Sunday, May 1, 2011

The Day After Weds & Its LABOUR day !!


salam semua

dan selamat pagi ... hari ini hari pekerja ! selamat hari pekerja semuaaaaa :)) alhamdulillah hari ini cuti dan esok pun cuti .. enjoy semua .. have a nice olidays ya kawan2 .. semoga segala apa yg kita rancangkan bersama family menjadi .. insyaallahhhh ...

ok pagi2 nie tadi akak bukak jastjared.buznett salah satu akhbar hiburan popular di britain yg memaparkan pic2 menarik tentang prince william dan kate sehari selepas perkahwinan mereka .. well akak memang ikuti .. soo kira ini pic newly weds mereka lah kan .. pic semalam mereka berpimpinan tangan untuk menaiki heli ke suatu daerah utk tujuan privacy mereka .. mungkin utk jalan2 kuuttt .. :)) 

ok moh layan ... seri pengantin di wajah mereka .. sebenarnya akak suke sgt2 tgk wajah william nie .. teringat kat mendiang lady D .. :))

Prince William & Kate Middleton: Day After Wedding!


Prince William holds hands with his new wife, Kate Middleton, at Buckingham Palace the day after their royal wedding on Saturday (April 30) in London, England
 
At their first wedding reception, William, 28, and Kate, 29, were toasted with champagne while 650 guests nibbled on canapes and two weddings cakes, including a a chocolate biscuit cake that William had personally requested.

“It was a very happy scene. We cut the cake and then [William's father] Charles gave a lovely speech about his son and spoke about him in a very lovely way,” one guest told People.
In the evening, the couple celebrated at a more intimate dinner dance, where Kate debuted her second wedding dress!


Prince William holds hands with his new wife, Kate Middleton, at Buckingham Palace the day after their royal wedding on Saturday (April 30) in London, England. The newlyweds walked to a waiting helicopter to leave for a private weekend away in the U.K. The Palace said the two would have a future honeymoon overseas. 



terserlah kekurusan KATE nie kan .. kalau dia hemuk sikit , pasti cantik ! .. tgk kaki dia yg sebatang tuuu .. adehhh kalau terlanggar apa2 sakit tuuu terus kena tulang .. ekekke upsss apa yg akak merepek nie .. hahahah sbnrnya x sabar nak tunggu petang nie .. :))

7 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    bagaimana kita buat dgn pasangan kita macam mereka...he he

    SELAMAT HARI PEKERJA

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. bdn mcm kate tu la seme org dok nak..ehhe..slim bak super model..

    pasangan diraja ni lebih kurang je mukanya..

    kita jumpa ptg nati tau ieda..hehe..

    ReplyDelete
  3. bro rozali ~ ekekeke tu lah .. tapi nak ke pasangan kita jalan mcm tuu .. biasanya mula2 je :))

    ReplyDelete
  4. kak sarah ~ tu lah wajah mereka same je kan kak ..:)

    ps : aah kak jumpe disana :)

    ReplyDelete
  5. hai kak
    i terperasan dia masih pakai lagi wedges b4 wedding tu..da gambar diorang masuk kat hotel yg berdekatan dgn istana tu..wah..ingat pula!..ekekeke

    ReplyDelete
  6. pasangan ideal

    sukanya tgk

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...