Tuesday, May 3, 2011

GEGAR blogger ktn LAST PART ! - posing2 kasi GEGAR !


salam semua ..

akhirnyaaaa last episod gader2 kami di Taman Bandar , Kuantan ..
alhamdulillahhh .. happyyyyy sgt2 .. meriah bila kami bersama seakan sudah kenal mesra .. masa berlalu begitu pantas sehingga x sedar masa mencemburui kita ..  akhirnya kita berpisah .. walau sekejap cuma .. tapi nyata kenangan ini akan tetap terpahat selamanya .. 

haaaaaaaaa amikkk puitis tuuu eekkeke

masa nie kami x hinggat dah org2 sekeliling .. posing .. posing dan posing .. utk kenangan semua .. bukan senang kan .. lepas nie kalau ada waktu dan masa .. ada gader2 lagi x tentu dpt berjumpa lagi .. kann kannn .. so kenalah take pic , leh simpan sebagai kenangan ..  lepas pos mcm nie .. pos ini pulak .. 

lepas tuu akak ajak mereka post lompat2 .. hahahahhahhaha mauuu mereka nak .. akak ajak2 ayam jewwww .. ekekekek mana tahu ada yg nakkkkk kan ekekekke .. kata mereka takut GEGAR sungguh2 nanti .. muahahahha :)

ok lah moh layan pic2 akhir kami petang ituuu ....



 perasan tak uollsss akak sorang jewww x pakai kasut masa nie .. x perasan tau .. sbb xcited ahhahahha
  

 ecehhhhhhhhhh masing2 pos cunnn gituuu :) semuanya not available lagi tau ... kecuali yg bertudung pinkkk ituuuu :))


 yaaaaaaaa acara menembak tertembak dan di tembak !! 


 bersama adik izan yg cute .. terasa akak nie besar nooo lah hai bila ngan 
adik nie:))


 bersama kak zea .. 1st blogger ktn yg akak kenal .. me .. enjoy kak !!

  sesi membungkus mana2 yg x habis .. x baikkk membazir !


 dan akhirnyaaa , times running out .. berkemas untuk balik ..huhuhu



dan riena petang tu jumpa pulak kawan sekelas dia .. apa layie .. " ibu .. take pic ibuuuu .." ok2 .. mentang2 ko tgk ibu usung camera ke sana ke sini yaaaaaaaaaaa eekkeke :) its ok .. yg penting anak2 happy with this moment ..

yg penting semoga ikatan ukwah ini berpanjangan .. mohon maaf kiranya ada kesalahan selama kita bersua muka .. kerana yg baik dan sempurna itu dari yg maha esa .. dan kekurangan itu dari kita sebenarnya ..

sehingga ke temu lagi !! 
next GATHER2 DIMANA KITA ???? 


ps : ya tuhannnn line TENET hari ini kat sini slowwww ya amat ! .. susah tul nak BW .. slow2 lahh akak kayuh nie .. lepas nie akak serang lah rumah uols ekekke .. sowi sgt2 kalau lambat singgah umah uols .. ok .. :)


 

51 comments:

  1. akak..
    lya frust,,,, sesat.. xjumpa cari tmpat ni.. lps ni buat lagi yer... buat kat tmn gelora plok...

    ReplyDelete
  2. Waa bestnyaa da gathering meriah tgknyaa.. :)

    ReplyDelete
  3. kat bukit gambang!hihi.

    ReplyDelete
  4. tak kenal blogger lain, kenal kak ieda sorang je dlm gambo tu hehehe :)
    Ahh..Kecoh Kau Derr...

    ReplyDelete
  5. memang best.. best lagi kalau dapt makan mehun tue..hehe

    ReplyDelete
  6. bestnya ...sessi tapau menapau yang best ni. izan tu kecik je orangnya. ieda pun tak delah besar sangat.lepas ni mana?

    ReplyDelete
  7. aktiviti paling seronok adalah bergathering...

    so far zana dah 2 kali kot join gathering blogger @ fp nie....he he he..tu pun nun di KL sana sis...seronok..mmg happening sangat2...

