Monday, May 30, 2011

janji KENYANG !


salam semua

semalam x tahu nak masak ape , sampai rumah dari kg dah cakap ngan hubby x nak makan nasi .. so akak pi beli bahan2 utk buat mee grg .. ermm mcm biasa mee grg akak x der sayur .. tu mujur ada taugeh .. sbb anak2 akak x suke .. ermmm alhamdulillah selamat utk mlm tuu .. makan pun dah agak lewat , dah dekat kul 8.30 mlm .. x perlah janji akak x lapar sgt sbb insyaallah bekalan utk perut hari nie :))

 mee grg biasa2 jeeeeeeee :))

 bahan2 punnn biasa2 aje .. :)



haaaaaaa kebetulan ont'tway balik ada pasar malam .. tujuan hanya satu nak beli kacang rebus nie .. huhuh dah lama mengidam nak makan .. sedappp ! sebekas rm 2.00 , ok lah kannn

UOLS DAH LUNCH ! ...

 


Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

27 comments:

  1. dah lunch... sedut sakan tadi kak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. i x lunch pn psl kenyang lg...[pehh,pdhal nk diet! ekekke]

    kak, mee goreng tu nmpk so delicious taw....basah² gitu...haishh

    ReplyDelete
  3. betul..janji perut kenyang dan lalu mkn waima mkn nasi ngan telur mata ajo..ehhhee

    akak 5 mnit lagi nk lunch..ai kan kat umah..cuti skolll..

    ReplyDelete
  4. pergh... terliur tgk mee goreng akak...walaupun simple nampak basah2 tu sedap je...

    ReplyDelete
  5. terliur tgk mee goreng kak ieda..saya mmg suka yg basah2 gitu...nyummmmm..

    baru lepas lunch...fillet-o-fish mcD..sbb x tau nak makan ape dah..:)

    ReplyDelete
  6. Nampak pun dh tau mee akak ni sedappp.. ;)

    ReplyDelete
  7. sedap kak mee tu, basah2 gitew, ieda ni tak tau nak makan pe, member g beli mekdi, pesan aje tapi hati kata takmo makan mekdi! camne tu! hehehe :)

    ReplyDelete
  8. mee basah yeh? behnyer..
    ena suka mee basah.. huby pun sama.. kalo goreng kering tu huby tak suka sangat.. basah2 gini laju je makan.. :D

    ReplyDelete
  9. cedapnye mee goreng basah..yum yum..
    baru pas lunch nie..makan nasi ayam kukus..alhamdulilah

    ReplyDelete
  10. nikmatnyer mkn mee goreng akak tu panas2.mskkan tuk saya blh sis?

    ReplyDelete
  11. nyum2 sedapnyaa mee goreng ieda..tuh.. :)

    ReplyDelete
  12. huhu mujur ada togeh, kalau masz, langsung x der pape.. haha

    ReplyDelete
  13. saya suka mee goreng basah, pas tu letak telur mata...perghhh, layan!!

    ReplyDelete
  14. dah..hr ni lunck kuetiaw grg jer. nak diet cam sis gak..x nak mkn nasi

    ReplyDelete
  15. Sempoi2 pon mee goreng tu nampak menyelerakan geng....

    ReplyDelete
  16. Mee goreng biasa2..tapi akak nampak luar biasa jeee...nampakkk menyelerakannnnnn...uhhh!!

    ReplyDelete
  17. ieda ~ alamak kes berat tuu .. ieda kena makan sbb preggy kan .. x lalu sbb nmood koot .. paksa dik .. paksa :)

    ReplyDelete
  18. wida ~ hahahha diet lah tuu ekekkek :) makan tetap makan cayunk cume jgn pilih nasi :))

    ReplyDelete
  19. kak kartini ~ hahah akak tgh lapoor tuu :))

    ReplyDelete
  20. menariks..mee goreng basah!

    ReplyDelete
  21. terliur tengok mee ni..
    aduh terus rasa lapar..

    ReplyDelete
  22. yang basah2 tu yg buat terlioooo tu..

    ReplyDelete
  23. alahai,
    mee goreng,
    rindu plak mee goreng yg mama masak,
    nyum nyum

    ReplyDelete
  24. dah lama jugak xmakan mee goreng...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...