Saturday, May 14, 2011

minum petang VS dinner kami !


salam semua

siap dah semua utk minum petang kami .. jimat , x yah makan nasi dah mlm nie .. bukan akak x masak tapi nak elakkan anak2 makan nasi bila dah malam ekkekekek :) 
almaklumlahh anak2 terlampau sihat .. akak kenalah jaga sikit .. ok moh layan minum petang kami :))

 cucur badak 


 karipap ayam - frozen .. akak beli ngan org sungai isap .. dah lama akak bawak jual di kolej .. alhamdulillah karipap yg sedap .. tidak melekat dan tidak berminyak .. isi sgt padu dan mengikut citarasa semua lahh :)

rm 10 .00 x 3 bungkus .. dlm satu bungkus ada 10 ketui :) sama jugak ngan cucur badak diatas tuu ... pueh ati .. oh ya adik izan ada beli jugak .. x sabar dgr feed back dari dia :) katanya sedap ... 

 fish nuggets with jalapeno cheese sos !


alhamdulillah semua anak2 dah kenyang .. ingat mlm nie lepas magrib nak kuar cari adiah utk HARI GURU .. uols dah pi beli lum .. ermm akak ikut je anak2 nie .. dah cakap dah .. limit 3 org cikgu setiap sorang .. nak beri semua .. ada BOATK kepala ibu huhuhuhu


** oh ya .. kepada semua blogger ktn yg nak tempah karipap ayam /daging dan cucur badak uu bolehlah elo2 akak ye .. sedapp terjamin sbb akak dah bawak ke kolej banyak dah .. alhamdulillah soo far semua suke :) setiap jumaat .. minggu nie x der sbb tuannya nak kawin kan anak .. kalau ada akak elo2 dlm ym .. so blogger ktn add lah ym akak :))



ok ... bye semua !





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

24 comments:

  1. sedapnya kak!

    jauhlah kuantan ngan sini. kalau tak dah elo2 akak kat ym kan~

    ReplyDelete
  2. sudah mkn dinner ye .... cepatnya..tapi mmg bagus klu nak jaga kesihatan ni...

    ReplyDelete
  3. haishhh...sedapnye kak..lbey sedap dari nasik..yummy...

    ReplyDelete
  4. anak2 i now dah pandai ke dapur sendiri.. lapar je diarang buat sendiri..hee...

    ReplyDelete
  5. bgus kak,elakkn ank2 mkn mlm,.sbb skang dh bnyk sgt mknn yg bnyk klstrol kn,so jge2 dr skang,.hurrm,akk duk ktn ek?,.kolej yg akk duk sbut tu,akk lect kolej mne?,.hehe,.shout me ya!,.CN<.

    ReplyDelete
  6. meleleh lah sedapnyeeeeeeeeeeee
    lm x mkn cucur badak..panas2 lg mantop kan

    ReplyDelete
  7. sedapnya kak....
    nnti kita sms akak yer...
    nak jgk... he3..

    ReplyDelete
  8. akak teliur tgk cucur badak ngan fish nuget tu la hehe :D

    ReplyDelete
  9. maaihhh..
    dapnya .. kami makan cekodok je tadi kak.. uhuhuhu.. tp abis jugak la.. hihi

    ReplyDelete
  10. banyaknya juadah utk

    tea time saje...meriah

    ReplyDelete
  11. ieda , peberet makcik cucur badak tu.nak tanya sos yang curah atas nugget sama cam kat KFC yang kita beli cheese wedges ke? Kalau ye, beli kat mana sos orange ngan putih tu. ?

    ReplyDelete
  12. aloh la..wat meleleh air liur akka ajo ni..skrg kol 11pm..baru abis tgk af..lyn blog jap..hehe

    ReplyDelete
  13. sedap tu kak ieda..bukan senang tau nak cari karipap yg penuh citarasa kita..n worth the money!!

    tu la nye..isnin ni diorg celebrate teacher's day..aizam dr pagi td sibuk nak beli hadiah cikgu..nak bg kat sume cikgu dia kata..mmg botak..tp sy ingat nak bg cuppies..:)

    ReplyDelete
  14. perhhhh sedap2 tu kak..cucur badak tu mkn panas2 sedap...

    ReplyDelete
  15. haha kak,memang botak kalau cmtu kak.tp best je tgk diorg plih2 hadiah.hihi

    kak,jat x de ym gak.huhu.ada skype je.2pun jrg sgt2 on9 nya O.o

    ReplyDelete
  16. yes,
    paberet wanie ada disitu,
    cokodok badak ngn karipap,
    nyum nyum:)

    ReplyDelete
  17. tgk gmbr yg besar tue ..so marvellous...aduhai...sabar mia oi...perut naik kang mkn lg..huhu

    klik all ur nuffnang

    ReplyDelete
  18. sy minat tgk nuget tue..cumil je huhhhhh

    ReplyDelete
  19. wahh..sedapnyer..godaan..godoan.

    ReplyDelete
  20. lapar..lapar...lapar...heheh :)

    ReplyDelete
  21. mmg suke cucur badak nih1kt bangi ade jugak brand fatihah frozen,sedap mmg..dulu ade gak sedare dok sg isap nih kak..
    sos cheese tu akak beli kt mane ye?saye penah nmpk kt cold storage sini tp blm penah beli

    ReplyDelete
  22. mama umar maryam ~ dik sos jalapeno tu akak beli kat kawan .. dia dealer kat kn nie .. dia amik dari KL jugak :) nanti akak bagi add blog dia kat adik ya :)

    ReplyDelete
  23. CIMDDC ~ akak yg oren tu jalapeno cheese sos .. aah yg mcm kita makan kat kfc tu .. yg putih tu mayonis biasa2 tu kak :)

    nanti saya bagi add kat akak ye :)

    ReplyDelete
  24. zue ~ ym akak dik .. atau calling2 jeww :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...