    ReplyDelete
  8. xpenah lg join gathering blogger nie...

    ReplyDelete
  9. bestkan,pasni lebih close lah kwn blogger kak ieda ;)

    ReplyDelete
  10. bestnya... nnati nak joint boleh?

    ReplyDelete
  11. yan ~ insyaallah yan .. silakan sgt2 dialu2kan , kalau ieda buat lagi lah :)

    ReplyDelete
  12. mama umar ~ tulah .. seronok sgt2 .. dan yg penting hubungan itu tetap kekal dan kuat .. insyaallahh harap2 mcm tulah :)

    ReplyDelete
  13. misz ~ ha lepas nie akak leh lah ajak adik kan :)

    ReplyDelete
  14. zana ~ ha tulah seronok kan .. ermm kat kl selalu lah buat gather2 nie dik .. mcm bro ben tuu boleh dikatakan sebulan sekali .. :)

    insyaallah kami akan buat layie ..

    ReplyDelete
  15. CIMDDC ~ ekkeke izan tu kecik sgt2 kak .. saya rasa besar bila duk sebelah dia ekekke ..
    insyaallah kak , kalau panjang umur akan ada lagi gather2 nie :))

    ReplyDelete
  16. behnyer..

    tingin nak join tp tu la.. huhuhu..

    ReplyDelete
  17. mek ~ ekekke mee hun tu bloggers yg buat sedap dikk .. mee hun grg tomyam namanyeeee :))

    ReplyDelete
  18. ieda ~ ekekek tu lah kenal akak je kan .. lepas nie leh lah kenal yg lain2 lak :)

    ReplyDelete
  19. zati ~ fuh .. tempat sibuk mcm tuu x konperm boleh buat dik ekekek :)

    ReplyDelete
  20. rinna ~ alhamdulillah rinna .. memang seronok sbb kami bawak anak2 kan .. tu yg seronok tuu :)

    ReplyDelete
  21. lya ~ huhuh tu lah .. zue ada cakap dia jumpe lya di sure heboh .. sedih sikit sbb x dpt jumpe lya .. dah ingat leh jumpe kan .. x perlah dik .. insyaallah kalau ada jodoh , kita jumpe di lain waktu ..

    kali nie kite plan cantik2 yee :))

    ReplyDelete
  22. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnya.sume geng ibu2.bapa bapa sume tiggal umah eh kak?

    ReplyDelete
  23. wahh...meriah u olls! kak, da email no hp akak ke belom???

    sha g kuantan next weekend...

    ReplyDelete
  24. ni budak kecik nk mengkomen hehe..akak,bila izan gmbr dgn akak,izan rasa kecik2 sgt,akak plak rasa besar2 sgt..yg sebenarnya izan kecik sgt...hehe...akak ok je..vogue gitu hehe..

    best2 gmbr ni..hmm nk tnggu gmbr akak email ni,takpun amik kt sini je la nk email kt asben k sana nun...

    semoga kita berjumpa lagi..(bley je jumpa2 kat area2 kuantan kan kak?)

    ReplyDelete
  25. dah last part eh???? akak nih byk gambo candid lah... hambo saya muncung2 pon hado... huhu... buruk nau ruper...

    apepon mmg syiok geder2 tuh... lenkali kita wat kt area pantai plok nak??? BBQ tentu best kan???

    ReplyDelete
  26. hehhehehe boh komen kat last part aje la ek...

    Uwaaaa jelesnya tgk gader2 ni

    ReplyDelete
  27. sib baik leh cover ngan water mark tang kaki tu ye kak

    ReplyDelete
  28. wah bestnya kak , mesti meriahkan..

