Wednesday, May 18, 2011

FOLLOWER pula majuk !


salam semua

haaa ape cer ?? pagi2 nie bila nak folo blog GA x dpt lak ..
uolsss perasan tak ?? haaaaaa tgk kat blog kawan2 yg lain punnn sama mcm nie ,
bila bukak blog sendiri .. haaaaaaaaaaaaaaaaaa tgk ... dah majuk ke coloum FOLLOWER tuuu ekkekekek mcm2 hal lahhh blogspot nie skrg kan ... nak upgrade ape layie lah tuuu .. jgn dia buang semua FOLLOWER kita sudahhh kan :)



jgn mcm2 sudah lah .. dah lah entry sblm2 nie ada yg hilang kan .. 
kang MAJUK kang !! ekekkeke






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

40 comments:

  1. a'ah.. sy punye pun dh hilang..

    ReplyDelete
  2. btul tu k.ieda.. minggu ni asik majuk je kan blogspot tu. komen kengkawan pn byk dh hilang..

    ReplyDelete
  3. waaaaaaaaaaaa! akak ieda pon same, mencik toi belogsemput nih!

    ReplyDelete
  4. tuelaaaaa.. hilang follower nyee..

    ReplyDelete
  5. wanie ingatkan wanie punya followers saja ada masalah,
    rupanya akak pun kena jugak yer,
    huhuhuhu,
    hari merajuk sedunia kowt:)

    ReplyDelete
  6. ku pun pening gak tadi kak...huhuh...

    ReplyDelete
  7. ye lah kak..lily sangka..lily jer yg problem..huhu.

    ReplyDelete
  8. box follower jem sebab ramai sangat follow kak. hehe anyway tensen gak x dapat tgk.. haihh

    ReplyDelete
  9. mmm, sy pun kejap ada, kejap x ada mcm chipsmore pulak. pening juga jadinya. sebelum ni komen yang ilang, skang follower pula, sob-sob!

    ReplyDelete
  10. btlla.. lya folo nk folo, klik kat perkataan follow kat atas sekali tu dlm blog.. y sebelah kiri.. ada perkataan ni:

    Follow Share Report Abuse Next Blog»

    just klik follow ajer... samer gak... bila kat follower tu buat hal..lya follow dr ats tu je la

    ReplyDelete
  11. @LYAfrina oh ya lya .. haaa leh gune mcm tuu ke ?? akak ada blog GA x fiolo lagi nie .. ekekek
    thanx dikk :))

    ReplyDelete
  12. blogspot ada problem jerk kan..semenjak dua menjak nie...

    ReplyDelete
  13. salam kak ieda-tq utk entri ni,patut lah dah 2-3 kali buka blog msh hilang gak.br nak jerit saper2 tlg intai2 kan blog saya.huhu.

    bkn masalah dari blogspot kak,tp masalah dari blogger.com.saya pun hadapi masalah yang sama gak walau bkn blogspot lagi...jom lah kita sama2 sabar jek..hehehe

    ReplyDelete
  14. tu ar kak... adussss.... pepagi dah bikin cuak. jgn le ilang, lagi le bertambah sentap kita semua kan...

    kak, sori le, saya mmg tak berkesempatan nak jumpa akak dan izan. adusss... bila bercuti ngan family ni, banyak hal dan mmg takkan sempat masa. nnt saya plan nak ke legend kuantan lagik. masa tu mmg saya akan berusaha utk jumpa akak.

    xceli, akak dok area maner ek? masa kat kuantan, saya dok area taman tas, berdekatan ngan gambang.

    reply kat n3 saya eh kak

    ReplyDelete
  15. hmmm tu lah kak.sabo jelah kan.sy tgk ramai gak yg tak de kolum followers tu.mcm2 lah

    ReplyDelete
  16. nape plak leh ilang tu kak ?

    ReplyDelete
  17. saya pon ilang gak kak..
    jgn ilang seme dahla.. huhu...

    ReplyDelete
  18. @NM02 dikkkkk huwaaaaaaaaaaaaa ko bikin akak sentap !!! :)) lalallalala

    ReplyDelete
  19. mek pun sama gak.. sudah ilang................. waaaaaaa

    ReplyDelete
  20. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ye kek kak? alamak!!! saya ingat akak dok kat area legend hotel saner!!!! adusssssss... dah rugi satu perkara. izan dok maner kak?

    alahai!!! klu tau, akak leh datang homestay saya kan.... saya baca komen akak tadi, terus saya bangun dan menjeritttttttttttttttt

    ReplyDelete
  21. memang pun..blogspot undermaintenance..harap semua bersaba..kalo ilang satu blog baru jangan saba..hehe..kita bako je..:P

    ReplyDelete
  22. samo la ieda...td xperasaannnn..huhu

    ReplyDelete
  23. ye la kak..sekarang nie blogspot selalu sgt demam..musim kot..

    ReplyDelete
  24. nak wat cam mana ieda naka pkai .com pun rasa tak berbaloi. apa nak wat marilah kita merajuk beramai-ramai.

    ReplyDelete
  25. kak iedaaaa...follower sy pun xde...td bukan main komen kat blog zue annaleya blog sy xde apa2 ok jer hehe skali bila bukak x muncul2 pun follower huhu

    ReplyDelete
  26. @NM02 hahahahha izan duk batu 12 .. atas sikit dari taman TAS tuu je dik huhuhu :))

    ReplyDelete
  27. kenapa boleh jadi mcm tu ye...
    risau jugak ni...

    ReplyDelete
  28. @Mama Hanim aah dikk dia majuk nie .. tapi dah ada nie :)

    ReplyDelete
  29. @Cik Wanie Ghani akak dari pagi dah perhatikan dik :)) alhamdulillah dia acah aje :))

    ReplyDelete
  30. @Freaky hahahahah tahu x perdik :)

    ReplyDelete
  31. @Lydia Miza(Aidyl Azim) oh ya .. akak baru tahu .. hope x lama kan :)

    ReplyDelete
  32. @NM02
    haaaaaaaa tahu x per .. kan dah nyesallll .. ekekekek

    ReplyDelete
  33. @Ayuraza ahhahahah blogger tegar semua nie dikkk mana leh tahan ekekek :))

    ReplyDelete
  34. @Cik Ina Do do Cheng ahhahah tgh majuk lah nie kak .. tapi still update .. dasat kann .. kite nie memang TEGAR ! kekeke :)

    ReplyDelete
  35. @Lina hahahah kalut kejap kan lina .. sib baik dah ok dah skrg :)

    ReplyDelete
  36. @ainnoraini dah ok dah noraini .. cek it out :)

    ReplyDelete
  37. dah seminggu tak bukak bloq...sejak dari poblem komen ari tu..hari ni bukak...folowers pulak tak muncul dah tu tak dapat nak follow geng yg follow kita..

    ReplyDelete
  38. a ah kak,kalau hilang semua follower 2 mahu terduduk rasanya.huhu

    ReplyDelete
  39. @Eye_nee ekekekek tapi dah ok dah eye nee .. 2-3 ari dia ada construction kuut :)

    ReplyDelete
  40. @zati embong huhuhu tu lah nangis dan majuk lame2 lah kite dik :))

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...