Thursday, May 19, 2011

mau PATAH kaki nie !


salam semua

jom layan pic2 nie petang nie  cuci mate ekkeke .. ada berani pakai ???
huhuuhuhu larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

























aduhhhhhhhhhhhhhhh giloo kalau pakai nie ekekke






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT



37 comments:

  1. kasut yang tinggi gambar awal2 tu kalau tergelincir memang best. mau tak sakit sendi kaki.

    ReplyDelete
  2. tu bkn stakat patah kaki kak kalau pakai kasut memula tu,tu mau sadaqallah terus kalau jatuh huhu...

    ReplyDelete
  3. hahaha.kak,kalau jual ni belum tentu nak beli tau.hahaha

    ReplyDelete
  4. semua pelik la kak ieda...takot nk pakai...konfem sakit kaki!

    ReplyDelete
  5. suka yg mcm gelongsor tu :P

    ReplyDelete
  6. adoii..risau nk pki kasut pelik2 camtu.huhu

    akak..naper lah adik tak leh msk blog sha a.s..huhu.asal nak taip shoutbox atau komen mesti padam lappy adik.mesti dia ingat adik sombong tak jenguk blog dia..huk3

    ReplyDelete
  7. ni kasut lady gaga je berani pakai hehe

    ReplyDelete
  8. huhu..mau nmpk seksi
    tapi seksa wey pakainya..
    mau kene urut pinggang nati..

    ai suka kasut biasa je..tapi musti muncung kat depan..hehe

    ReplyDelete
  9. suka kasut yang merah no 1 tu....haha...

    ReplyDelete
  10. @Freaky bukan sakit sendi lagi dikk , patah kaki nie ekekke :)

    ReplyDelete
  11. @~izan~ hahahah aah dik qalu terus :))

    ReplyDelete
  12. @zati embong sape nak beli dik nak2 yg kasut 1st tuu ;)

    ReplyDelete
  13. @Lydia Miza(Aidyl Azim) mana ada org pakai mcm nie dikk .. nie dare to it only :)

    ps : loor ye ke .. ermm akak pelik sbb akak boleh je masuk umah dia mcm biasa2 tuu :)) nanti akak try tanye dia :)

    ReplyDelete
  14. @Nana lady gaga cume paai yg no 1 je kuut :)

    ReplyDelete
  15. @sarah-najwan hahahhah same aar dgn I kak ekekek .. muncung2 nie zaman dulu kak .. skrg nie wedges ekekeke :))

    ReplyDelete
  16. huhu, ader ke orang nak pakai nie..... tapi yang zirafah tu cute.. hehe nak satu, wat display jerk.. k

    ReplyDelete
  17. ish kalau mcm nielah gaya kasut2 seperti diatas,
    idok ler nak memakainyer,
    takut lah,
    hihihihi

    ReplyDelete
  18. ieda, akak nak order yang ada handphone sekali tu.senang sikit.ekekek

    ReplyDelete
  19. pakai tak pelik pun seksa..ini kan yang pelik..ni sume fesyen lady gaga ke? heheh...pernah tgk pic2 ni..baik pakai selipar jepun je kan..hehe

    ReplyDelete
  20. bukan patah kaki je ni.. mau patah pinggang jugak. apapun tak berani nak pakai. nak2 lagi tgh boyot

    ReplyDelete
  21. mmg gilo ko....
    hanya layak pakai kasut di citarasa rinduan,...

    kalau berangan nak try., ayu pilih yang kristal hahhahahah.. unik

    ReplyDelete
  22. semua xsuai tuk kaki..

    ReplyDelete
  23. Mak aiii..Tak sanggup nk memakainye.. :)

    ReplyDelete
  24. mau arwah nanti ni..hee

    ReplyDelete
  25. ish ! x sanggup lah nak pakai.. lagi2 yang berbulu bulu tu.. haha

    ReplyDelete
  26. fuh sis
    tak larat nak membawanya
    setakat nak posing2 pun rasanya tak sanggup
    terseksa kaki i u.......

    ReplyDelete
  27. perghh! giler xtrem ni kasut...

    ReplyDelete
  28. ok jugak tuh...
    sapa2 brani bole laa cuba..

    ReplyDelete
  29. mcm2 kasut ada..ngeri pun ada bila tgk kasut2 pelik tu...

    bestnya akak pasal yg free mc chicken tu...sy dah petang br tau ada...x beli pun...

    ReplyDelete
  30. MACAM2 PATTERN... MUNNA PAKAI YG MEMBERI KESELESAAN JE

    ReplyDelete
  31. tak sanggup nak pakai yang pelik2..silap2 patah kaki..urat putusss..lady gaga mesti dia akan cuba semua ksaut kat atas niee..unik yg xkena tmpat..hehe

    ReplyDelete
  32. cantek..tp ada yg mcm x praktikal je kan..huhu..mcm2 idea org utk ber pesennn >_<

    ReplyDelete
  33. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ni mau kasi betis tercabut ni ..

    ReplyDelete
  34. hehehehehhe suke kasut yg ada kartun2 tu.akk,knp post terbaru akk kua NOT FOUND?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...