Sunday, May 1, 2011

Gegar Blogger Ktn - Part 1 - yg terawal !


 salam semua

panas .. panas .. pic panas lagi nie .. ekekkeke xcited nak upload .. x leh unggu lama2 ...  alhamdulillahhh hari ini 01 mei 2011 , bertempat di Taman Bandar , Ktn Pahang , jamuan portluck gader2 blogger ktn berjaya dengan meriahnya .. syukur .. walau gegar kali ini tidak berapa nak gegar dengan kehadiran teman2 blogger yg x ramai , tapi akak happy sbb program ini berjalan dengan lancarnya .
Macam biasa akak adalah yg terawal sampai .. kan cakap 3.30 ptg .. sooo kena tepati waktu .. ekekekek :)  ok2 , sblm tuu akak nak ucapkan terima kasih kepada rakan2 blogger yg sudi memeriahkan GEGAR kali nie .. kepada kak zea aka sarah najwan , adik zue analeeya , adik jaja aka JaJa'z, adik izan & wan aka kalam hati bersama adik dan anak saudara dia .. thanx alots kerana sudi hadir .. syukur walau x ramai , tapi ini adalah program julung2 kali nya kan .. soo akak memang x expect ramai yg dapat hadir .. :) 

apa2 pun pertemuan ini amat bermakna kerana dpt mengeratkan lagi hubungan diantara kita kan :) kita seronok cit cat , gosip2 .. kepochi2 .. hahahahha , lawak bila dpt tahu adik izan & adik jaja duduk di taman perumahan yg sama , cuma lorong sahaja yg memisahkan mereka .. :) bayangkan kalau x berjumpa mcm nie .. mana nak tahu mereka adalah jiran sebenarnya ....

ok lah mohlah layan pic part I , dimana akak dah pun berposing2 bersama anak2 bila kami yg pertama sampai dahulu ... :)


teka .. apa yg akak bawak ???
haaaaaaaaa ini lah MURTABAK MAGGIE :)








 permandangan di tasek taman bandar ..

 


zahrien dan riena yg memang suke sgt ke sini .. dah lama jugak akak x bawa anak2 ke sini .. :)



alamak ! pipiii tombamnyeeeee :)




last sekali mcm biasa .. pic bersama teruna tersayang .. suke pic nie .. uolsss suke tak ??? awwwww ... hahahahha kasi dushx3

end of part I

34 comments:

  1. tak pernah makan murtabak maggie... :) datang bawa pinggan ni..ada lagi tak?

    ReplyDelete
  2. Assalam tertingal kapal la
    nanti bila nak buat lagi bagitau la yek hehhee

    teringin nak makan mutabak maggie tu walllaaaa

    ReplyDelete
  3. nur hawa ~ ekekke dah habis dah dik .. sedapp .. try lah buat .. sgt2 senang dik :)

    ReplyDelete
  4. anak ulu cheka ~ loor kekekke insyaallahhh nanti , kalau akak buat sure akak btahu yaa ..
    follow lah blog akak leh tahu perkembangan terkini :)

    ReplyDelete
  5. akak,nnt kalau ada masa, email sket gmbr reramai..gmbr yg pd izan ni blur la plak..hehe..sedap giler murtabak meggi tu..mmg mantop!~

    izan ada add akak kt ym =D

    ReplyDelete
  6. wahhhhh sdpnya murtabak tu....teringin.

    ReplyDelete
  7. xcited gk ni ratu nk tgk...lg..lg..lg kak...

    ReplyDelete
  8. kak..sue slalu buat mrtabak meggie..tp slalunya sngtlah maaaaaa...sinnnnn....uhuk3

    ReplyDelete
  9. wahhhhh... cepatnya.... jeles2... hehehe...

    mmg best kan kak gosip2 dan kepochi tadik... gelak tak hengat... part bergamba ramai2 tuh best... mesti org kt situ mandang pelik kan bila mak2 dara posing tak hengat... hahahaha....

    tp murtabak megi tuh mmg mabelesla kak... anak2 ckp sedappp... nnti akak bg resepi erk... he3...

