Saturday, May 21, 2011

kejap ada kejap X DER


salam semua

entry minggu lepas , entah kenapa x kuar ...
try test & error .. hahahhaha entah per2 kan blog nie .. sekejap kuar entry nie .. sekejap dia hold pastu dukkk kat draf tuu huhuh




adiah2 sempena HARI GURU dari nina & riena .. awal2 lagi dah cakap , ibu belikan 3 hadiah setiap seorang tau .. x leh lebih .. ibu x der duit ekekekek :) alhamdulillah semuanya memahami .. that's what I want !







Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

14 comments:

  1. siap berbalut tu..
    akak pom bajet 3 hadiah gak seorg..tapi xde nk balut2 sb beli pom hadiah yg sepesen ajo..

    mungkin budak laki kan..xkisah sgt..jnji beri kat cikgu dia..hehe

    ReplyDelete
  2. utk Sha xde ker? huhuh

    ReplyDelete
  3. saya bagi coklat jer kat cikgu2 dia org tu...
    senang.

    ReplyDelete
  4. byk gak tu...sporting nye akak..
    anak sya lum pandai mintak lgi sbb baru tadika...ready la tunggu sekolah betul nanti msti demand hadiah jugak...huhu

    ReplyDelete
  5. huhu nak beli tuk semua cikgu alamatnya rabak la wallet mak ayah..hehe

    ReplyDelete
  6. teringat zaman sekolah dulu.. bila nak hari guru je suruh mak beli prezen utk cikgu :)

    ReplyDelete
  7. nanti anak munna pun mcm tu jugak..pasal ummi dia pun dulu2 time hari guru sibak minta mak belikan hadiah utk cikgu...

    ReplyDelete
  8. @sarah-najwan ahhahah aah kak , saya tu lain sbb anak perempuan kut x nak same ekek :)

    ReplyDelete
  9. @sha a.s kena ngajor anak akak dulu ler :)

    ReplyDelete
  10. @ainnoraini oh ya .. aah ada org bagi cup cakes pun ye jugak kan dik ;)

    ReplyDelete
  11. @Noriz haaa tu lah , ekkek tu pun dah warning awal2 x lebih dari 3 org cikgu .. :)
    haa noriz kena lah stand by :)

    ReplyDelete
  12. @Kalamhati ha tahu x per .. ader mamber anak ieda kan siap belikan SR lagi utk cikgu2 mereka .. huhhu tu bapok kayoo2 belakee ekekke :)

    ReplyDelete
  13. @CikPuan Fara oh ya ... zaman akak x der lagi adiah2 utk cikgu2 nie :)

    ReplyDelete
  14. @munna ahahah time akak dulu munna .. x sempat bagi2 adiah nie .. ermm biasa kami buat sambutan je :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...