Thursday, May 19, 2011

Dah Lama x tengok JULIA RAIS kan


salam semua

pagi2 nie jalan2 umah kawan2 blogger .. singgah umah blogger pahang nie .. ermm dah lama akak x dgr cerita tentang JULIA RAIS .. artis yg berkahwin dengan Tengku Mahkota Pahang suatu ketika dulu .. lepas berkahwin dia menyepikan diri di Kota London .. dan terkini hanya tahu berita tentang anak2 nya sahaja ..

anakanda2 Tengku Mahkota Pahang 
 yang bertanda right tuu adalah anaknya .. yg lain tuu adalah anak2 Tengku Mahkota Pahang dengan Tengku Puan Pahang .. dan apa yg akak paham , kalau x silap yg lelaki bujang tuu anak angkat Tengku Mahkota , wallahualam ..



Julia Rais bersama suami Tengku Mahkota Pahang
sumber : niezamPhg







Jom Jana Pendapatan dengan klik HEARTBEAT

40 comments:

  1. saya dah lama gak tertanya2
    mana pegi julia rais ni
    tetap cantik kan
    anak2 seme comei

    ReplyDelete
  2. dulu femes citer mira idora dia tu.. zaman sekolah lg tu..hehe..

    ReplyDelete
  3. lawa anak2 dara dia...mcm maknya jugak...

    ReplyDelete
  4. dah menyepi dia kak, cantik anak dia yang perempuan besar kit tu, muka cam dia je..

    ReplyDelete
  5. cantik mcm mak dia jugak :)

    ReplyDelete
  6. Yer la ..lama betul x dengar cerita pasai Julia Rais.Bila tgk tajuk n3 nie ja terus buka...nak tgk juga lah wajah terbaru dia dan anak2 tu..

    ReplyDelete
  7. hehe..
    lama xdngr khabar ia kn..
    mira edora masih mlekat d hati..

    bckp ttg tngku mahkota, ia bkampung kt terengganu ni haa.. ada sukan polo ssama kerabat/ anak raja ngeri lain..

    yg x best nye..
    emm..
    erkk..
    x leh citer la..
    hehe..

    ReplyDelete
  8. channnntek sungguh anak ngan julia rais tu..dah mmg mak lawa...

    ReplyDelete
  9. Cantik sgt anak julia rais ni..dia pun dh lama tak muncul kt tv...

    ReplyDelete
  10. dah besar anak2 dia kan...comey2 plak tu


    kak ieda..nanti tgk email akak yer

    ReplyDelete
  11. dulu2 slalu kompius antara julia rais ni dgn mas anizan...

    ReplyDelete
  12. tau2 je akk ..saya pun dok tertya mn g julia rais..skrg dia masih isteri tgku mahkota ke?
    anak2 dia yg sulung tu lawa mcm muka dia..
    semua pompuan eh..:)

    ReplyDelete
  13. teringt dia blakon dlm mira edora...cun gile dia ni kak ieda...kak ieda pn maintain cunn.... :)

    ReplyDelete
  14. dia masih cantik kan kak, lagi pon tengku tu ok, tak banyak hal, suka sukan :)

    ReplyDelete
  15. waah anak2 dara semuanya..cun2 lah!

    ReplyDelete
  16. Semoga semuanya 'baik2' saja...

    ReplyDelete
  17. haah kan kak... lama x dgr citer dia..
    anak2 semenya cun...

    ReplyDelete
  18. Diorg nie kerabat diraja kena low profile kot..
    Mana kita tau kan maybe adat diorg camtu..
    Mcm Azrinaz dulu la masa kawen ngan kerabat Brunei :)

    ReplyDelete
  19. Cantik anaak2 dia kan..

    ReplyDelete
  20. Assalam Kak ieda...
    Saya ingat kat julia rais filem mira edora..wahh masih cantik mcm zaman anak dara gak yea..bertuah badan TM Pahang...

    ReplyDelete
  21. tengku mahkota phg ni hensem..julia rais pn cantek..so dpt la produk ank2 yg comel and cun meletop wewiittt..haha~ =P

    ReplyDelete
  22. lepas je tengku mahkota kahwin dgn julia rais.. terus tengku puan pun mengandung kan kak...

    ReplyDelete
  23. dia mix kan .. mmg lawo

    ReplyDelete
  24. dengar2 cite hari tu dia dah berceraikan dgn tengku mahkota pahang...dengar2nya la taktau la kan betul ke tak......

    ampun tuanku....hmmm...

    ReplyDelete
  25. cantik2 lah anak dia..mcm mak diorg juga..

    ReplyDelete
  26. kak suka term di atas sana. kalau tak suka baca, silalah kluar.. kalao setakat masuk leopas tu nak kutuk2 baik lah tak payah kan..

    comel si putera dan puterinya!

    ReplyDelete
  27. rindu nak tengok...cantekkan dia

    ReplyDelete
  28. oooo yeke.rara tak tau pun.hehehehe.teruk kan rara ni.

    ReplyDelete
  29. mmg dah lama tak tgk julia rais yg cun ni. anak2 dia pun cun kan

    ReplyDelete
  30. @etiey.com© dik dah lama term tuu kat situu etiey baru perasan ke ?? ekekke :)

    ReplyDelete
  31. cerita mira edora...msh saya ingat kecomelan dia..anak2 yg dua tu mewarisi kecantikannya .ayu jek

    ReplyDelete
  32. die yg berlakon cite mira edora tu kan....
    skrng nie die dah x ngan tungku muda pahang ke??xtau le kite...hehe

    ReplyDelete
  33. oh..baru tau julia rais tu kawen dgn kerabat yer.

    kena google balik rupa julia rais ni..lupa dah

    ReplyDelete
  34. cantik anak2 dia..dgr julia dr dulu menetap kat london...ntah betul ntah tidak..

    ReplyDelete
  35. like mother like dotter..cun ah! :)

    ReplyDelete
  36. anak dia yg kiri skali,sgtlah sweet kak.yg lain bnyak ikut muka tgku mahkota.

    ReplyDelete
  37. ingatingat lupa dah camne rupe JuliaRais ni,ke sebab kaler rambut dia tu..dulu perang kini legam :)

    ReplyDelete
  38. saya nak tengok julia rais dan mazuin hamzah sekarang.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...