Monday, May 30, 2011

kerdil disisi SI KAKI panjang !


salam semua

huhuhuhuh x menahan akak melihatnya .. x pernah lagi jumpa insan kerdil nie .. pernah tahu lahhh .. dan si kaki panjang nie ... perghhhhhhhhhhhhhh panjang benorrrrrrrr ! terkasima kejap akak bila lihat nie huhuhu , 
ok lah moh layan pic2 nie :))

He Pingping from Inner Mongolia, China's autonomous region, the world's smallest man sits underneath Svetlana Pankratova from Russia, the Queen of Longest Legs, as they pose at Trafalgar Square in London, Tuesday, Sept. 16, 2008.


Pingping, born with primordial dwarfism, holds the Guinness World Record for the smallest man at 74.61 cms (2 feet and 5.37 inches) and Pankratova holds the Guinness World Record for the longest leg of any woman at 132 cms (4 feet 4 inches) in length.


kecilnya dia di bawah si kaki panjang .. panjang tuu woooooooooooooo
hari nie nak berbuka apa ya ?? any idea huhuh





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

29 comments:

  1. erkk..yg panjang tu panjang mana ek.xde plak perbandingan ngn manusia berketinggian normal..tp yg kerdil tu mmg kecik btl..kesian dia..anugerah Tuhan..

    ReplyDelete
  2. tu kaki ke pendayung sampan? ekekek...

    ReplyDelete
  3. alahai kerdilnya. huhu

    ReplyDelete
  4. tinggi vs kerdil..hehe.

    ReplyDelete
  5. kalau x silap si kerdil tu dah ninggal.. dia penah masuk dlm program tv yg omputih lumba2 tu.. explore race ke ape..

    ReplyDelete
  6. subhanallah..dah pernah tgk yg kecil tu..tapi br 1st time tau sal kaki pnjg tu

    ReplyDelete
  7. yg plg kecil tu dah meninggal dunia rasanya..pernah di beritahu dlm amazing race sebab dia pernah di jemput dlm rancangan realiti tu...

    ReplyDelete
  8. alahai..bole lak dia tu nyelit kat stu..

    tapi mmg kerdil betul tu..setinggi budak 2 thun kot eh?..

    ReplyDelete
  9. Mak datuk, jauhnya beza!

    ReplyDelete
  10. suziey ~ aah dik .. dia terlalu istimewa di mata kita kerana kekecilan dia tu ..

    ReplyDelete
  11. ejulz ~ oh ya .. ermm akak x tahu pula pasal dia dah meninggal tuu :)

    ReplyDelete
  12. munna ~ haa tu lah akak x pernah tgk xplore race tuuu , tu yang x tahu kalau2 dia betul2 dah meninggal ..

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. cantik tuan tanah ni.. comel..akak orang pahang ke?saya pun pahang jugak...

    kerdilnya..ciptaan Allah

    ReplyDelete
  14. kak ieda.. good articel.. rajin akak cari info2 gini.. suka saya baca

    ReplyDelete
  15. akak,akak rasa dia dongak ke atas tak time diri celah kaki tu? hehe..

    ciptaan Allah sesungguhnya tak tercapai di fikiran manusia...

    ReplyDelete
  16. eik

    dia dibawah. so nampak apa diatasnya yer..
    hahaha...
    nakal ayu lepas berbuka, kamu buka apa ieda??

    ReplyDelete
  17. comelnye...awe pernah amik gambar dengan orang paling tinggi dan rendah di Pakistan..waktu tu mereka datang Melaka..heheh

    ReplyDelete
  18. @izahdaut aah dik .. akak org pahang .. kita samee :) tkasih atas pujian ituu

    ReplyDelete
  19. @Juwita Jamaludin ekekek kdg2 ketandusan idea .. tapi still nak blogging ! :)

    ReplyDelete
  20. @~izan~ hahahah no komen dik .. kalau izan mcm mana ?? kalau akak .. x kan x donggak kan ekkekekek

    ReplyDelete
  21. @Citarasa Rinduan ahahah memang nakal .. sbb ida x terfikir akan ituu :)0

    ieda berbuka nasi ayam jew ayu kawan bagi sbb bantu dia dlm majlis di kolej tadi .. alamdulilah rezeki :)

    ReplyDelete
  22. @Nur Hawa Mohd Zin oh ya .. haaaaaaaaaa akak pernah dgr dia dtg ke malaysia kan :)

    ReplyDelete
  23. a'ah..dia ni dh meninggal..ada dibgtau dlm Rncngn amazing Race tmpohari..

    ReplyDelete
  24. sekom kak ieda.

    terima ksih sudi ke blog kita.salam persahabatan dari kita.

    huhuhu...pnjang kakinya.tak nak kaki panjang.nak kaki slim2....

    ReplyDelete
  25. kecik nyaaaa....aduss...sian dia..takleh merasa hidup sbg lelaki normal...sapa nk kahwin dgn dia...huhu

    pjgnyaaa kaki.....kepala cam kecik....aduss..
    huhhuhu takpelah...semuanya ciptaan Allah....

    ReplyDelete
  26. pjgnye kaki diaa..wahh..sangat cantek kaki diaa..nak kaki camtuee..waaaaaaa...

    ReplyDelete
  27. yg kerdil tu mmg kerdil btl la...
    jom..http://amienanacollections.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. pehhhhhhhhhhhhh panjang gila kaki dia nyek....

    ReplyDelete
  29. panjang benor kaki dier..takut nya tengok.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...