Monday, May 16, 2011

demi anak2 masih SEMPAT lagi


salam semua

selamat petang .. masih sempat lagi akak melayangkan cara manis nie .. oleh kerana kegemaran anak2 .. akak buat jugak dlm keadaan lemah nie .. penat x habis layie .. tapi memikirkan anak2 nak balik dari jagaan nanti pasti lapar .. sooo biar mereka menikmati ini ...

 kuih cara manis .. kegemaran seisi keluarga ..


x lupa cucur badak kegemaran akak :) 
oklah .. nak rush nie .. nak pi amik nina dan riena pula di jagaan .. 
ok see uols semula mlm nanti .. insyaallahhh nak BW puas2 :))
bye ...

ps : pic kureng hasil dari kamera sony kuuu huhuhu ..





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

22 comments:

  1. sungguh menggiurkan...dah lah tengah posa ni....

    ReplyDelete
  2. akak...sedapnyer cucur badak!!!huk3

    ReplyDelete
  3. sedapnya nya kak kuih cara... nk sikit

    ReplyDelete
  4. kuih cara manis memang sedap..:)

    ReplyDelete
  5. Sedapnyerrrrr.....(-____^)

    ReplyDelete
  6. la..tukar pop up komen eh..
    akak mmg problem kalu komen gini..xle nk sign in dgn mudah..huhu

    akak salute kat awk sb rajin buat kuih..

    kak sarahnajwan ni..huhu

    ReplyDelete
  7. Tak pandai makan cara manis ataupun berlauk. ataupun senang cakap saya tak pernah makan. Ekeke.

    ReplyDelete
  8. sedapnyaa..pandai ieda buat..memang ibu mithali dan solehah ni..most of makanan anak2 ieda suka sediakan sendiri..berkat..insyaAllah!

    ReplyDelete
  9. @sarah-najwan kak zea kenapa kak .. ?? x paham maksud akak tuu .. payah .. mcm mana ?? saya guna mcm nie cukup mudah kak :)

    ReplyDelete
  10. @FarhanaDr uik biar benar dikk x pernah makan ke ?? kuih nie kuih tradisi , mana2 pasar malam sure ada :)
    u better try dik :))

    ReplyDelete
  11. @Kalamhati thanx wan .. alah wan steakat kuih2 mcm nie .. lebih2 tuu yg payah nie main tgk je lahhh huhuhu :)

    ReplyDelete
  12. @alidamahmod loor dikk tgh pose ke ?? akak ingatkan nak pose jugak tapi oleh kerana hubby dan anak x sihat maka akak batalkan huhuh

    ReplyDelete
  13. @Mek Norfa mek dah abiss dah cayunk :)

    ReplyDelete
  14. @~ yus ~ tulah sejak dah tahu nak buat nie .. acuan pun dah ada , ieda rajin2kan diri buat :))

    ReplyDelete
  15. sedapnyaaa kuih cara maniss.. lamanya xmakan..

    ReplyDelete
  16. kuih cara berlauk, akak suka sgt, kuih cara yg manis ni pun suka jugak, kalo dah start mkn, tak tahu le brape ketul, kejap aje dah habis

    ReplyDelete
  17. wah. kuih cara. sodap 2. huhu

    ReplyDelete
  18. sedapnya.. nak sikit... tapi masakkkan spagethi boleh tak, harhar

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...