akak yg sudi dan x jemu2 masuk dan mengomen entry2 merapu akak nie .. huhuhu .. dan andai kata ada ketikanya akak x dpt nak kunjug balas semula ... jgn lah berasa hati .. akak akan buat yg terbaik hahahh " TERBAIK " tuuuu  , dah macam nak jawab exam lakk ekekek ..

yerlah kannn sure kita akan suke dan senang ati + puas hati bila setiap entry2 kita mendapat perhatian kawan2 .. x lah sia2 kita mencari idea utk memastikan blog kita ini tidak sunyi ... tul tak ??

pernah ada ketikanya hubby akak cakap .. apalahhh yg di buat ibu tuu dlm bilik tuuu .. sebuk bebenooor .. ekekkek sibbb baik hubby sgt2 memahami minat isterinya ini ... yelah kann .. seharian di opis kerja .. balik buat kerja umah pula .. hanya blog peneman sunyi , dan rasa puas tuuu ada bila dpt buat entry setiap hari ... haaaaaaa amacam ada mcm org buat ucapan MENANG tak ??? lalalalallalalla larikkkkkkkkkkkkkkkk .... :))




Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

13 comments:

  1. akk kan rajin bw...

    ReplyDelete
  2. KSWK ~ yes dikk :) supaya kawan2 x lupakan kite :))

    ReplyDelete
  3. hehehehh akk hebakkkk.

    akk klik je kat gambr on9 scan tu kak,trus ke link scan.

    ReplyDelete
  4. rara ~ oh ya .. tapi tadi akak dah cube .. x leh dik huhuh

    ReplyDelete
  5. Assalam Kak ieda...
    Tumpang ghumbira akak jadi top 5...jgn jadi top gun dah ler yea kak..heheheh

    ReplyDelete
  6. tahniah kak...

    teruskan usaha menjai blogger tegar ye~

    ReplyDelete
  7. fiwitt.. fiwwittt..
    glam la kak!! hehe

    yela.. follower pun dah 4 angka tu.. maunye tak fofular kan.. hihi

    thanx jugak sbb w/pun akak ramai peminat, tp masih sudi singgah blog saya :D

    ReplyDelete
  8. h4n3 ~ aloor dikk biasa je dikk .. manalahh popular sgt punn 1000 lebih jeww bukan 10,000 punn huhuhu ..

    apa2 pun thanx jugak dik sbb sudi mengomen blog akak selama ini :))

    ReplyDelete
  9. izan ~ tkasih dikk ... insyaallah dikk blog ini jelahhh penawar sepi akak dikk huhuhu

    ReplyDelete
  10. good,atleast rase dihargaikan ;)

    ReplyDelete
  11. betul kak ieda..hubby saya pun heran..bz2 n penat2 pun ngadap blog..hehehe..n jugak, blog akak mesti di terjah dulu..:)

    ReplyDelete
  12. nak ucap terima kasih juga pada kak ieda yg selalu dth dan komen blog munna

    ReplyDelete
  13. alah kak..takde hallah....saje nk share2 tu..
    tp mmg hari2 masuk...cuma komen tak komen je..
    kadang2 kalo takde masa just jadi silent reader je...hehee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...