Thursday, May 19, 2011

enaknya bila dinikmati BERSAMA


salam semua

hermm alhamdulillah , mlm tadi lepas hantar anak2 ke tuisyen , akak dpt jugak beli McD offer Buy 1 Free 1 ekekkek .. syukurrrr .. suke benorr zahrien .. makan bertiga lah katakannn :) x serabut sgt kan .. dia punnn duk diamm je melayan kerenah ibu dan ayah take pic ekekek :)) 

ermmm berbaloi2 semalam .. beli utk 2 kupon dpt 4 burger ... hermmm akak makan separuh je .. zahrien makan satu dan hubby makan 1 & lebih akak :) akak habiskan fries .. zahrien kurang pula makan fries .. x tahu kenapa ..


enakkk nya .. cam nak makan layie ekkeke .. akak lebih suke filet O fish .. cuma masa offer tuu x sempat nak beli .. kali nie sempat pulee :)

Jom Baca Lagi ...



sibbb baik cik hubby mood ada happy cikit .. pas makan mlm tuu amik anak2 dia terus gi kerja balik huwaaaaaaaaaaaaa
 

suke pic nie :)

burger dia ada rasa mcm kureng tak ?? ke akak jer perasan mcm tuu huhuhuh .. sbb dah buat banyak kan huhuh , tapi mlm tuu akak pergi lenggang je McD .. org x tahu ke ??


ibu enterpreme jugak

makan dgn penuh perasaan .. geram tgk masa nie .. duk tunggu dia habis kan makan , jenuh ! .. ekekekek anak oh anak .. pagi tadi nie meragam .. x nak ke sek .. selalu ngan hubby , tapi pagi nie ngan akak pula tu yg meragam huhuhuhu






Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

32 comments:

  1. sedapnya kak..smlm mkn nie time lunch...:D

    ReplyDelete
  2. CEDAPNYER MAKAN MC D...
    LAMA DOH X RASE MC D NI....
    AITU KONONNYER NK MERASA.. TPLAIN PLOK Y PEGINYER.

    ReplyDelete
  3. sedap kan k.ieda.. best ada offer cmtu..

    ReplyDelete
  4. makan mcD kak! bestnyaaaa~

    ReplyDelete
  5. saya ada print voucher tu kak, tapi tak sempat pegi semlm...huhu..

    kalau dia offer dabelcheese berger mmg saya laju...kalau mc chicken ni ada kureng sikit...

    ReplyDelete
  6. bestlah macam gitu

    mana nak datang voucher tu?

    ReplyDelete
  7. pandainya si kecik tu buat peace.hubby akk pun dh sihat eh.mst lega hati kan. =)

    mcD buy 1 free 1 ke kak?knp sy tak tau =(

    ReplyDelete
  8. wah rezeki....bestnye.... sini takde mekdi

    ReplyDelete
  9. semalam baru je ai sefemili gi makan mekdi kat alamanda...koh koh koh

    ReplyDelete
  10. geramnye tgk akak n baby! comel sgt

    ReplyDelete
  11. dah lame x mkn mak onel kata adam hehe..

    ReplyDelete
  12. wah mcm2 plak promo mcd ni ek
    ada je hehee

    ReplyDelete
  13. dah lama tak makan mcd ni.....

    ReplyDelete
  14. Sesekali tukar selera makan. Anak mana tak suka McD....

    ReplyDelete
  15. Kita tak sempat nak beli semalam kak...Uhuks~ :(

    ReplyDelete
  16. @wahida ekekekk siap sedia dikk .. lepas2 nie kut nanti ade :))

    ReplyDelete
  17. @rara pinkmafia hahahah rara mu lambat sokmo ekekkeke :)

    ReplyDelete
  18. @sha a.s ekekkek thanx sha ... eiii sha nie :))

    ReplyDelete
  19. hee.best eh akak mc chicken?smlam sy keja penat.ramai dtg redeem kupon.nnti ada kupon lagi sy bgtau eh. :)

    ReplyDelete
  20. @Kakzakie ya tul tuu kan budak2 mana yg x suke kan huhuhhu

    ReplyDelete
  21. @Naddia dikkkkkkkk lamanya x singgah sini .. kemana dikk huhuhh

    ReplyDelete
  22. @LYAfrina loor ye ke dik .. x per lepas nie kite sempat2 kan kan :))

    ReplyDelete
  23. @miss epa yes2 .. dik LOVE uu .. ketat2 .. hahaha nak2 kalau free filet tau :))

    ReplyDelete
  24. Saya pun terlps bab ni...

    ReplyDelete
  25. wah mkn mekdi tak ajak kita ye kak...

    ReplyDelete
  26. @LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ ehheheh semua org akak ajak dikkk .. gi sendiri je ekekek :)

    ReplyDelete
  27. bestkan.. suka betul klu dpt voucher2 ni.. beli sikit dapat banyak.. he..he..

    ReplyDelete
  28. ieda gimi 5, ko ngan akak sama , pilih filet o fish.berger yang lain akak tak boleh masuk.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...