Wednesday, May 11, 2011

dapat juga ! ..

salam semua

ari ahad hari itu akak dpt kad dari nina .. ingatkan tahun nie x dpt dohhh huhuh .. sayu jeww .. x perlahh x kesah pun sebenarnya .. begitulah rasanya bila kita di tempat seorang ibu nie kan .. kalau dpt x kesah adiah @ ape dari anak2 selalu akan rasa terharu dan bangga .. huhuhu , gitulah agaknya perasaan ibu kita bila dpt apa2 adiah @ ucapan di HARI IBU ini ... :)


Jom Baca Lagi ..



dari nina .. cute kan ...


sabriena cakap " meh ibu anggah nak tgk kad yg kakak beri tu " sambil ambil dan belek2 .. akak pun tanye .. " kenapa anggah nak tgk kad nie ?? " dgn muke blur .. dia jawab " ermm anggah nak tgk mcm mana akak buat .. nanti anggah nak buat mcm ini jugak " ekekekek tercuit ati rasanya .. tahun nie akak x dpt rasanya kad dari anggah , x tahu kenapa .. kat kelas dia x buat kuut kad HARI IBU ini ... :)





Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

25 comments:

  1. bestnya kak bila anak2 dah tau hargai kan...

    ReplyDelete
  2. happy je bila anak2 menghargai kita sbg ibu kan kan..

    ReplyDelete
  3. wah...suke3...b'bunga2 ht akk kan..:)

    ReplyDelete
  4. itulah kegembiraan seorang ibu...:)

    p/s:ieda...terasa muda lak sbb ieda asyik bahasakan yus adik dlm blog yus. Kita kan sebaya, dah tahu hari tu kan....:D

    ReplyDelete
  5. so sweet la :) anak² sweet mcm mama dorg jugak....

    ReplyDelete
  6. alala sweetnya.hihi

    bgus jugak ckgu2 diorg.suh buat kat kelas pastu suh bg pd ibu.

    ReplyDelete
  7. terharu bila anak2 bg ape2 biarpun hanya sekeping kad kan kak..izan pun ada kad besday fasya buat,walaupun ada gmbr kucing yg xde kena mengena,tetap cntik dan mummy hargai hehe...

    ReplyDelete
  8. Best bila anak2 bagi atau ucapkan sesuatu waktu hari special.. Rasa terharukan..

    ReplyDelete
  9. ita ~ tulah .. sedih dan sayu je :)

    ReplyDelete
  10. mek ~ ye dik .. nanti mek akan merasa tau :)

    ReplyDelete
  11. sumie ~ aah lah dikk masa dpt tuu buat2 x tahu lah kan kekeke bila baca , peluk dia tuu yg rasa sayuu je .. dah jadi ibuu rupenya akak nie huhuhu

    ReplyDelete
  12. yus ~ huhuhu rase diri nie dah tue yus tuu yg tersasul sokmo .. lagi satu ieda nie mudah lupe ..

    kalau geng2 yg sama baya yg selalu masuk sini tuu ieda boleh ingat jugak .. sbb yus jarang singgah tu yg adakalanya lupe ekkekeke :)
    sowiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  13. sha as ~ ye lah tuu dik .. sweet sgt akak nie ekekekkek :)

    ReplyDelete
  14. jat ~ aah mereka nie mcm dah ada program kan ,bila tiba mother & fathers day mereka ada lah sesuatu .. :)

    ReplyDelete
  15. izan ~ oh ya .. aloor tu lagi sweet .. :))

    ReplyDelete
  16. juwita ~ juuuu dah lamanya x singgah sini dik .. apa khabar ..
    tulah memang terharu nak2 bila mereka dah pandai buat kad2 mcm nie .. dulu kecikk je lagi kan :)

    ReplyDelete
  17. alahai.bahagia je rasa eh kak =)

    ReplyDelete
  18. wahhh.. klu sy jd ibu sy menangis dpt kad mcm ni.. terharu.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam ieda..

    huhu br sempat jenguk..

    bestnyee..im touched!!


    **psst nak oder herbalife bleh ker?hehehehe

    ReplyDelete
  20. comelnya kad tuh.. sukaaa

    anak2 saya, tak pandai buat kad lagi.. huhu~

    ReplyDelete
  21. terharunte kak...semoga anak2 akak akan terus menghargai akak..amin

    ReplyDelete
  22. mmg terharu kan kak klu anak2 bg ape2..
    x kisahla ape pon yg diaorg bg, yg pnting inatan tuh kan???

    ReplyDelete
  23. seronoknya kak dapat kad penghargaan dari anak2..agaknya bile zara nak pndai buat kad mcm tu jugak yek..hihihi

    ReplyDelete
  24. sweetnya..
    kreatif..bertuah sis.

    bila lah waiz nak pandai drawing & menulis ni..hehe.next yr maybe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...