Thursday, May 26, 2011

huhuhuuhuhuhuhuhu


salam semua

 sure pelik dgn tajuk entry akak kali nie .. kan kan kan
ok .. sgt2 cantik kan dari pandangan mata kite  ...ada apa2 yg pelik tak dengan apa yang anda dpt lihat dari gambar ini ???


  sungguh putih bersih kulitnya kannnn 



dan ia adalahhhhhhhhhh

 v
v


v


 lagi 


v


v


v


v


v


 dan lagi 



v


v


v


v


v


v


v


v


What the *@^(#@#, she's a man!!!!








Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

43 comments:

  1. akakkkkkkkkkkkkk bencik lahhhh.hehehehe man pon cantek.

    ReplyDelete
  2. alamak!!!!cantik nyerrrrrr tak kira la mase lelaki atau mase perempuan!!! :)

    ReplyDelete
  3. uisshhhhh..
    dia sgt cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    dan

    sgt hensemmmmmmmmmmmmmmmm..

    camner tu kak??? y pompuan blh jth hati, y laki blh jth hati

    ReplyDelete
  4. lorr lelaki ke? Tapi kan bila dah tahu dia lelaki, tengok semula gambar dari atas, terus nampak tak cantik...huhuhu

    ReplyDelete
  5. haha tgk bentuk muka masa mula2 tadi da bole agak tu laki. haiyaa

    ReplyDelete
  6. Pelik betul jadi laki tu comel & hensem dah tak payah nak pakai pakaian wanita pun takpe..

    ReplyDelete
  7. X sangka dia lelaki kak..cantik banget.. ;)

    ReplyDelete
  8. haii... lama tak masuk sini.... semakin kurus dahh ek..jeless saya hehehe

    ReplyDelete
  9. ahhhh..tipah tak mahu tertipu...tp tertipu juga kali ini..lelaki..berkulit putih , mulus...oh tidakkkkkkkkk....

    ReplyDelete
  10. cantiknya lelaki itu..huhu

    ReplyDelete
  11. hehe dah pernah dapat emai;
    psl ni
    serius lawa
    kalah yg pompuan btol hehee

    ReplyDelete
  12. best ayt tu..she's a man^^

    ReplyDelete
  13. Alamak..gojes cam perempuan betul.

    ReplyDelete
  14. nak kurus macam tuh! huhu

    ReplyDelete
  15. @Eye_nee ahhahahahah sowiiiiiiiiiiiiiiiii :))

    ReplyDelete
  16. @Nana oh ya dik ! ekekkekek akak pun dari email gak nie :))

    ReplyDelete
  17. @wida ekekkek semua tertipu termasuk akak huhuhu

    ReplyDelete
  18. Lor laki ka? tertipu la plak...

    ReplyDelete
  19. hehehe...dah jangka dah... mcm nampak je tombolok kat bawah dagu dia tu... hahaha...

    p/s kak sorry x leh call.. asben dah tertanya dgn jiran sebelah rumah ni.. segan lak nak ajak akak dtg ukur2 lak..

    ReplyDelete
  20. bila tahu dia lelaki bila tgk blk gambar mekap bagai tu baru la perasan ada mcm lelaki hehehe

    ReplyDelete
  21. cantik la kak...tak sangka lelaki.tp lelaki tu mmg jambu pun.tak macho..

    ReplyDelete
  22. aha..
    dah agak dah..hancusss..

    ReplyDelete
  23. Pandai dia menyamar..jgn tertipu.

    ReplyDelete
  24. haishhhh.. tipah tertipu la kak..
    ahahah, gile gebus die.. tak caya yg jantan upenyer

    ReplyDelete
  25. i dah agak dah sebab pic pertama tu tak seksi..akekekkekeke

    ReplyDelete
  26. fuh.......tak sanggup nak tengok sis

    ReplyDelete
  27. huhuhuhu..dada flat! tapi memang cantik!

    ReplyDelete
  28. lelaki muka jambu, kalau bersolek dan pakai pakaian perempuan nampak sebijik cam perempuan,

    ReplyDelete
  29. wahhh leh jadi dua2...
    hik2...
    lawoonyaa masa jadi perempuan, cuma tang bahu tu nampak pelik..

    ReplyDelete
  30. huhuhuhu....potong stim betul lah

    ReplyDelete
  31. pernah tgk mende ni dulu...masa tu mmg tertipu gak sbb sbiji cm pompuan kalau tgk skali lalu..

    ReplyDelete
  32. LORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR....sabo jerk laaa...mukanyaa..xleh blahh..adehh..

    ReplyDelete
  33. hehehe...saya dah tau itu lelaki..

    ReplyDelete
  34. ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
    akak likes sb da dpt komen..ni la pop up komen cik ieda dio...hehehhehe

    gmbr ketiga tu nmpk kejantanannya..bahu ke bwh gtu..hehhe

    ReplyDelete
  35. mmg now ramai lelaki yg 'cantik'

    ReplyDelete
  36. pewiiiiiiiiiiiiiiiiiiit...cantik giler seh..

    ReplyDelete
  37. lelaki e2 sungguh cantik..kekekkkee

    ReplyDelete
  38. zaman skang ni takleh pandang sekali aje..kena berkali2...hehe..

    ReplyDelete
  39. haishhhhhh...cantiknye die..kulit die...auwwww..kalah pompuan..

    da agak da tadi die laki tp cube nk nafikan sbb cantiknye die..

    ReplyDelete
  40. cntiknya....jeles disitu....

    ReplyDelete
  41. kulit dia cantik.tp still nmpk pelik muka dia dlm baju perempuan..

    ReplyDelete
  42. tgk bahu n dada dah nampak bidang..tp mmg cantik hehe..jeles2

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...