    ReplyDelete
  29. ena ~ x perlah dikk .. lenkali sure kita leh jumpe kan .. doa2kan .. akak pun teringin nak jumpe ena tau :)

    ReplyDelete
  30. rara ~ eh ada dik .. tapi geng bapa2 jaga anak masing2 ekekek :)

    ReplyDelete
  31. sha ~ eh ya ke .. ok2 .. akak bukak email nie .. nanti akak reply ya dik :)

    ReplyDelete
  32. izan ~ ekekek tu lah dik .. kontra kan kite nie ekkeke :)
    dikk akak dah try emailkan pic tuu tapi slow sgt lah dikk .. lepas email dia hang huhu

    adik amik je dari pic2 tuu .. akak dah lama izinkan :)
    sure hubby suke tgk pic2 tuu .. hilang sikit winduu dia tau :))

    ReplyDelete
  33. zue ~ ekekek akak letak jeee pic2 candid ke ape ke ekekek :)

    memang happening lah zue .. akak nak plan lain sikit kali nie .. yg pasti sure meriah .. kalau BBQ akak nak plan kita bermalam .. ok kan :))

    ReplyDelete
  34. lelord ~ ekekek jgn jeles dikk ;))

    ReplyDelete
  35. wawa ~ ekekek kan kan .. akak dah cover dah ekekke :)

    ReplyDelete
  36. layan pic dr kamera klazz ni mmg touching beb..hahhaha

    pahni kita buat gempaq lagi..jadi geng kita 6 org tu..patut dok semeja meting dulu ieda...plan kat mana2 open table dulu utk set up agenda..

    akak ok je xkira kat mana di kuantn ni..ehehehe..ckp kemain akak ni..tmn gelora pun xtau kat mana..alngkn IM14 pun jenuh pikir../hahhahaa

    ReplyDelete
  37. amy ~ sgt2 meriah dik .. teringin nak jumpe amy .. bilalah agaknya masa tu akan sampai kan :)

    ReplyDelete
  38. kak zea ~ ekekke kamera biasa2 je kak .. akak nie ekek

    aah lah kak .. x kesah pun .. next agenda kita meeting .. kita gather2 dulu utk next meeting .. nanti kita discuss dulu kak :)

    ahahahah akak .. akak .. :))

    ReplyDelete
  39. wahh seronok nye gathering
    kt KL ni tahun ni blom ada lg gathering
    hehe rindu plak
    nk jumpe kwn2

    ReplyDelete
  40. kak...sha x email pn akak psl xde email add akak...akak email kt sha no hp akak eh..

    sha1081@gmail.com

    ReplyDelete
  41. waaah meriah la mereka gather2 gini...~ ^_^..syokkkk dpt bersua muka kan...

    ok gak tak pakai kasut, semua nmpk sebaris, mcm sama tinggi semua..hee~

    ReplyDelete
  42. nana ~ tu lah .. kat KL selalu gather2 kan :) janji leh rapatkan hubungan semua kan nana :))

    ReplyDelete
  43. sha ~ ok dik roger2 :)

    ReplyDelete
  44. mamalieyana ~ ekekek akak baru perasan yg akak sama je tinggi ngan mereka ekek :) tapi izan tetap kecik2 molek org nya :))

    ReplyDelete
  45. giler gempak!!!!. jeles tau. izan ada lak tu. hehehe

    kak, saya ke sana minggu depan

    ReplyDelete
  46. Best laa korang dpt berjumpa..akak pun suka gak gather2 ni..tp akak ni pemalu sebenarnya..hahahaha..

    ReplyDelete
  47. nmo2 ~ eh ya ke dik ..
    bagi email add .. akak bagi no phone .. kebetulan sha as pun kesini minggu depan .. leh jumpe sekali .. :))

    ReplyDelete
  48. kak alona ~ alor kak kami2 pun pemalu .. specially wan kalam hati tuu .. sekali jumpe x nak balik woo kak :))

    ReplyDelete
  49. balqis ~ ekekkek tu leee :)

    ReplyDelete
  50. Salam Ieda,
    maaf le tak dapat nak join. Sebab faham2 je la tarikh tu kan public holiday. Ada jemputan kawin pastu adik ipar lak datang dari Johor. Maybe next geder2 kalau kena ngan tarikh nya mungkin akak boleh join, insya-allah.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...