Monday, May 2, 2011

GEGAR blogger ktn PART III - kita sama2 belah


salam semua ...

dah masak lom ?? ahhahah akak x masak ari nie sbb lauk semalam ada layie .. pulak tuu dah masak bfast pagi2 tadi nasi grg kan .. sooo anak2 semua kenyang lagi .. + hubby pun nak makan nasi grg pagi tadi lagi .. ok kira selamat lah .. nie .. duk ngadap pc .. edit2 pic utk tatapa semua ..  haaa nie part III .. jgn bosann naaaaaaaaaaa .. 

ok lah moh layan pic2 yg memang menarik dan sukeee sgt2 akak tgk .. :))


 suke tak pic nie ??? baik suke ekekekek .. akak suke .. semuanya ceria .. walau x ramai .. tapi meriah dgn hilai tawa kami .. semua duk pandag2 .. sbb kami dah buat taman tuu mcm umah kami .. kan kan kan .. :))
 




 choc indulgance dari SR .. sgt2 sedapppp :))

 apalahhh yg di omel oleh kak zea .. sampai jaja senggeh tuuu :))

 dikkk .. pandang akak erkkk .. ecehhhhh :))

 love this pic .. nice , thanx pada adik izan , sudi jadi 
camerawoman petang tuu :))


 dengan zue analeeya
 jaja & zue ..


 its candid !

 dengan wan aka kalam hati


 zue analeeya , jaja , kak zea & wan ... uols are friendly ... :))

 end of PART III


41 comments:

  1. wah..bestnya, gathering apa ni..tiba2 baca dh part 3.
    kena reverse balik ni..hehe

    ReplyDelete
  2. kak..awat bila save..gambo ni jd cannot read ek...tak dapat jaja nak copy..

    ReplyDelete
  3. erm...bestnye dpt makan kek SR..

    ReplyDelete
  4. amboi.. syoknye gathering ehehe.. part makanan yg best. macam2 ada nampak..

    ReplyDelete
  5. hadoiiiii.... dah part 3 akak nih... kita blom pon wat lagik... hukhuk...

    adusssss kak.... nmpak sgt saya jadik giant biler bergambo dgn blogger2 lain... gumiksss sudahhhh... huhuhu.... tp yg pnting, kita hepy semlm kan?????

    ReplyDelete
  6. wida ~ ekekek baca part I dik dari awal baru gempak ekekeke :)

    ReplyDelete
  7. ctk lah yg bwk kek SR tu..

    ReplyDelete
  8. jaja ~ uik .. dik save image as .. pastu copy lah dik :) try lagi sekali ya .. akak buat ok je ...

    ReplyDelete
  9. zura ~ kekek tu lah cake its not in mind .. tapi bila ada yg bawa .. cam best je raseee :))

    ReplyDelete
  10. amal ~ tu lah dik .. syok ehhh :)

    ReplyDelete
  11. zue ~ alor dikk usah dikisah yg gumiksss tuu .. janji kita happy semalam .. dlm kenangan tau ..

    ekekek laju2 sbb banyak pic layie nieee :))

    ReplyDelete
  12. farra ~ ya izan si kecik molek .. kalau tgk wajah x gaya mak anak 2 tau .. dia sgt2 kecil org nyaaa berbanding akak huhuhuh

    ReplyDelete
  13. ehh akak dg guna template baru ekk..hehe best nye dapat kumpul2 cmtu kan pastu makan kek sampai menjilat jari nah..akak2 dlm pic semuanya lawa2

    ReplyDelete
  14. suka tgk..1 big family:)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Ieda

    tahniah...berjaya kumpulkan bloger

    ps: kesian adik tu.. tersepit dicelah tangan2 mama mereka

    Wassalam

    ReplyDelete
  16. hai kak eida...cantiknya gambar..

    ReplyDelete
  17. biarpun tak ramai, tapi meriah.keikhlasan setiap yang datang penting. bestnya ieda dapat makan kek izan buat. semua makanan sedap-sedap.

    ReplyDelete
  18. CIMDDC ~ akak .. tu kek dari SR .. kekke bukan izan buat :)

    ReplyDelete
  19. adinda ~ thanx dear .. :)

    ReplyDelete
  20. bro rozali ~ ekekek saya baru perasan bro :)

    ReplyDelete
  21. qis ~ jgn maraaaaaaa na :))

    ReplyDelete
  22. alexa ~ dik nie semua teman2 blogger bukan family :) tapi dah mcm keluarga dan adik beradik pulak :)

    ReplyDelete
  23. mek ~ yup dik .. bosan dah 3 coloumns .. pueh jugak adjust tuu :))

    ReplyDelete
  24. meriahnyer...terasa nak join je sekali..huhu

    ReplyDelete
  25. lydia ~ thanx lydia . kalau dekat sure akak ajak dik :))

    ReplyDelete
  26. ha ye la..terkepit anak2 izan celah tu hehe..eh cik ina..kek tu kek SR..izan mmg tak buat ape2..suma beli je heheh

    ReplyDelete
  27. jaja tak dapat momentum nak update gambo gathering lagi..insyallah esok la kot..hehhehe..nak survey gambar kengkawan jek dulu..

    ReplyDelete
  28. izan ~ tulah .. akak x perasan anak dara izan kat situu ekeke :)

    ReplyDelete
  29. jaja ~ x per dikk .. sok buat erkk .. leh akak terjah :))

    ReplyDelete
  30. wawawa jat xde!huhu.kak,bila nk buat lagi?

    ReplyDelete
  31. AKAK LIKES IEDA...MUAH2..MUAH2...

    AKAK COPY DEH..HAHAHHA

    ReplyDelete
  32. zati ~ insyaallah next planning nanti akak sure btahu tau :)

    ReplyDelete
  33. gee ~ yes dikk seronok sgt2 :)

    ReplyDelete
  34. sarah ~ eekekke ok2 kak .. silakan :))

    ReplyDelete
  35. kak,
    sedihnya tak dapat datang...kesihatan x bape mengizinkan... hukhuk...

    Hajat tak kesampaian

    ReplyDelete
  36. seronoknye.....tak dpt nak join...masih di kampung time tu.....bila la lagi ye nak buat gathering pantai timur yerk...?

    ReplyDelete
  37. waaa dh jmpa blogger2 kuantan yek..hehe..bgs..mengeratkan silaturrahim :)

    ReplyDelete
  38. tmpt ni kak ne ek sis???umah sis area mane???leh g jln nanti wat kecoh kat umah sis...

    ReplyDelete
  39. besnyeeeeee suka suka suka.....:-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...