Monday, May 16, 2011

hermmm melepas sudah .. TAPI akak suke !


salam semua

huuhu akhirnya dah mengaku .. dlm diam .. x nak cakap kat org .. dah tuu nie ape ?? adehhhh apa2 punn kalau betul nak buat guaneee ... dah jodoh .. upssss lum lagiii nie baru intro ekekkeke


Akhirnya setelah hampir setahun merahsiakan perhubungan mereka, Rozita Che Wan mengakui yang dia sedang bercinta dengan Shahir. Tapi yang peliknya Shahir menafikan berita ini. Adakah RCW yang tergila-gilakan Shahir sampai sanggup mengaku? Atau Shahir takut hilang populariti? Berikut adalah pengakuan RCW:-
Bukan niat nak berselindung. Malah ada rakan media yang sudah mengetahui mengenai hubungan kami, tetapi mereka menghormati permintaan saya untuk tidak dihebahkan. Cuma saya tahu dia (Shahir) perlu menjaga hati ramai orang, termasuk peminatnya. Dia lelaki baik. Saya tertawan dengan sikap dan budi pekertinya. Saya senang bersamanya. Tambah pula kami berasal dari kampung dan mungkin itu juga antara sebab kami serasi. Cuma setakat ini, keluarga masing-masing tidak tahu dengan jelas hubungan kami. Soal merencana masa depan, sebaiknya soalan itu ditanya kepada Shahir. Saya hanya mampu berserah, pada masa sama berharap hubungan kami akan berakhir ke jenjang pelamin. Saya mengharapkan pengakhiran yang indah
Pergh. Nampaknya RCW dah tak sabar-sabar nak berkahwin dengan Shahir. Mungkin nak merasa pucuk muda? Almaklumlah RCW pun dah lama kesepian. Shahir pun buat apa tunggu lama-lama lagi? Orang dah bagi line clear habis dah tue.
Sayangnya Shahir berkata begini semasa diminta komennya:-
Sampai masa yang sesuai, saya akan berterus-terang dan cakap perkara sebenar. Saya bimbang kenyataan atau komen ini akan disalah erti pihak tertentu. Pihak tertentu ini juga bukan merujuk kepada peminat. Cukup saya katakan, saya ada sebab tertentu untuk berdiam diri lagi sehingga ke saat ini. Saya yakin Cik Ta (panggilan kepada Rozita) juga memahami apa yang saya lalui. Saya tidak mahu tergesa-gesa membuat kenyataan. Biar reda kehangatan ini, saya dengan sendirinya akan bersuara. Saya yakin setiap persoalan ini pasti ada jawapannya
Rasanya memang Shahir takut popularitinya merudum kot. Apa pendapat korang? Adakah korang bengang RCW jatuh cinta dengan Shahir? Atau korang Shahir pujaan korang menjadi milik RCW? Hehehe

sumber : abang NARA


** apalah shahir nie .. mengaku jelahhh x hilangnya populariti tuu .. akak tetap minat !!! lalalallalalal ( nada geramm ) hahahahahha








Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

26 comments:

  1. uish...tak sesuai gitewwwww
    lebih kurang cam linda jasmin ngan que haidar ler nie...

    tp kalau dah suka sama suka tu sis
    baik ler dipercepatkan ye tak....

    he he heh

    ReplyDelete
  2. uikkk..cmner RCW leh jatuh cinta ngan shahir nih..mcm muda sgtlah shahir tuh..nway, beruntunglah shahir dpt RCW yg menjadi pujaan ramai tu kan..bukan stakat idola lelaki tp org pompuan pon ramai terpikat ngan kecantikan RCW (termasuk sy lah tuh..hehehehe)

    ReplyDelete
  3. hehe..semoga dorang kekal bahagia...dan berakhir di jinjang pelamin..

    **dulu eida buat komen jenis pop up kan..yg kuar kotak kecik tu..skrg buat pesen komen gini..akak akn problem utk sign in..hehe..

    kalu komen pop up tu..diret je kuar nama akak..

    ReplyDelete
  4. uih mak ai,
    biar btoi,
    hurm,
    dunia dunia.....

    ReplyDelete
  5. ok jer cik ta ngan shahir...shahir tuh cepat2 r minang cik ta...mende baek x elok dilewat2kan..huhu..

    ReplyDelete
  6. nape la mereka ni takot nak mengaku kak ek? bukan ke berkahwin tu akan tambah kan rezeki? heheh

    ReplyDelete
  7. hmm tu lah kan.bile shahir ckp cm tu mcm dh memalukan cik ta lak.mengaku je.then kawen.

