Tuesday, May 24, 2011

siapa x kenal ! angkat KEYBOARD


salam semua

hermm sape x kenal mek yg comei bawah nie kan .. specially HANIS ZALIKHA tu .. ade yg x kenal ke ?? adehhh akak punn baru kenal ekekekek :) dia adalah femes blogger .. even dia punye nama telah di search dlm google lebih banyak dari nama Dato CT kita uuuu :)

ape yg femes sgt dia nie kan ?? akak x tau .. bila masuk blog dia nie .. samee jeww ngan blog kawan2 yg lain .. info dia sekejap in english dan adakalanya campur2 .. sooo not really interest me .. mgkin kerana dia cantik dan muda lagi koot .. haaaaaaa itu sudah tentu jadi tarikan agar ramai remaja2 menyinggah blog dia .. utk blogger2 seangkatan dgn akak nie .. mgkin sekadar org kata jadi follower je ok lah kuttt .. nak jenggah hari2 tuuu x lah .. tapi akak lum jadi follower dia ekekekek :)) sbb ape ?? RAHSIA ! ...

cover majalah REMAJA bersama pemenang no 2 Dewi Remaja 2010

haaaaa siap jadi cover majalah remaja lagi .. bertambah2 lahh fofularr kan ! .. dah rezeki dia mcm tuuu :)) ok cepat2 siapa yg minat baca majalah REMAJA nie .. boleh lah dpt kan segera di pasaran skrg .. akak ?? huhuhu sowiii x minat lahhh nak baca majalah2 nie .. dah lama tinggalkan dunia majalah nie .. skrg apa2 info suke layari internet dan BLOG ! hahhahah

** sebenarnya nak marah ngan internet kat opis nie .. geram ! dari tgh ari tadi problem .. dah x leh online .. eiiiii makin canggih makin sloww pulak internet huhuhu :( nie dah sampai umah nie .. entry nie sbnarnya utk petang tadi huhuhu ... nak BW punn x leh lahhh ... eiiii geram :))





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

15 comments:

  1. mesti akak berminat ngn saye kan.. sbb akak selalu jugak lah singgh blog saye.. haha


    minat giler bace remaja.. yela..saye kan remaja.. haha...

    ReplyDelete
  2. @jeely jelly ahahhaha ye lah tuu .. perasan !! :))

    ReplyDelete
  3. hehehe..muda lagi rasenye hanis tu..21 kot kak..saya suke jugak usha blog dia..anggun yg amat!! :D

    ReplyDelete
  4. hanis zalikha nie mmg glemer..

    ReplyDelete
  5. kita pun gitu kak ieda..tp HZ mmg glamour dikalangan remaja..

    n dah lama pun x beli majalah..rasa semua info dah ada kat internet & blog..tp mmg suka baca novel ;)

    ReplyDelete
  6. kak ieda..sy pon tk kenal hanis zalikha ni sebenarnya...selain blogger, die nih artis or model jugak ker..huhu

    ReplyDelete
  7. tulah td kat kedai terkejut tgk HZ kat majlah remaja..dia mmg cntik pastu suka tgk blog mama dia...

    ReplyDelete
  8. Sha selalu gak bc blog dia kak :) dia cute!

    ReplyDelete
  9. oo hari tu dalam surat khabar hari sabtu , inspirasi, keluar gambar dia ngan mak. dah femes kalau surat khabar tambahlah femeskan.

    ReplyDelete
  10. saya angkat keyboard!!saya lgsg tak kenal sape dia nie!!hahaha..sape ek??

    ReplyDelete
  11. blog hanis zalikha tu, blog pertama yg saya jenggah hari2 waktu tiada blog dulu.. suka dia sbb dia cantik, cerdik dan nmpk terdidik dgn baik..

    ReplyDelete
  12. Pernah jugak masuk baca N3 dia..cantik budaknya...

    ReplyDelete
  13. agak2 kalu awe jadi model..laku tak? model muslimah la tapi...heheh

    ReplyDelete
  14. suak tgk muka dia
    mcm suci je hehe

    ReplyDelete
  15. banyak blogger yg cun2 pehtu folower dorang cecah riban2..terkasima jap!

    nape lah 15 thn dulu x de blog?? hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...