    ReplyDelete
  10. sukaaaa..nmpak muda lah :)

    ReplyDelete
  11. salam..
    mesti syok kan sis..tak dpt g coz lupe ade wedding hari ni..nextime insyaallah

    ReplyDelete
  12. Sodapnya nampak murtabak maggi tu... posing2 dulu sblm yg lain sampai ye kak

    ReplyDelete
  13. xpe kak..pelan2 kayuh...lama2 ramailah yg join..

    dh tukar cat umah ye...cantik..

    ReplyDelete
  14. wah,, seap gile,, kak, saye dah follow blog akak,, akak follow i ea,, ngee,, kat http://buatduitorangmalaysia.blogspot.com/ bukan pasal dwet pun,, haha,,, kwn2 len add la kalo nak,,,

    ReplyDelete
  15. pergh!cam sedap je akak.smpan utk sy skit eh.hee :)

    ReplyDelete
  16. ni mmg betul part 1 sb hak lain lum dtg..hehe..

    nk tggu part 2 lak..keh3..akak smlm tido awl..penat berckp kepoh2..hhehe

    ReplyDelete
  17. Tu dia!ieda dah buat mukadimah tu..hehe

    Alhamdulillah..seronok sgt dapat berkumpul semalam..borak macam dah kenal lama dah kan..hehe

    ReplyDelete
  18. kaka sarah ~ ekekek tulah .. ieda balik je terus online kak .. hahahah tegar nie tegarrr :))

    ReplyDelete
  19. kalam hati ~ ekekek wann .. aah seronok kan wan .. ieda nak letak wan dlm bloglist lahhh sbb rasanya x der layie nie :)

    ReplyDelete
  20. Tu diaaaaa!!!! gambar hangat2 keluar oven dah boh dahhhhhhhh....jaja semalam balik penat sangat2..dan badan mula panas nak demam..mujur telan ubat then terus tido....seriusly seronok semalam dapat kenal2 ngan blogger2 kuantan..part tau izan sebenarnya jiran yg tak tahan tu...hehhe..punya lah kecik dunia..insyallah nanti2 kita buat second part punya gath plak yek...

    ReplyDelete
  21. jaja ~ ekkeke ok2 dik .. nanti akak nak add jaja dlm blog list akak .. rasanya x der layie dlm bloglist akak nie :) ...

    ReplyDelete
  22. bereh!kita sama2 letak..hehe ieda punya pun blum ada kt blog sy

    ReplyDelete
  23. alaaa mlepas nak merasa murtabak maggie hasil tangan kak ieda...dah baper kali dah buat tp nak merasa jg air tgn tuan punya resepi...mesti lg sedapppp

    ReplyDelete
  24. kak, saya teringin murtabak megi akak.. nampak sedap.. sumpah terliur.. kat sini mana nak cari entah.. =_=

    ReplyDelete
  25. amirrah ~ ermm jual x tahu .. tapi try buat dik .. sgt2 senang :)

    ReplyDelete
  26. lina ~ aloor dik biasa2 jeee :)

    ReplyDelete
  27. epa ~ huuhu next time akak buat .. tapi epa kena mai ktn lerrr :)

    ReplyDelete
  28. susumie ~ dik jgn taruk garam banyak .. sbb pada perencah maggie tu dah msain .. dan masa makan kita dah lawan mutabak tuu dgn sos kan :)

    ReplyDelete
  29. ratu ~ dah ada part II dik .. terjah dikk :)

    ReplyDelete
  30. hensemnya anak teruna akak tu...

    ReplyDelete
  31. murtabak maggi...akak tempeklah resepi kat sini...

    itu dia...gambar2 hangat dari oven... fresh2 belaka~

    ReplyDelete
  32. hihi,bestnya dpt lepak2.jat smpai kedah subuh hari sabtu kak,jum malam gerak.ari ahad baru ade kesempatan nk update blog.hihi

    jat guna template kat tempat ni kak http://www.leeloublogs.blogspot.com/

    ReplyDelete
  33. ajarla camana wat murtabakk megi tu..tak penah makan la ieda..

    ReplyDelete
  34. wahh..murtabak maggie ni Sha suke buat dulu...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...