Saturday, May 7, 2011

Siput .. Siput tapi bukan siput sedut !


salam semua

selamat pagiiii ! haa kemana uols pagi2 nie ..
akak kat umah je .. pagi nie plan x nak buat sarapan .. nak ajak kids dan hubby makan luar pulak .. mgkin pekena roti canai ok gak kan ?? :) 
ok lah nie menu mlm tadi .. akak masak jam 6 petang smlm .. sbb kami memang x amik dinner kan .. lepas je masak akak terus ajak anak2 makan .. :) simple je .. kebetulan akak ada beli mee ini semalam di Tunas Manja .. dah lama jugak x grg mee ini ....


Jom Baca Lagi ..



Mee Grg Siput .. haa yg mcm kat kedai tuu mee sizlling tuu , tapi yg ini akak buat goreng ..

karipap dan mee goreng sizzling

ok lah .. hari ini tengahhari nanti akak nak balik kg , pagi ini nak hantar kids ke tuisyen dulu , sambil2 tu kemas2 umah dan kalau sempat nak BW eheheh .. sbb akak x online esok .. soo apa2 jumpa lagi hari isnin nanti ya :) byeeeeeeeeeeeee





Jom Jana Pendapatan dengan Klik2 HEARTBEAT

33 comments:

  1. sedapnye...
    pagi ni bekfes lontong dgn roti jala...tapi beli jer...

    pas ni nak sambung mendobi la pulak...

    ReplyDelete
  2. jat bru nk rilek2 tau kak b4 fikir nk bf apa pg ni.tp kan bl dah tgk makanan aduh perut ini xleh duk snyap da.huhu

    ReplyDelete
  3. sedap walaupun simple..sy pon mcm akak gak..jrg msk mlm2..kalau msk pon simple camni jer..

    owhh..rini kena daftar semester..so kena angkut Nureen skali..:)

    ReplyDelete
  4. akak baru bangun ieda..bgun tadi solat subuh dan dushung tidooo...

    skrg tgh kunyak roti bakar made by my hubby..hehe

    ReplyDelete
  5. anotaini ~ waa lontong sedap tuu .. ekekke ujung minggu nie manee nak buat sendiri kan .. pueh dah huhuh

    ReplyDelete
  6. zati ~ uik .. ekekek dah bfast lum nie ... haa buat simple2 je dik :))

    ReplyDelete
  7. gie ~ aah kan dik .. simple2 janji anak2 suke kan :)

    ReplyDelete
  8. kak zea ~ waa kak syoknya , rajin hubby akak masak nie :)

    ReplyDelete
  9. tengok mee pun shedapp

    ReplyDelete
  10. rajin menyiput ye kak hehe

    ReplyDelete
  11. posh ~ ekekke pagi2 nie semua sedap .. tapi tadi beb .. den makan loti canai wooo :))

    ReplyDelete
  12. izan ~ hahahah siput dah siapp dikk :))

    ReplyDelete
  13. ala sedapnye kak..

    ReplyDelete
  14. Assalam Kak ieda...
    Wah!! meriah bekpes pagi nie yea...Balik kampung mesti ada oleh2 kan kak...hehehe

    ReplyDelete
  15. sedap sunggu akak masak pepagi ni ye. selamat berhujung minggu kak...best tu balik kg!

    ReplyDelete
  16. hai kak ;)

    seronoknya dpt berhujung minggu dgn family :) tumpang gembira.

    sy berhujung minggu dua banak je :(

    ReplyDelete
  17. amboiii..
    sedapnye..
    terliur..

    ReplyDelete
  18. salam sabtu kak ieda yg comel...hr ni sha nk klua dgn cik suami...nk beli baju raya siap2, tailor sha suh anta cpt, takot nnt byk tempahan...ehhe..semangat!

    ReplyDelete
  19. bestnye akak..yummy..

    selamat pulang ke kg..jln baik2..:)

    ReplyDelete
  20. akak tertarik ngan karipap tu. mee pun sedap.cam nak ngap je karipap tu ,dapat plak minum nescafe panas.

    ReplyDelete
  21. ooo.. mee siput ker
    sodap lak nampak eh

    ReplyDelete
  22. awe tak capan pagi tadi...sebab nak hangout...biasa mee siput makan dengan kuah halia :)

    ReplyDelete
  23. walaupun simple je.. tp nampak macam sedap.. aiyakk, teringin lah nak makan masakan akak :)

    ReplyDelete
  24. wow.. mee tu mcm laksa lak... akak.. Selamat Hari Ibu.. moga Allah mencintaiMU seluas-luasnya..

    ReplyDelete
  25. sesekali keluar dr menu biasa mmg best..

    ReplyDelete
  26. kak..
    lapar la..
    nk sikit..

    oh,
    mee siput pnh tngok dlm tv, tp lum pnh mkn lg..

    ReplyDelete
  27. sedap mee goreng tu. Saya mmg suka mee goreng, tak kisah makan time bfast @ dinner.
    *Happy Mother'd Day kakieda

    ReplyDelete
  28. salam

    lama benar x makan siput sedut ni.

    ReplyDelete
  29. tersedak...igt akak sebut2 ratusiput td..ehehe...slamat ari ibu kak..

    ReplyDelete
  30. sedapnya mee siput ni kak...

    selamat hari ibu

    ReplyDelete
  31. sedapnya mee goreng...mee siput tu apa kak?mee yang buat sizzling tu ker?

    ReplyDelete
  32. hanim ~ mee siput nie mcm mee dlm szilling mee tu ... packing dia sebut mee siput ekke :) kat KL x tahulah mereka panggil ape :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...