    ReplyDelete
  8. ouchh ye ke kak ieda..ish..ish..x sesuai ler..
    hehehe..tp dah jodoh x per kut..moga kekal bahagia..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. boley pulak ek rcw ngn shahir..

    jauh bbnor tu..angka bukan mnjadi ukuran hehe

    smoga bhgia..bek ngaku kaih syahir heee

    latest entry : Mampukah aku???

    ReplyDelete
  11. laa..yeke dorg ni bcinta...sumpah x tau...psl da lama x update gossip artist dgn abg nara...eheehe

    ReplyDelete
  12. duk sini mcm dukblog sendiri plak..pasal sama kan..akak gak tu..bila akak bertemu akak nora..cuma akak ni dah kurus..akak nora masih berusaha...haha

    kelako la baca entri ni..paling tak tahan kat pucuk muda..apa pun lantak korang la..akak nora tak heran..hehe

    ReplyDelete
  13. amboii,..kemain lagi kak rozita kite,..huii,dpt yg ensem gitu,mude plak.ehhe,..klu ade jdoh,xkemane,..

    ReplyDelete
  14. kalau dah cinta, ikut je kata hati..yg penting deap bahagia.. betul tak..

    akak tu melepas ape? pucuk muda juga ke..heee

    ReplyDelete
  15. kalau dah jodoh nak wat cam manakan. Kalau boleh carilah yang seusia. ketara sangat perbezaan umur. kalau beza 2 atau 3 tahun tak pelah . tak payah explain paham sendiri sudahkan ieda. lelaki lebih tua tak pe.

    ReplyDelete
  16. xsetuju!!! haitu tgk muka depan magazine apa ntah..adehh..mcm ank teruna dgn maknya je..haihhh geli la.uwaaaaaaaa

    ReplyDelete
  17. *kak, fiza tk reti la psl read more tu..psl husband yg tlg buat dlu..lps tu bru2 ni ada org tnya gak nk cri tutorial balik kt blog kitorg rujuk tu tk jmpa dah tk igt sape..sbb dr awl thn lps lg gna read more..

    ReplyDelete
  18. hehe..kalu komen jenis gini..jika blogger tu buka melalui klik nama blog..jika dia nk komen..means kene loading balik keseluruhan blog..kalu line tenet slow..prob jugak..

    jika dia tekan terus tajuk n3..xpe..terus kuar n3 dan tersedia ruangan komen..

    kalu komen pop up mcm dulu..senang..blog xpyh loading baru..cuma kuar terus kotak kecik..hehee
    ni khas utk org yg singgah lambat mcm akak ni..salu akak klik nama blog awk..tersedia byk n3 terus..kalu akak nk komen..akak tekan je post komen..kuar pop up komen..

    kalu gini..kene loading satu2 entry..baru bole komen..

    xkisah ieda nk buat camne..janji gembira..heheh
    tapi ramai blogger suka pop up komen..senang..

    ReplyDelete
  19. kita doakan yang terbaik la tok mereka..tapi RCW tu memang cantik pon..untung ape..hehehe

    ReplyDelete
  20. kalau dah jodoh ape salahnye kann...dah suke same suka nikah jer la...
    habis citer, tak menimbulkan sebarang fitnah...

    mmg sepadan pun dia org tu berdua walaupun jarah umur byk bezannye...

    ReplyDelete
  21. owh... dah balik rumah br dpt tahu gosip2 ni. hee ^^

    ReplyDelete
  22. @MrS. F!zA oh ya ke dik .. ok dik thanx dik .. x per .. nanti akak try tanye org lain pulak :)

    ReplyDelete
  23. @sarah-najwan oh yaaaaaaa kak .. bila ieda baca balik .. baru ieda paham .. huhuhu ok lah kak kita tgk mcm mana nanti ya .. kalau ieda nak tukar , tak tahu lak macam mana .. masa buat tuu tutor dari kawan blogger jugak :)

    kalau ramai kawan2 komen susah nanti ieda try buat semula mcm mana erkk :))

    risoo lak nanti akak tak mau terjah dah ekekke

    ReplyDelete
  24. baru tau baca post ni.hehe.
    betul ke ada cinta antara mrk dua ni @ ada sebab lain?memacam kan.

    ReplyDelete
  25. nasib baik dua2 munna x minat...biarlah depa asalkan bahagia...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...