Thursday, May 19, 2011

Dah Lama x tengok JULIA RAIS kan


salam semua

pagi2 nie jalan2 umah kawan2 blogger .. singgah umah blogger pahang nie .. ermm dah lama akak x dgr cerita tentang JULIA RAIS .. artis yg berkahwin dengan Tengku Mahkota Pahang suatu ketika dulu .. lepas berkahwin dia menyepikan diri di Kota London .. dan terkini hanya tahu berita tentang anak2 nya sahaja ..

anakanda2 Tengku Mahkota Pahang 
 yang bertanda right tuu adalah anaknya .. yg lain tuu adalah anak2 Tengku Mahkota Pahang dengan Tengku Puan Pahang .. dan apa yg akak paham , kalau x silap yg lelaki bujang tuu anak angkat Tengku Mahkota , wallahualam ..



Julia Rais bersama suami Tengku Mahkota Pahang
sumber : niezamPhg







Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

40 comments:

Nana said...

saya dah lama gak tertanya2
mana pegi julia rais ni
tetap cantik kan
anak2 seme comei

Mama Hanim II said...

dulu femes citer mira idora dia tu.. zaman sekolah lg tu..hehe..

I'm Cida- This Is My Photo Blog said...

lawa anak2 dara dia...mcm maknya jugak...

qemaishak said...

dah menyepi dia kak, cantik anak dia yang perempuan besar kit tu, muka cam dia je..

♥Mrs.Eady♥ said...

cantik mcm mak dia jugak :)

Ina said...

Yer la ..lama betul x dengar cerita pasai Julia Rais.Bila tgk tajuk n3 nie ja terus buka...nak tgk juga lah wajah terbaru dia dan anak2 tu..

toyolkiut said...

hehe..
lama xdngr khabar ia kn..
mira edora masih mlekat d hati..

bckp ttg tngku mahkota, ia bkampung kt terengganu ni haa.. ada sukan polo ssama kerabat/ anak raja ngeri lain..

yg x best nye..
emm..
erkk..
x leh citer la..
hehe..

sarah-najwan said...

channnntek sungguh anak ngan julia rais tu..dah mmg mak lawa...

Alida Ali said...

Cantik sgt anak julia rais ni..dia pun dh lama tak muncul kt tv...

eLYies said...

dah besar anak2 dia kan...comey2 plak tu


kak ieda..nanti tgk email akak yer

ratusiput said...

dulu2 slalu kompius antara julia rais ni dgn mas anizan...

el said...

tau2 je akk ..saya pun dok tertya mn g julia rais..skrg dia masih isteri tgku mahkota ke?
anak2 dia yg sulung tu lawa mcm muka dia..
semua pompuan eh..:)

sha a.s said...

teringt dia blakon dlm mira edora...cun gile dia ni kak ieda...kak ieda pn maintain cunn.... :)

Ieda Al-Habsyi said...

dia masih cantik kan kak, lagi pon tengku tu ok, tak banyak hal, suka sukan :)

mamalieyna said...

waah anak2 dara semuanya..cun2 lah!

kakcik said...

Semoga semuanya 'baik2' saja...

Zuriana said...

haah kan kak... lama x dgr citer dia..
anak2 semenya cun...

Myra Jay said...

Diorg nie kerabat diraja kena low profile kot..
Mana kita tau kan maybe adat diorg camtu..
Mcm Azrinaz dulu la masa kawen ngan kerabat Brunei :)

Rinna said...

Cantik anaak2 dia kan..

notti netti said...

cantiknya anak julia

Cik Sue said...

Assalam Kak ieda...
Saya ingat kat julia rais filem mira edora..wahh masih cantik mcm zaman anak dara gak yea..bertuah badan TM Pahang...

YanaMIB said...

tengku mahkota phg ni hensem..julia rais pn cantek..so dpt la produk ank2 yg comel and cun meletop wewiittt..haha~ =P

munna said...

lepas je tengku mahkota kahwin dgn julia rais.. terus tengku puan pun mengandung kan kak...

fazilzura said...

dia mix kan .. mmg lawo

shiori_LA said...

dengar2 cite hari tu dia dah berceraikan dgn tengku mahkota pahang...dengar2nya la taktau la kan betul ke tak......

ampun tuanku....hmmm...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

cantik2 lah anak dia..mcm mak diorg juga..

etiey.com© said...

kak suka term di atas sana. kalau tak suka baca, silalah kluar.. kalao setakat masuk leopas tu nak kutuk2 baik lah tak payah kan..

comel si putera dan puterinya!

POSH76 said...

rindu nak tengok...cantekkan dia

rara pinkmafia said...

oooo yeke.rara tak tau pun.hehehehe.teruk kan rara ni.

♥MAMASYAZA♥ said...

mmg dah lama tak tgk julia rais yg cun ni. anak2 dia pun cun kan

ieda said...

@etiey.com© dik dah lama term tuu kat situu etiey baru perasan ke ?? ekekke :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cerita mira edora...msh saya ingat kecomelan dia..anak2 yg dua tu mewarisi kecantikannya .ayu jek

Puteri Qis Balqis said...

comei anak julia rais..

♥MiZz-siHa♥ said...

die yg berlakon cite mira edora tu kan....
skrng nie die dah x ngan tungku muda pahang ke??xtau le kite...hehe

wida said...

oh..baru tau julia rais tu kawen dgn kerabat yer.

kena google balik rupa julia rais ni..lupa dah

Mama Gee said...

cantik anak2 dia..dgr julia dr dulu menetap kat london...ntah betul ntah tidak..

makdara TERdiva said...

like mother like dotter..cun ah! :)

zati embong said...

anak dia yg kiri skali,sgtlah sweet kak.yg lain bnyak ikut muka tgku mahkota.

aiezza sue said...

ingatingat lupa dah camne rupe JuliaRais ni,ke sebab kaler rambut dia tu..dulu perang kini legam :)

Mak Wardah said...

saya nak tengok julia rais dan mazuin hamzah sekarang.

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (282) family (274) anak-anakku (236) Dunia (218) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (177) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...